16 znakova da je vaša srodna duša blizu (i nećete dugo čekati!)

Susret sa srodnom dušom je možda jedan od najvažnijih trenutaka u životu. I to bi trebalo biti iz određenog razloga.

To je susret s osobom s kojom ste suđeni da budete zajedno – osobom koja vas može trenutno osvojiti i naslikati osmeh na vašem licu.

Kažu da pre takvog trenutka, Univerzum vam šalje neke znakove da će vam srodna duša ući u život.

Stoga, korisno je znati ove znakove kako biste se najbolje pripremili i ne brinuli previše kada će se to desiti.

Radili ste na sebi

Tačno je da bi dobrodošla srodna duša u vaš život, morate biti najbolja verzija sebe – emocionalno i mentalno. Svi imamo svoju prošlost. Možda imate duhove koje biste radije zaboravili iz prošlosti ili borbe koje biste radije izbrisali iz sećanja. Istina je da ste možda već prešli put sa svojom srodnom dušom. Ali pošto niste bili spremni jedno za drugo, Univerzum je odlučio da propusti tu priliku. Ali ovaj put je drugačije – vi ste proveli više vremena poboljšavajući sebe.

Možda ste već prihvatili svoju tamnu prošlost i oprostili onima koji su vam naudili. Umesto toga, sada se fokusirate na lekcije koje ste naučili iz tih iskustava i napravili pozitivne promene u svom životu.

Dakle, ako ste nedavno izlečili sve svoje rane iz prošlosti i napravili vredne promene u svom životnom stilu, onda postoji velika šansa da vas vaša srodna duša već čeka na ćošku.

Pronašli ste ravnotežu

Život je ispunjen konkurentnim obavezama koje morate upravljati. Možda morate balansirati između uloga na poslu, u porodici i sa prijateljima, i u svom društvenom životu. Pronalaženje zdrave ravnoteže između svih ovih aspekata života zahteva vreme, i nije nešto što će se samo od sebe dogoditi.

Da biste to postigli, možda ćete morati zaista da upoznate i volite sebe, tako da možete smanjiti prioritete i postići ravnotežu među stvarima na vašoj listi. Međutim, jednom kada to postignete, sve će prirodno teći i osećaćete se tako ispravno. Znate da su pred vama dobre stvari jer se sve odvija prema planu.

I znate šta? Ovo je način na koji vam Univerzum pomaže da razrešite sve u svom životu pre nego što pošalje vašu srodnu dušu da se uklopi u to.

Vaš život sada izgleda kao da je savršeno postavljen – volite ono što radite u svom poslu, vaše finansije cvetaju, vaš društveni život cveta i povratili ste samopouzdanje u sebe. Verovatno nećete ni osetiti da vam još neko treba da upotpuni vaš život. Ali Univerzum zna da vam je potrebna jedna osoba – i ona je negde tamo i čeka vas.

Razvili ste samoljubav

Izreka “Možemo samo istinski voleti drugog kada volimo sebe” ispostavlja se kao važan faktor u pronalaženju svoje srodne duše.

Normalno je da mi, ljudska bića, budemo ispunjeni samodoubtima i da smo toliko zabrinuti zbog mišljenja drugih da često zaboravljamo da je jedina osoba koja zaista važi – mi sami.

Samoljubav je početak drugih oblika ljubavi. Ali kako tačno postići samoljubav?

Evo nekoliko načina:

  • Negujte sebe. Brinite o sebi. Hranite se pravilno, unosite dovoljno tečnosti i pozitivne misli. Imate samo jedno telo; treba da se brinete o njemu.
  • Često sebe počastite. Nemojte samo sedeti i čekati da vam se neko pridruži. Izađite i pokažite ljudima kako možete brinuti o sebi. Uradite nešto što vas čini srećnim – upišite se na čas joge, istražite novo mesto ili uživajte u tišini kod kuće.
  • Započnite dnevnik. Ne možete voleti sebe ako sve što mislite je negativnost u vašem životu. Zato, vodeći dnevnik zahvalnosti i zapisujući nekoliko stvari sa kojima ste blagosloveni svakog dana, možete početi da shvatate koliko je lep vaš život bio oduvek.

Kada naučite da volite sebe, bićete spremni da se podelite sa posebnom osobom koju je Univerzum pripremio za vas.

Tvoj unutrašnji glas ti to govori

Kada je reč o ljubavi, veruj svojim instinktima – oni su najčešće u pravu. Ali da bi to uradio, treba da možeš da zaista slušaš sebe i da dozvoliš svom telu da govori umesto tebe. Tvoja intuicija će ti verovatno reći kada je tvoja srodna duša već blizu, i moraš biti spreman za to. Možeš osećati leptiriće u stomaku, možeš osetiti to u utrobi, ili jednostavno možeš znati – bez ikakvog objašnjenja za to.

Brineš li se da nisi u skladu sa svojim najdubljim mislima i osećanjima? Možeš isprobati ove savete: Pokušaj da svakog dana odvojiš vreme da razmisliš o načinu na koji razmišljaš. Samo zatvori oči i budi svestan svoje okoline, sadašnjih događaja. Odvoji neko vreme svakog dana samo da slušaš šta osećaš. Naš užurbani način života često nas sprečava da slušamo šta nam telo govori, pa napravi pauzu i namerno slušaj šta ti tvoje više Ja šapuće.

Veruj sebi. Ako si već razvio samoljubav, onda bi ti trebalo prirodno da veruješ sebi. Dakle, da li si nedavno imao osećaj da ti je srodna duša već blizu? Veruj u to i budi u pripravnosti – to je način na koji ti Univerzum priprema za ono što dolazi.

Dobijaš psihičku potvrdu

Evo stvari:

Bez obzira koliko se trudili da razvijemo svoje prirodne instinkte i intuiciju, može biti veoma teško snalaženje. Naše lične strahove i želje mogu zamagliti naš sud.

Mislimo da imamo unutrašnji glas o nekome, ali zapravo to nije naše više Ja koje nam se obraća, već naš ego. Zato, kada je reč o nečemu tako važnom kao što je pronalaženje srodne duše, možda ćeš želeti da dobiješ jasniju sliku tako što ćeš se obratiti pravom psihiku.

Ali budimo realni, ima mnogo prevara, tako da je važno da imaš prilično dobar detektor za prepoznavanje prevare. Ako zaista želiš da razgovaraš o svojoj budućnosti sa pouzdanim stručnjakom, predlažem ti Psychic Source. Kada sam prolazio kroz teško razdoblje u svojoj ljubavnoj vezi, obratio.

Doživljavaš deja vu

Na francuskom, deja vu doslovno znači “već viđeno”.

Da li si ikada doživeo susret s nekim po prvi put ili posetio novo mesto i sve ti se čini veoma poznato? To je deja vu. To je tvoje podsvesno Ja koje ti govori da ideš u pravom smeru. Ako tražiš svoju srodnu dušu, osećaj deja vua će te voditi – jer kada sretneš svoju srodnu dušu, imaš osećaj da si ih već upoznao i možeš odmah ostvariti vezu s njima kao da ih znaš ceo život.

Dakle, sledeći put kada sretneš nekoga s kim osetiš trenutnu vezu, ne odbaci te osećaje. To može biti dobar znak da su se zvezde napokon poravnale da bi se ispričala tvoja ljubavna priča.

Pronalaziš svrhu svog života

Da li si zbunjen oko izbora karijere? Želiš da putuješ svetom, ali ne znaš kako i odakle da počneš? Ili jednostavno želiš da živiš negde drugde?

Svi smo se našli u trenutku u životu kada ne znamo šta radimo u ovom svetu. Ali znaš šta? Dok ne shvatiš šta želiš od života, bićeš zatvoren za svoju srodnu dušu. Dobre stvari se dešavaju onima koji su spremni za njih – i isto važi za susret sa svojom srodnom dušom.

Kada pronađeš svoju svrhu i znaš kojim putem želiš da kreneš, univerzum će ti poslati tvoju srodnu dušu da korača tim putem s tobom.

Naravno, ponekad je upravo tvoja srodna duša ta koja će ti pomoći da pronađeš svrhu svog života. Ali to ne znači da ćeš samo sedeti i čekati da dođu.

Umesto toga, izađi tamo i otkrij šta želiš – to će ti pomoći da shvatiš koga želiš i da pronađeš tu srodnu dušu. Ako si nedavno pronašao svoju svrhu, znaj da je tvoja srodna duša već na korak od tebe.

Znaš šta želiš od veze

Nakon što pronađeš svrhu svog života i pravi put za sebe, imaćeš unutrašnji mir da tačno znaš kakvu vrstu veze želiš i šta ti je potrebno da bi ostvario svoje najdublje snove i želje.

Ponekad ljudi jednostavno prihvataju prvu osobu koja se pojavi u njihovom životu – i time se zadovoljavaju manje od onoga što žele – jer nisu tačno sigurni kakvu osobu žele pored sebe.

Ali ako znaš šta održava tvoje strasti živim, imaćeš sposobnost da filtriraš signale koje ti je univerzum poslao – dajući ti do znanja da se nešto priprema samo za tebe.

To znači da imaš jasnu sliku o vrsti veze u kojoj želiš da budeš, ali se nećeš vezati za određenu osobu jer imaš dovoljno poverenja u univerzum da to učini za tebe.

Zatvorili ste sve veze sa bivšim partnerima

Budimo iskreni, zaboraviti bivšeg partnera može biti jednako teško kao i pokušaj da se popneš na vrh Mont Everesta – može se činiti kao da će trajati večno.

To je razumljivo, posebno ako ste bili zajedno dugo vreme i uvek ste mislili da će trajati zauvek.

Ali, na kraju dana, to nije uspelo i morate ih pustiti. Čak i kada znate da radite pravu stvar, prelazak na nešto novo je i dalje izazovan zadatak.

Stoga, ako primetite da počinjete da zaboravljate svog bivšeg partnera i da se lečite od rana koje je ta veza nanela, to može biti znak da ste suđeni da budete sa nekim boljim.

I već su na korak od ulaska u vaš život. Slično kao i rad na sebi, kada ste prevazišli prošlu vezu znači da ste zatvorili tu vrata i sada se nalazite na najboljem mestu da upoznate svoju srodnu dušu i iskoristite ovo novo putovanje – oslobođeni bola prošlosti.

Imate romantične snove o svom partneru

Ako sanjate o misterioznoj osobi koja vas čini da se osećate sjajno kada se probudite – to bi definitivno mogao biti znak.

Ponekad ovi snovi mogu se činiti veoma stvarnim – kao da ste doslovno tamo s njima, razgovarate, smejete se, čak i mazite. Još zanimljivije je to što biste možda imali ovakav san više puta, ali osoba uvek ostaje ista. Ovi snovi služe kao podsetnik da neko ulazi u vaš život i pripremaju vašu podsvest kako biste bili spremni kada dođe pravi trenutak.

Dakle, ako ste u poslednje vreme imali snove slične opisanim, prihvatite ih. Uskoro će vaši snovi postati stvarnost.

Počinjete da vidite ljubav svuda oko sebe

Gde god da idete, videćete zaljubljeni par kako drže ruke ili se mazite kao da su sami na svetu.Ljubav postaje ključna reč u vašem okruženju, a vi ne znate zašto. Čućete razgovore o ljubavi na televiziji, čak i vaše društvene mreže su ispunjene zaljubljenim parovima – a još nije ni februar!

Možda vas to na početku nervira (jer, pa, vi ste sami) ali se to ne dešava da bi vas provociralo. Umesto toga, ljubav želi da se pokaže vama kako biste bili spremni da je prihvatite u svom životu.

Dakle, ako počnete da primećujete ove znakove svuda, nemojte biti tužni. Prihvatite igru, radostan i zarazan energiju ljubavi u svom srcu. Jer uz samo nekoliko poslednjih prilagođavanja u vašem životu, vaša srodna duša će pokucati na vaša vrata.

Konstantno se zaljubljujete u iste tipove

Ovo je važan savet od vidovnjaka koji često biva zanemaren od strane mnogih ljudi.

Pre nego što napokon upoznate “onu pravu osobu”, možda ćete morati da se zabavljate s potencijalnim partnerima za koje ste mislili da su to već, ali nisu. I onda upoznate drugog, pa još jednog.

Možda imaju slične fizičke karakteristike, porodične detalje, karijere, pa čak i imena!

Ovaj “fenomen kopiranja” je znak da vaša srodna duša dolazi prema vama. Samo trebate prevazići te kopije prvo.

Strpljenje i snažna intuicija su važni u ovoj fazi, jer ne biste želeli da budete zaglavljeni s pogrešnom osobom.


Prepoznajete ih kada dolaze sami

Dakle, ako ste u prošlosti smatrali da je neko “onaj pravi”, samo da bi sve propalo, postavlja se pitanje:

Kako znate kada ste upoznali pravog partnera za dušu, a ne još jednu od onih kopija koje nam Univerzum šalje da bismo iz njih izvukli pouke?

Jer kada smo spremni za svog srodnu dušu, ne želimo gubiti dragoceno vreme, energiju i ljubav na ljude s kojima na kraju nismo suđeni da budemo. Prava ljubav je teško pronaći, a pronalaženje srodne duše može biti još teže.

Možda postoji način da se izbegne neizvesnost. Budite strpljivi jer ovo može zvučati malo neobično… Ali kada sam znao da sam zaista spreman da srodna duša uđe u moj život, angažovao sam profesionalnog psihčkog umetnika da mi nacrta skicu kako moja srodna duša izgleda.

Pretpostavljam da sam tražio potvrdu i želeo sam biti siguran da ću je prepoznati odmah kad je upoznam. Istina je, bio sam malo skeptičan jer je to zvučalo previše dobro da bi bilo istinito.

Ali verujte ili ne, kada je ona došla, zaista sam je prepoznao. (Zapravo, sada smo srećno u braku!) Ako vas zanima da saznate više i otkrijete kako bi vaša srodna duša mogla izgledati, evo linka.

Imate poverenje u Univerzum

Odrekli ste se potrebe za strogom kontrolom i prepustili volji Univerzuma da odluči o vašem ljubavnom statusu.

Više niste očajnički željni da upoznate nekoga kao što ste bili u prošlosti.

Kada dostignete fazu u kojoj sve stavite u ruke Univerzuma i predate se onome što vam donosi, nalazite se na pravom putu koji će vas odvesti do vaše srodne duše.

Da li ste primetili da su svi ti posebni ljudi koje ste upoznali u životu došli iznenada, da niste ni očekivali da ćete ih sresti? Ispostavlja se da se sjajni odnosi događaju kada ih najmanje očekujemo. Kada aktivno ne tražite ljubav, ona će vam verovatno samu sebe pokazati. To može zvučati ironično, ali tako Univerzum funkcioniše.

Prihvatate nove prilike

Na kraju dana, pronalaženje svoje srodne duše se svodi na proširivanje duše.

Zato što se osećate spremnim da nekoga pustite u svoj život, otvarate sebe za više prilika za upoznavanje novih ljudi. Stoga, dobijanje poziva od porodice i prijatelja postaje iznenađujuće često.

Ovo druženje i napuštanje zone komfora povećava vaše šanse da upoznate svoju srodnu dušu.

Često je vaša podsvest ta koja pokušava da vas oslobodi udobnog zatvora i pomogne vam da pronađete ljubav svog života. Zato se ne osećajte čudno zbog iznenadne želje da izađete i družite se. Slušajte svoje telo kada vam kaže da treba da prihvatite nove prilike.

To često ukazuje da je vaš posebni neko samo nekoliko koraka od vas.

Božansko vreme

Ovo je najmagičnija od svih faza u pronalaženju svoje srodne duše.

Božansko vreme se odnosi na poseban trenutak u kojem se dešava veliko otkriće – trebate se sresti sa svojom srodnom dušom!

Ovo zapamtite:

Vaš trenutak je došao, a Univerzum je odredio ovaj dan da se sretnete sa svojom srodnom dušom. I verujte mi, to će se desiti.

Može biti u vidu propuštene vožnje, otkazanog odmora ili naglog nalaska na zabavi na koju niste planirali ići. Zapamtite da kada su dve duše predodređene da se upotpune, one će se pronaći.

Dakle, sledeći put kada nešto krene naopako ili se dogodi nešto neočekivano, a osećate da se nešto predivno može izroditi iz toga, verujte svom instinktu – ovo bi konačno mogao biti trenutak kada će vam se srodna duša sresti.

I ako upoznate nekoga u toj situaciji i osetite trenutnu povezanost s njima, možda su to srodne duše koje ste bili predodređeni da upoznate, nakon svega.

I kada se osvrnete na sve te stvari kroz koje ste morali proći pre ovog trenutka, reći ćete da je sve vredno toga. Da je susret sa srodnom dušom vredan toga.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.