Šta tvoj horoskopski znak može manifestovati uz moć dva supermeseca u avgustu?

Tvoja individualnost je tvoj najveći dar, i tokom meseca avgusta 2023. možeš iskoristiti moć dva supermeseca. Kako avgust 2023. počinje, vreme je da se opustiš, zavijaš u Mesec i prihvatiš svoje divlje, autentično ja. Vodolija je horoskopski znak koji predstavlja pobunjenika sa uzrokom. Živi po svom ritmu i poštuje svoju istinu kao svetu. Moć dva supermeseca u avgustu, vaš horoskopski znak će doživeti značajne energijske vibracije koje mogu imati dubok uticaj na različite aspekte vašeg života.

Pun Mesec u Vodoliji 1. avgusta je prvi supermesec tog meseca i čini ga snažnim uticajem, posebno zato što će drugi Pun Mesec biti proslavljen poslednjeg dana avgusta u Ribama, čime drugi supermesec postaje plavi Mesec.

Kada manifestuješ sa astrologijom, uvek postoje različite teme u skladu sa planetama i horoskopskim znacima. Međutim, jedan od najvažnijih faktora je retkost sa kojom nešto nastaje. U ovom slučaju, aludira na izreku “jednom u plavom Mesecu” jer postoji nešto iznenađujuće moćno i jedinstveno u avgustu 2023. godine.

Nakon što su Severni i Južni čvor promenili znakove zodijaka, ovo je tvoja prilika da stojiš slobodno sa naučenim lekcijama i promenjenim ciklusima. Vreme je da preuzmeš svoju moć kao suvereno biće koje jesi i da se setiš da tvoja unutrašnja snaga zrači daleko izvan tvog fizičkog tela i da privlači sve što želiš.

Pun Mesec je vreme za oslobađanje, što znači da treba da razmisliš o tome šta te je sprečavalo da prihvatiš svoju istinu, svoje celokupno biće i spektar želja za životom. Vodolija uvek pronađe način, i iako je poznata kao znak koji ceni individualnost, uvek nosi posebno mesto u svom srcu za kolektiv.

Ovo nije samo o tome šta je najbolje za tebe, već i za sve uključene. Kako novi mesec avgust 2023. godine počinje, usmeri se ka svom srcu, posmatraj svetlo i seti se ko si bio pre nego što ti je svet rekao ko bi trebalo da budeš, jer je to to samopouzdanje, ta energija koja može manifestovati sve što tvoja duša želi – uključujući slobodu da budeš svoj/a.

Šta tvoj horoskopski znak može manifestovati u avgustu 2023. godine, koristeći moć dva supermeseca:

Ovan

(21. mart – 19. april)

Manifestacija: Novi identitet

Zapiši na parčetu papira kakve nove osobine ili aspekte života želiš da stvoriš. Preklopi papir tri puta i stavi ga u teglu sa žalfijom, borovinom, lavandom, verbenom, ružom i prozirnim kvarcom. Ostavi to na svom oltaru uz belu sveću i svake večeri se vrati tome, ponavljajući afirmaciju jedanaest puta. Na kraju meseca spali papir i bilje kao ponudu.

Bik

(20. april – 20. maj)

Manifestacija: Usklađivanje sa dušom

Otvori sveti prostor paljenjem ljubičaste sveće i meditiranjem uz afirmaciju. Razmisli o tome šta znači živeti u skladu sa svojom dušom. Kada osetiš mir u sebi, veži ljubičastu nit oko svog prsta, simbolizujući vezu sa svojom dušom. Ako nit otpadne tokom meseca, ponovi ceo proces.

Blizanci

(21. maj – 20. jun)

Manifestacija: Dublja intuicija

Napravi čaj koji ćeš koristiti kao deo svoje svakodnevne prakse, uključujući ruzmarin i lavandu, dva bilja poznata po svojim intuitivnim svojstvima. Dok uživaš u čaju, ponavljaj afirmaciju sa svakim gutljajem i usredsredi se na energiju svog trećeg oka. Maži se uljem limunske trave svakodnevno kako bi povećao/la intuiciju.

Rak

(21. jun – 22. jul)

Manifestacija: Romantična transformacija

Sakupi crvenu sveću i namaži je esencijalnim uljem verbone. Poveži sveću belom niti za zaštitu i stavi je na svoj oltar, okruženu lavandom, žalfijom i laticama ruže. Dok pališ sveću svake večeri i osam puta ponavljaš afirmaciju, nit će se spaliti i otpustiti sve nezdrave veze.

Lav

(23. jul – 22. avgust)

Manifestacija: Ljubav prema sebi

Koristeći esencijalna ulja lavande, ruže i čempresa, napravi sprej za auru sa čistom čarobnom lekovitom vodicom. Možeš uključiti ovo u svoju jutarnju i večernju rutinu tako što ćeš poprskati svoje energetsko polje, udišući i ponavljajući afirmaciju. Možeš ga čuvati u frižideru za osvežavajuće iskustvo.

Devica

(23. avgust – 22. septembar)

Manifestacija: Poštovanje svoje istine

Napravi svetu vrećicu sa biljem od verbone, ruzmarina, lavande i Lapis Lazulija. Dok puniš vrećicu sastojcima, usmeri svoju nameru ka njoj. Kada završiš, stavi je na prozorsku dasku okrenutu na sever kako bi privukla više znanja i istine. Noćno poseti ovo mesto i ponovi afirmaciju tri puta. Na kraju meseca, napravi čaj od bilja i stavi kristal ispod jastuka dok spavaš.

Vaga

(23. septembar – 22. oktobar)

Manifestacija: Prihvatanje sreće

Da bi prihvatio/la laganije postojanje, počni da mažeš tačke pulsa esencijalnim uljem grejpfruta ujutru dok ponavljaš svoju afirmaciju. Zamisli sjajnu žutu svetlost koja izlazi iz tvog tela i daje ti moć da izabereš sreću u svakom trenutku. Na kraju meseca, napiši pismo zahvalnosti za sve što si doživeo/la i zakopaj ga ispod suncokreta koji simbolizuje radost.

Škorpija

(23. oktobar – 21. novembar)

Manifestacija: Živeti iz srca

Stvori vreme u svom danu za obavljanje rituala otvaranja srca, tako što ćeš namazati ovu tačku čakre eteričnim uljem ilang-ilanga, a zatim se postaviti u joga položaj ribe. Diši kroz stvoreni prostor i fokusiraj se na održavanje otvorenosti srčane čakre tokom celog dana. Nositi sa sobom kvarc ružu, ili je nositi kao nakit, za još veće delovanje.

Strelac

(22. novembar – 21. decembar)

Manifestacija: Zdrava komunikacija

Koristeći žalfiju i verben, stvori svakodnevnu praksu čišćenja tvoje čakre grla dimljenjem, tražeći eventualne blokade. Neposredno nakon toga, namaži ovo područje tela eteričnim uljem jasmina i piši slobodno o svakom uvidu koji se javi. Nošenje Lapis Lazulija ili Tigrovog oka blizu tvoje grlene čakre, i svaki put kada osetiš izazove u komunikaciji, vrati se afirmaciji.

Jarac

(22. decembar – 19. januar)

Manifestacija: Samopoštovanje

Počni tako što ćeš namazati tačke svojih čakri eteričnim uljem ruže, a zatim zapiši u dnevnik sve kvalitete koje ti donose vrednost i samopoštovanje. Preklopi ovaj papir tri puta, namasti ga eteričnim uljem ruže, a zatim ga zasadi ispod ružinog grma. Ako nemaš grm ruže, možeš ga pokriti laticama ruže na svom oltaru. Noćno se vraćaj u ovaj prostor, dodirni svoje srce i ponovi afirmaciju.

Vodolija

(20. januar – 18. februar)

Manifestacija: Iskrena autentičnost

Napravi piling od kokosovog ulja, šećera, verbone i lavande. Pre nego što ga koristiš svake večeri, usmeri svoju nameru istine ka njemu. Dok koristiš piling, ponavljaj afirmaciju, zamisli kako oslobađaš sve što više nije korisno i ulaziš u svoju najdublju istinu. Pre spavanja namaži se uljem lavande ili uljem esencijalne limunske trave za veću autentičnost.

Ribe

(19. februar – 20. mart)

Manifestacija: Potpuno novi poglavlje

Započni svoj ritual stvaranjem prakse mazanja tački pulsa eteričnim uljem đumbira kako bi privukao/la svoj novi početak. Sedeći tiho, usredsredi se na potpuno novo poglavlje koje leži pred tobom, smeškajući se optimistično prema svemu što možeš stvoriti.

Moć dva supermeseca u avgustu predstavlja dragocenu priliku za vaš horoskopski znak da se poveže sa unutrašnjim svetom, dublje razmisli o svojim potrebama i ostvari pozitivne promene.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.