Uz sofisticirane seks igračke, možete uživati u ispunjenijem seksualnom životu

Korišćenje seksualnih igračaka je sigurno i prijatno, kako za muškarce tako i za žene koje žude za više seksa, vole stvari na svoj način ili su dugo vremena sami. Seks igračke vam pomažu da postignete uzbuđujući vrhunac s lakoćom; uz to, one su najsigurnije rešenje. Eliminišu mogućnost prenošenja nepoželjnih stanja kao što su polno prenosive bolesti, HIV, HBV, HCV i mnoge druge. Možete održavati zdrav i uravnotežen seksualni život koristeći igračke sve vreme ili samo povremeno. One su odličan način da se izmakne od uobičajenog i učini nešto drugačije. Parovi takođe mogu koristiti seks igračke kako bi u potpunosti uživali u seksu kad god to požele. Većina seksualnih igračaka je lagana i lako prenosiva. Mogu se poneti bilo gde; dok putujete ili na odmoru, ili čak u prenosnoj torbici za trenutne porive na putu! Veoma su praktične i lako se mogu sakriti.

Seksualne igračke i dodaci

Dolaze u različitim vrstama, kao što su vibratori, dildoi, lutke za seks, muški masturbatori, pa čak i elektrošok uređaji. Dodaci koji poboljšavaju vašu performansu ili vas pripremaju uključuju penis prstenove, analne čepove i različite kreme i losione za smanjenje osetljivosti. Dildoi se mogu naći u raznim oblicima i veličinama kako bi vam savršeno odgovarali; zakrivljeni vibratori i dildoi su posebno napravljeni da pojačaju užitak ciljajući žensku G tačku ili mušku P tačku (prostatu) što pomaže da se postignu snažni orgazmi. Analni dildoi su posebno napravljeni za analnu penetraciju; oni su tanji od vaginalnih dildoa kako bi olakšali penetraciju, a ponekad i deblji kako bi pružili više stimulacije u rektumu.

Lutke za odrasle – ili seks lutke

Seks lutke postale su veoma popularne među muškarcima. Napredak tehnologije, materijala i izgleda je ogroman, do te mere da moderne seks lutke imaju identičan izgled kao stvarne žene, a spoljašnjost i unutrašnji osećaj su što je moguće bliži stvarnom. Pored toga, moderne seks lutke  mogu se potpuno postavljati. Zglobovi su slični ljudskima, pa lutku možete postaviti u različite položaje za seks ili kao saputnicu. Perike, nokti i čak oči se mogu menjati prema raspoloženju vlasnika. Genitalije i grudi su potpuno realistični, i mogu se koristiti za oralni seks, vaginalni i analni seks. Lako se čiste, tako da su seks lutke sjajan seksualni rekvizit za muškarce.

Penis prstenovi

To su posebno napravljeni prstenovi koji se stavljaju na osnovu penisa; omogućavaju protok krvi do penisa, ali sprečavaju njegovo povlačenje, tako da pomažu da se održi erekcija duže vreme. Oni se proizvode u 2 osnovna formata. Za muškarce i za parove. Princip za oboje je isti – održavanje muške erekcije, ali prstenovi za parove imaju čvoriće i dlačice za stimulaciju, koji vibriraju ili jednostavno trljaju, kako bi uživala žena tokom penetracije, istovremeno održavajući erekciju kod muškarca. Penis prsten je vrlo popularni seksualni dodatak. U stvari, penis prstenovi su bili najprodavaniji seksualni dodatak u seksi shopovima prošle godine.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.