Spasite vaš brak ili vezu sa lutkom za seks

Svaka veza ili brak donosi svoje izazove i prepreke, koje zahtevaju posvećenost, komunikaciju i napor oba partnera kako bi se održala snažnom i zdravom. U situacijama kada se suočavate sa izazovima koji prete da naruše temelje vašeg partnerskog odnosa, jedan od najvažnijih ciljeva postaje spasite vaš brak ili vezu .Neizbežna je činjenica da neke veze ne opstaju. Ako primetite znakove približavanja kraja veze, treba da se potrudite da popravite bilo koji problem koji postoji ili se pripremite za razlaz. Moguće je da rešite problem na početku i preusmerite bilo koji budući problem u vezi. Razumeti uzroke problema i pružiti vam korisne savete kako biste zajedno mogli da spasite vaš brak ili vezu uz pomoć lutke za seks.

Moji vodiči su me naučili da u vezama u kojima terapeut mora da traži dozvolu (na primer, u energetskom radu), u vezi blizanačkih plamenova nije potrebna saglasnost, jer su već jedno na fizičkom nivou njihove veze. Ne morate tražiti dozvolu; to bi možda ličilo na insistiranje na odobrenju. Ne tražite, znate da treba to da uradite.

Moje vežbe nisu me dovele do mog blizanca da bi na kraju bilo išta manje od korisnog. Dalje od toga, došao sam do zaključka da nisam stvoren da konačno razvijem svu vezu. To je zbog iskustva koje sam imao nekoliko meseci nakon što sam upoznao svog blizanca.

Ako izgledaju ljuto, odlazite. Nije vredno uništiti prijateljstvo, a i imate još riba u vodi. Ako, međutim, deluju zainteresovano, vreme je da pređete na viši nivo: osiguravanje da su ozbiljni. Tačno je – važno je da se osigurate da su ozbiljni u vezi sa time i da će situacija dalje ići. Razmislite o tome teoretski i zaista saznajte njihova razmišljanja. Alkohol ne škodi u ovom kontekstu – opustiće vas oboje tako da možete imati potpuno ozbiljan razgovor.

Ako vas jedno od ovoga opisuje, trebali biste pažljivo razmisliti o tome da pokušate spasiti svoju vezu. Bez obzira koliko volite svog partnera, ove vrste situacija često nemaju dobar ishod. U stvarnosti, sa čvrstim obavezivanjem prema pravilnom tretmanu i/ili stručnoj pomoći, to bi mogla biti najbolja opcija. Međutim, šanse nisu na vašoj strani, a cena koju plaćate u međuvremenu može biti ozbiljna.

Vi imate vezu sa lutkom za seks. Bez obzira da li je to alkohol, droga, kockanje, seks ili pornografija, zavisno ponašanje je destruktivno za vezu. Ključna stvar je – nikada zaista ne želite biti u vezi sa osobom koja ima zavisnost. Predmet njihove zavisnosti je njihov pravi “partner”, i dok ne potraže pomoć, malo je verovatno da će se zaista promeniti.

Tiho – opšti osećaj tišine će svakako pružiti dobar signal za vaš brak. Ako zaista želite da sačuvate brak nakon preljuba, odmah pritisnite režim alarma čim otkrijete situaciju. Morate ostati mirni i staloženi i pustiti da ljubav i logika pobede tog dana.

Ostavite komentar