Mesečni ljubavni horoskop za period od 1. do 31. avgusta 2023. godine

Dobrodošli u uzbudljivi svet astrologije dok istražujemo mesečni ljubavni horoskop za period od 1. do 31. avgusta 2023. godine. U ovom mesecu, planete se povezuju na nebeskom svodu kako bi nam donele dublji uvid u naše ljubavne odnose, strasti i emotivna iskustva. Svaki znak Zodijaka nosi svoju jedinstvenu priču, otkrivajući nam kako će se energija avgusta preliti u naše romantične sfere. Bilo da tražite nove početke, da obnovite postojeće veze ili da proširite svoj emocionalni horizont, ovaj mesečni ljubavni horoskop će vam pružiti dragocen uvid u ono što vas očekuje tokom ove uzburkane i značajne faze. Pripremite se da zaronite duboko u svoje srce i otkrijete kako zvezde oblikuju vašu ljubavnu sudbinu tokom ovog uzbudljivog meseca.

Dok avgust 2023. godine počinje, jasno je da naredni mesec nije o zabavi ili lakomislenosti, već o dubokoj transformaciji koja dolazi iz refleksije, istine i spremnosti da promenite sebe i svoj pravac. Venera je započela svoju retrogradnu fazu krajem jula i sada će joj se pridružiti Merkur i Uran dok vas uvode u dubine istine.

Ovo vam omogućava da vidite svrhu iza vaših romantičnih odluka i omogućava vam da shvatite šta treba da se promeni kako biste izbegli sabotiranje onoga što ste oduvek želeli. Iako će avgust 2023. godine doneti mnoge lekcije i čak samoću dok ih procesuirate, nosi zraku nade. To je mesec Plavog Meseca, što znači da će se dva Puna Meseca dogoditi na različitim energetskim talasima.

Prvi je Pun Mesec u Vodoliji koji će vam pružiti nezavisnost i hrabrost da se oslobodite obaveza, stagnacije i svega što više ne deluje kao da se uklapa. Međutim, drugi, koji se dešava krajem meseca, je Pun Mesec u Ribama, koji želi samo da voli, da se ujedini i da stvori takvu duboku duhovnu vezu; ništa drugo nije važno. Između ovih moćnih lunacija je vaš period refleksije, vreme da se fokusirate na ono što vam Venera podučava dok putuje kroz divljinu svoje retrogradne faze i na ono što vam Merkur mora postaviti kao pitanje kako biste razmislili o planovima koje ste napravili.

Mesečni ljubavni horoskopi za svaki znak Zodijaka za avgust 2023. godine

Ovan

(21. mart – 19. april)

Najbolji dan za ljubav: nedelja, 27. avgust 2023.

Vaša vladajuća planeta, Mars, ulazi u znak Vage tokom avgusta 2023. godine i osvetljava vaš romantični sektor, pružajući vam prostor da preduzmete akciju i vidite više mogućnosti u svom životu. Vaga je vaš suprotni znak, koji je veoma aktivan jer se Južni Čvor pomera u ovu vazdušnu poziciju, baš kao što Severni Čvor sledeće dve godine boravi u vašem znaku.

Sve što je karmičko ili lekcija priprema se da bude uklonjeno iz vašeg života dok stupate u veće saznanje i poverenje u sebe. Mars u Vagi će vam pomoći da preduzmete akciju koju ste razmatrali, i sa Južnim Čvorom tamo, to će se osećati kao oslobađanje. Nisu svi završetci tužni, neki su razlozi za slavlje, a to je upravo ono što će ovaj trenutak biti.

Bik 

(20. april – 20. maj) 

Najbolji dan za ljubav: sreda, 16. avgust 2023. 

Spremni ste za novi početak, ali prvo morate pomiriti s prošlošću da biste ga u potpunosti prihvatili. Novi Mlad Mesec u Lavu, koji se događa tokom avgusta 2023. godine, istaknuće vaš sektor doma, porodice i ozdravljenja. Međutim, prema kraju meseca, Uran će krenuti retrogradno, pružajući vam vreme da obradite promene koje ste započeli ili koje pokušavate sprovesti. 

Kada razmišljate o novom početku, to nije samo sveža startna tačka, već i sposobnost da primenite naučene lekcije iz prošlosti kako biste zaista bili posvećeni promeni načina delovanja. Dok to činite, primetićete da su jedine prepreke koje ste imali bile one koje ste sami stvorili.

Blizanci

(21. maj – 20. jun)

Najbolji dan za ljubav: nedelja, 25. avgust 2023.

Može biti izazovno kada se čini da bez obzira šta radite, suočavate se s razočaranjem ili završecima. To može postati način života ili čak podsvesno očekivanje jer verujete da, budući da ništa što ste dosad učinili nije napravilo razliku, zašto bi sada napravilo? Ipak, stvari se okreću baš onda kada treba, i u avgustu 2023. godine, kako Mars prelazi u mirnu Vagu, takođe je vreme da prihvatite mir u svom vlastitom životu.

Oslobodite se ciklusa razmišljanja da ste predodređeni za slom srca ili čak haos i umesto toga prepoznajte svoju moć nad svojim životom. Ono što očekujete, to ćete dobiti. Umesto planiranja za najgore, planirajte za najbolje i dozvolite sebi da verujete da je radost i ljubav koju tražite upravo ono što je namenjeno vama.

Rak 

(21. jun – 22. jul)

Najbolji dan za ljubav: nedelja, 25. avgust 2023.

Pronalaženje sigurnosti i stabilnosti unutar promena može biti izazovno tokom tranzicija u vezi. Ovo postaje još teže ako je reč o vezi u kojoj ste delili intimnost unutar doma, jer je vaš dom mesto gde se osećate najsigurnije i gde dobijate potvrdu koju žudite. Do sada je ovo bila izazovna godina, s obzirom na to da je Pluton promenom znaka iz Jarca u Vodoliju stavio na probu sve veze koje vam više ne služe; međutim, kako Mars prelazi u Vagu tokom avgusta 2023. godine, dobićete olakšanje koje ste tražili.

Mars vlada strašću i akcijom; u Vagi postaje mirniji. Traži ono što je najbolje za sve uključene i sklon je saradnji kako bi pronašao kompromis. Ako su stvari nedavno bile izazovne, Mars u Vagi će vam omogućiti da pronađete rešenje ili put napred za sve uključene – uključujući i sebe.

Lav 

(23. jul – 22. avgust)

Najbolji dan za ljubav: sreda, 30. avgust 2023.

Imate bolju predstavu o tome šta želite od života i ljubavi, ali znati kako to stvoriti i dalje vam deluje kao da eksperimentišete. Niste zaglavljeni ili inertni u svom životu, već isprobavate različite stvari da biste videli koje će funkcionisati. Umesto da trošite toliko energije na stvaranje promena, korak unazad i razmislite o tome šta se poklapalo s vama, a šta nije. Pun Mesec u Ribama krajem avgusta 2023. godine omogućiće vam da steknete dublju jasnoću o tome kojim putem treba da krenete i koji će vas odvesti ka vašem sanjanom životu. Ponekad umesto frenetičnog isprobavanja svega, korak unazad i usredsređivanje više na svoju energiju omogućava vam da napravite veći napredak.

Devica 

(23. avgust – 22. septembar)

Najbolji dan za ljubav: 30. avgust 2023.

Može biti teško kada se čini da, možda, stojite na pragu da dobijete sve što ste ikada želeli. Iako je cilj da to postignete, često je lakše ostati zapetljan u situacijama gde nikada razumno ne osećate zadovoljstvo, jer primanje često može biti najizazovnija lekcija za naučiti. Međutim, daleko ste stigli. Ostali ste na putu i otvorili sebe da neprestano vidite istinu, što vam omogućava da u potpunosti prihvatite ovu novu neverovatnu poglavlje u svom ljubavnom životu.

Dok Merkur počinje svoju retrogradnu fazu u Devici baš kada započinje Devičanski period ovog meseca, pružajući vam vreme da razmislite o tome kako su vaša verovanja o ljubavi uticala na promenu vaše stvarnosti, Pun Mesec u Ribama se uzdiže kao podsetnik da prihvatite sve što imate. Sigurno je otvoriti svoje srce i spustiti gard, obavili ste posao i sada je vreme da uživate u nagradi.

Vaga 

(23. septembar – 22. oktobar)

Najbolji dan za ljubav: ponedeljak, 28. avgust 2023.

Uran, veliki buđitelj, kreće se kroz Bika od 2018. godine, pomažući vam da rekonstruišete temelje vaših ljubavnih odnosa i uđete u period velike transformacije. Uran vlada svim pitanjima vezanim za promene, i dok osvetljava vaš sektor intimnosti i transformacije, daruje vam punu korist od toga da imate ono što je potrebno da izaberete put vaše duše.

Ravnoteža se postiže samo kada živite život koji se poklapa s vašom istinom. Ako osećate da se još uvek zanemarujete ili sebe ubedjujete da prihvatite manje, bez obzira na sve što radite, neće se osećati ispravno. Iskoristite energiju ovog meseca da razmislite o svojim planovima i akcijama, ne plašeći se da promenite kurs ako to znači da ćete se konačno darovati ljubavlju koju oduvek želite.

Škorpija 

(23. oktobar – 21. novembar)

Najbolji dan za ljubav: ponedeljak, 28. avgust 2023.

Avgust 2023. je tu da vam podseti da ne odustajete od svojih snova i onoga što u svojoj duši znate da je namenjeno vama. Dok se čvorovi pripremaju za napuštanje vašeg znaka Zodijaka i Bika, vladara vašeg romantičnog sektora, osećate kako se lekcije konačno slažu. Ovo može biti dezorijentišuće jer je to znatno drugačije od onoga što ste mislili ili se nadali da će se dogoditi. Morate se setiti da je univerzum uvek na vašoj strani; ponekad to može postići samo tako što neće doneti nešto što želite ostvariti.

Potražite darove ovog meseca dok Uran kreće retrogradno u Biku, omogućavajući vam da restrukturirate i kategorizujete kako posmatrate određene ljude i odnose. Na drugom kraju vas čeka svetlost koja vas mami. Morate krenuti prema njoj umesto da pokušavate stvoriti je na mestima gde nikada neće postojati.

Strelac 

(22. novembar – 21. decembar)

Najbolji dan za ljubav: sreda, 30. avgust 2023.

Koliko god da ste poznati kao veliki istraživač Zodijaka, istina je da vam je potrebna sigurna baza koliko i svima drugima. Za vas dom predstavlja mesto gde su vaši koreni bezbedni, sigurni i negovani. To vam omogućava da se osećate kao da uvek postoji mesto na koje se možete vratiti, ma koliko daleko lutali. Takođe vam pomaže da se osećate dovoljno stabilno da započnete nove, uzbudljive poduhvate. Međutim, kada mislite da je ta sigurna osnova privremena, skloni ste da se povučete od svega, uključujući i od toga kako da budete svoji.

Kako se Pun Mesec u Ribama uzdiže tokom avgusta 2023. godine, ovo je vaša prilika da započnete novo poglavlje u svom domu, porodici i procesu ozdravljenja. Iako je to Pun Mesec, sa Venerom koja počinje završavati svoje retrogradno putovanje u Lavu, bićete spremni da znate koje daleke horizonte treba da sledite. Napokon ćete razumeti da završeci uvek prethode novim počecima, čak i ako su gorkoslatki.

Jarac 

(22. decembar – 19. januar)

Najbolji dan za ljubav: ponedeljak, 28. avgust 2023.

Samo zato što ste zapleteni u detaljima svog života ne znači da zaista živite. Možete prolaziti kroz radnje, brinuti se o onome što je potrebno ili čak površno posvećivati pažnju vašem odnosu – ali to ne znači da ga zaista prihvatate. Morate izaći iz svog uma i ući u svoje srce u avgustu 2023. godine. Stvari se neće popraviti niti će rasti u pravcu kojem se nadate ako samo pokušavate razmišljati o stvarima ili čak verujete da će savršena formula rezultirati idealnim životom.

Dok Uran kreće retrogradno u Biku, aktivirajući vašu kuću radosti, posvećenosti i sreće, imaćete priliku da razmislite o tome da li vaše akcije doprinose ili vam nanose štetu, stvarajući život koji obuhvata te teme. Vaš život je namenjen da vam donese sreću, baš kao što bi vaš odnos trebao biti izvor radosti, ali na vama je da oboje prihvatite tom energijom. Ponovo se zaljubite u život i možda ćete shvatiti da je ljubav koju ste tražili oduvek bila tu za vas.

Vodolija 

(20. januar – 18. februar)

Najbolji dan za ljubav: sreda, 16. avgust 2023.

Venera se kreće kroz podzemlje kao deo svog retrogradnog kretanja u Lavu od kraja jula. Ovo je izuzetno snažno za vas jer je Lav vaš znak suprotnosti i vladar vašeg romantičnog sektora. Dok je Venera retrogradna poznata po završecima, u vašem slučaju više se radi o tome da se osigurate da se bavite stvarnim temama ljubavi. Stvaranje ljubavi koja će trajati zauvek nije samo u vezi s izgledom, već i sa svakodnevnim funkcionisanjem. Što više pažnje posvetite detaljima vašeg odnosa, to će vam više na kraju koristiti.

Nova Mesec u Lavu tokom avgusta 2023. godine pruža vam svetli novi početak, čak i ako se Venera još uvek suočava sa lekcijama svog retrogradnog kretanja. Ovo je prilika da obnovite svoju predanost partneru ili sebi. Nemojte dozvoliti da vas sitni detalji života spreče da se oporavite. Imati sve ne znači da je savršeno svake minute; to samo znači da se uvek isplati.

Ribe 

(19. februar – 20. mart)

Najbolji dan za ljubav: sreda, 23. avgust 2023.

Sunce se vraća u Devicu ovog meseca, pokrećući snažno vreme kretanja u vašem ljubavnom životu. Devica je vaš znak suprotnosti i zbog toga vlada svim pitanjima ljubavi, odnosa i romantike. To je oblast u kojoj ste nedavno videli više akcije jer Mars se kretao kroz ovaj znak zemlje od jula, dajući vam predstavu o planovima univerzuma za vas. Međutim, Sunce uvek predstavlja akciju i stvaranje novosti u vašem spoljašnjem životu, pa dok ste planirali ili primetili naznake od božanskog, ovog meseca ćete napokon razumeti šta sve to znači.

Dok Sunce prelazi u Devicu, Merkur takođe počinje svoje retrogradno kretanje ovde, što znači da biste mogli morati ponovo razmisliti o tome kako ste klasifikovali određeni odnos ili osobu u svom životu. To posebno može vratiti prošle ljubavi; Ostanite usmereni na stvaranje novog. S većom jasnoćom ćete videti ko je namenjen da vam se pridruži tamo i ko to nikada nije bio.

Zaključak

U avgustu 2023. godine, astrološke energije donose dublje razumevanje i transformaciju u oblasti ljubavi i odnosa za svaki znak Zodijaka. Mesec donosi priliku za refleksiju, rast i nove početke. Venera i Uran u retrogradu pozivaju nas da preispitamo svoje emocije, vrednosti i ljubavne prioritete. Kroz sve izazove i promene, svaki znak ima priliku da raste, prilagodi se i kreira dublju i smisleniju ljubavnu stvarnost. Bez obzira na to kojem znaku pripadate, ovaj mesec je vreme da se suočite sa istinama, obnovite veze i otvorite srce novim iskustvima. S ljubavlju i pažnjom prema sebi i drugima, avgust 2023. godine može biti prekretnica ka ljubavi i sreći koje svako od nas traži.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.