Muškarci sa malim testisima imaju veća srca, kaže nauka

Za muškarce je imati velike testise jednako važno kao imati veliku penis.

Ako imate velike testise, vi ste hrabri, a biti hrabar znači biti bez straha, pravi muškarac koji se može suočiti s svetom, sila s kojom bi se samo budale usudile da se igraju! Nikada niste čuli muškarca kako kaže: “Vau, zaista bih voleo da imam male testise. To bi bilo lepo.”

E pa, dame i gospodo, veće nije uvek nužno i bolje, i ako tražite tipa koji je osetljiv, veran i sjajan otac, muškarac sa malim testisima je pravi izbor.

Prema naučnom istraživanju, muškarci sa malim testisima imaju veća srca.

Grupa naučnika je odlučila da se posveti proučavanju testisa. (Mislim, neko to mora da radi ako želimo da otkrijemo tajne testisa.) 70 muškaraca različitih etničkih grupa, uzrasta od 21 do 55 godina, svi očevi dece u uzrastu predškolskog deteta, bili su podvrgnuti merenju testisa i ispitivanju njihovih tendencija prema brizi o deci.

Ono što su naučnici otkrili jeste da postoji jasna veza između ova dva faktora, i da su muškarci sa velikim testisima možda oni koje biste trebali izbegavati ako tražite pravog partnera.

Ovo ne znači da su svi muškarci sa velikim testisima loši očevi, već da su manje zainteresovani za direktnu brigu o deci i neće se baš skidati sa kauča usred fudbalske utakmice kako bi okupali ili nahranili svoje dete. Ako ustanu sa tog ležećeg položaja, njihove velike testise neće biti lako svrabiti, a onda će testisi biti tužni.

Cilj ovog istraživanja bio je da ispita evolucionu teoriju da li su životinje pravljene za parenje ili za negovanje potomstva. Ako su testisi veće veličine, muškarci instinktivno žele da ostave svoj spermatozoid, a onda se opuste.

S druge strane, muškarci koji ne moraju tegliti testise kao tovar u točku, i možda su čak imali problema sa oplodnjom, više su skloni da ulože trud u podizanje deteta, jer zašto trošiti energiju na parenje ako ti spermatozoidi nisu baš najbrži kad izađu?

Šta možete naučiti iz ovoga? Zavisno od toga šta tražite kod muškarca, verovatno biste trebali postati jednako opsednuti veličinom testisa kao i svaki muškarac koga ste ikada upoznali.

Ne mogu vam reći tačan obim koji biste trebali tražiti, ali mogu reći da kada potražite “velike testise” na Google-u, bićete istovremeno zbunjeni i prestravljeni. Poštedite sebe agonije i nemojte ići tim putem kako biste se informisali o veličini testisa. Metoda pokušaja i greške je verovatno najbolja.

Foto: PixaBay

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.