6 simpatičnih osobina zbog kojih muškarci padaju u vodu zbog vas

Izgleda da si primetila momka koji izgleda kao da bi mogao biti muškarac tvojih snova preko puta sobe. Pre nego što to shvatiš, i on tebe je primetio.

Pristupi ti, izgovara neku šaljivu (ali slatku) otvarajuću rečenicu i sada razgovaraš s njim.

Znamo obe da ti zaista jesi sve to, ali trenutno on to zna samo na osnovu tvog izgleda.

Šta će ga uveriti da si zaista devojka za kojom je čeznuo ceo svoj život i naterati ga da zauvek odloži svoju malu crnu beležnicu?

Evo šest šarmantnih osobina ličnosti koje muškarce obaraju s nogu za tobom:

  • Teško se impresioniraš

Nisi tip žene koja se divlje zaljubi samo zato što je privlačan momak odlučio da s tobom priča. Znaš da ti biraš.

Naravno, u svakoj dobroj vezi oba partnera moraju birati jedno drugo, i to iz pravih razloga, ali ovde govorimo o tim prvim satima i narednim sastancima.

Cilj ovde nije da se pretvaraš da nisi zainteresovana dok ti srce zapravo ne lupa, a ti tajno brineš da počinješ da se znojiš; umesto toga, svesno shvati da nisi sigurna ni ti da je on to sve.

Uostalom, upravo ste se sreli. Kako uopšte možeš znati više o njemu osim kako izgleda, hoda i smeje se?

To nije dovoljno da se odlučiš. Dakle, pristupi situaciji baš onakvom kakva jeste – misliš da je površno privlačan, ali moraće ti dokazati da vredi razgovarati s njim, da ne spominjem davanje svog broja.

Posmatraj ovo kao priliku da saznaš da li je zaista momak kog želiš bolje upoznati. Muškarci vole to jer zaista žele da te osvoje; biološki su programirani za lov, tako da ga pusti da te osvaja. Ako si zainteresovana i misliš da je privlačan, to će se automatski odraziti kroz tvoj govor tela.

Smejaćeš se, smeškaćeš se na njegove viceve, oči će ti zasijati, i primetiće to.

Ali primetićeš i da očigledno nisi očajna jer znaš da si sjajan ulov, i sada je vreme da ti pokaže zašto bi i on bio sjajan ulov. Ne govorimo o igranju igara poput namernog ponašanja nezainteresovano ili odlaska od njega nakon deset minuta.

Samo budi ono što zaista jesi – žena koja ga površno vidi kao privlačnog, ali koja mora otkriti šta se krije ispod da bi se uverila da je pravi momak za tebe. Znaš da će mu trebati više od nekoliko minuta (ili čak nekoliko sastanaka) da te uveri u to.

  • Znaš da si sjajna

Znaš da si sve to (i još mnogo toga), ali ne na nadmen način. Imaš onu vrstu tihe samouverenosti koja ti omogućava da se osećaš prijatno u gotovo svakoj situaciji jer se osećaš dobro u vezi sa sobom i svojim sposobnostima.

Kada si samouverena, to se vidi u načinu na koji uspostavljaš kontakt očima, načinu na koji se krećeš i tvojem osmehu. Muškarci jednostavno ne mogu da odole ženi koja je toliko sigurna u sebe.

  • Osećaš se dobro

Ne radi se o izgledu, već o osećaju. Ne govorim o toj haljini s dubokim izrezom i štiklama – govorim o vrsti senzualnosti, samouverenosti, udobnosti u svojoj koži.

Kada se osećaš, automatski se vidi kroz tvoj govor tela, način na koji se krećeš i način na koji se smeješ.

Najbolji način da se osećaš? Ne radi se o tome šta nosiš spolja; nosi svoju najseksi rublje ispod svoje odeće, čak i ako su to farmerke i dukserica na prolećnom roštilju.

Iako znaš da ga niko neće videti, nošenjem mekanog, svilenkastog rublja znaš u svom umu da bi to odnelo nogavice s momka s kojim razgovaraš, i to se primećuje.

Kada se osećaš, bićeš.

  • Zanimljiva si

Imaš sopstveni život i vau, prilično je dobar.

Momci žele znati da kad se dvoje počnu viđati, nećeš tražiti od njih da ti budu jedini izvor društvenog života i sreće uopšte. Niko ne želi klinca – devojku koja nema sopstveni društveni život osim izlaska s prijateljicama u potrazi za muškarcima.

Momci znaju da ta devojka neće biti zainteresovana za to kad se smiri, i plaše se da će tada želeti da sve radi s njim.

Većina muškaraca veoma ceni svoje vreme koje provode sami i treba da znaju da ga neće izgubiti sve ako su u vezi s tobom. To je jednostavno kao što je spominjanje projekta na kojem radiš (van poslovnog konteksta), pričanje o interesantnom kursu koji pohađaš iz zabave, ili vikend putovanje koje si planirala s prijateljicama.

Samo obavesti ga bez obaveza da imaš i druge interese i da voliš provoditi vreme s prijateljicama, i on će se osećati dobro znajući da će ti biti dobro čak i kada ti treba vreme samo za sebe.

  • Zainteresovana si

Želiš saznati više o ovom simpatičnom momku kog si upravo upoznala, zar ne? Zato mu postavljaš nekoliko pitanja o njemu – gde je odrastao, koliko ima braće i sestara, ima li kućnih ljubimaca?

Ne do te mere da zvuči kao intervju, i svakako ne pitanja koja su neprimereno lična, ali uopšteno, pokazuješ mu da si zainteresovana da ga bolje upoznaš.

To mu pomaže da shvati da kada ste u vezi, to neće biti samo o tebi.

  • Sijate

Ljudi koji su srećni, veseli, puni entuzijazma i imaju pozitivan stav prema životu vrlo su privlačni drugima. Kao da postoji svetlost koja sija iz vaših očiju i osmeha, koja vas okružuje svojom prozračnom lepotom.

To je kombinacija samopouzdanja, fizičkog i emocionalnog zdravlja, samopoštovanja i ljubavi prema svom životu. Muškarci ne mogu da odole ovoj energiji i privlače ih. Možda je to ono što ga je uopšte privuklo do vas, i biće tako intrigiran ovim sjajnim draguljem da neće moći da se odvoji.

Ako trenutno ne osećate tu svetlost, možda je vreme da napravite pauzu u potrazi i radite na poboljšanju vaše sreće, nivoa samopouzdanja i samopoštovanja.

Najbolji način da počnete da se osećate dobro u vezi sa sobom i svojim životom je da jednostavno radite stvari koje volite, da budete zdravi (fizički i emocionalno) i da postignete neke uspehe, čak i ako su relativno jednostavni.

Ključ za svaku od ovih stvari je da budete najbolja verzija sebe. Ako možete da se fokusirate na to da budete verni sebi i da pratite svoje interese, a da se ne trudite da budete nešto drugo nego što jeste, onda će sve ostalo doći na svoje mesto.

Kada prestanete da se borite protiv svoje prave prirode, otkrićete svoj sopstveni identitet, osećaćete se samopouzdano i srećno, bićete više uzbuđeni zbog života, bićete ljubazniji i počećete da privlačite iste stvari u svoj život.

Bićete ništa manje nego neodoljivi.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.