Upoznavanje sa slobodnim devojkama – metode za garantovan uspeh

Izlazak sa slobodnim devojkama je nešto što svako može naučiti da radi. Ranije nisam bio dobar u izlascima dok nisam odlučio da se posvetim rešavanju ovog dela svog života. To je dovelo do mnogo eksperimentisanja da bih saznao šta funkcioniše, a šta ne. Evo kratkog vodiča za početnike o izlascima sa slobodnim devojkama, sa kojim su mnogi od mojih klijenata imali uspeha:

1) Odlučite da se posvetite tome da postanete dobri u izlascima. Odlučite se za dugoročni period. Godina ili više je poželjno. Bićete suočeni sa mnogo izazovnih trenutaka dok napredujete u upoznavanju i privlačenju žena. U trenucima kada se suočavate sa tim teškim trenucima, biće teže nastaviti. To je problem koji nećete imati ako sada odlučite da se držite svog cilja bez obzira na sve što se dogodi.

2) Napišite glavni cilj koji imate. To može biti pronalaženje devojke ili odlazak na sastanak sa novom devojkom svake nedelje. Kakav god bio vaš glavni cilj, zapišite ga i pregledajte ga pre spavanja i ujutru čim se probudite. Zamislite kako će izgledati vaš život kad ostvarite ovaj cilj.

3) Nabavite izvor materijala o izlascima. Najbolji priručnik za izlaske ima nekoliko sjajnih članaka o izlascima, kao i nekoliko recenzija za materijale o izlascima koji su se meni najviše dopali. Cilj materijala o izlascima treba da vam pruži osnove kako biste počeli. Ipak, pripazite da ne padnete u opsesivno čitanje. Najkorisnije učenje koje ćete dobiti dolazi iz izlaska i razgovora sa devojkama, a ne iz knjiga. Zapamtite, najveća poboljšanja u izlascima sa samostalnim devojkama koja sam doživeo desila su se kada sam redovno izlazio i vežbao svoje veštine.

4) Odaberite svakodnevne aktivnosti koje će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Moje svakodnevne aktivnosti uključivale su prilazak 5 novih devojaka svakog dana. Kada sam dobio dosta brojeva telefona, dodao sam i zvanje devojaka na listu. Preporučujem čitanje članaka iz priručnika o izlascima. Takođe, napravite tabelu kako biste pratili sve brojeve telefona. To će vam pomoći da vidite napredak i da pratite stvari koje treba da uradite.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.