Najsrećniji dan svakog horoskopskog znaka u avgustu 2023

Vatre koje te spaljuju su iste one iz kojih se rađaš iznova. Predaj se mutnoći nepoznatog dok započinješ potpuno nov mesec. Oslobodi se mišljenja da znaš šta je ispravno ili šta je stvarno. Otpusti ideju da već znaš šta je najbolje za tebe i umesto toga dozvoli da sve što više nije suđeno tebi izgori jer ovo je takođe vreme preporoda. Predstavljamo vam najsrećniji dan svakog horoskopskog znaka.

Dok avgust 2023. počinje pod uticajem retrogradne Venere u Lavu, jasno je da se više ne možeš skrivati od istine. Iako možeš imati mnogo ideja o tome kako misliš da bi tvoj život trebalo da ide, ako to nije tvoja božanska svrha, na kraju će propasti. Bez obzira na to koliko se trudiš ili koliko rada uložiš, ako nije suđeno tebi, ništa na zemaljskom planu nećeš moći da učiniš da tako bude.

Prepusti se

Kada shvatiš da univerzum ima mnogo bolje planove za tebe nego što možeš da zamisliš, konačno ćeš osloboditi sve ideje i verovanja koja su te samo držala zatočenim u uverenju da se moraš iscrpljivati kako bi izgradio život koji voliš. Umesto toga, često je potrebno da se opustiš. Prestani se toliko truditi i seti se da zaslužuješ život lakoće i nežnosti koji obogaćuje tvoj život, ali mu nikada ne oduzima. Kada se vratiš ovom verovanju i svojoj božanskoj spoznaji, shvatićeš da što više zadržavaš ono što nije suđeno tebi, to ćeš se intenzivnije mučiti. Kada se prepustiš i poveriš se točku sudbine, videćeš da su stvari koje si mislio da te uništavaju, zapravo samo pročišćavale tebe.

To je sjajan mesec Plavog Meseca gde Pun Mesec u Vodoliji i Ribi označavaju spoznaje u tvom rastu i putovanju. Ove faze ti pomažu da naučiš da je sloboda uvek potrebna za obilan i radostan život. Kada se predaješ i prihvatiš vatru kao dar koji jeste, videćeš i da si konačno, u pepelu, postao ono što si oduvek bio namenjen – što znači da sada možeš zagriliti život koji je oduvek bio sudbinski namenjen tebi.

Najsrećniji dan svakog horoskopskog znaka u avgustu 2023. godine:

Ovan

Šta god da radiš tokom avgusta 2023. godine, razmišljaj o proširenju. Očekuje te značajno unapređenje koje će osvežiti tvoj život i tvoju svrhu. Sve što treba da uradiš je da izađeš iz svoje zone komfora i uspostaviš kontakt sa novim ljudima ili onima koje nisi video/la dugo vremena. Bez obzira da li će to dovesti do novog posla ili samo proširiti tvoj um u uzbudljivom pravcu, postoji izvanredna korist u tome što se otvaraš prema dobrobiti onih koji te okružuju.

Pun Mesec u Vodoliji će istaknuti korist od različitih veza u tvom životu, a istovremeno ćeš biti podstaknut/a da sagledaš život na nov način što će ti na kraju pomoći da se više uskladiš sa srećom i bogatstvom koje želiš stvoriti.

Bik

Kako su poslednjih vremena domaći problemi postali u centru pažnje za tebe, važno je da obratiš pažnju na svoju svrhu. Kada se osećaš ispunjeno na profesionalnom planu ili kada si usklađen/a sa svojim ciljem, često donosiš drugačije odluke u svom životu. To ti omogućava da se osećaš više ukorenjeno i centrirano, stvarajući prostor da budeš prisutniji/a za sve ostalo u svom životu.

Pun Mesec u Vodoliji će aktivirati tvoj sektor karijere, što će ti omogućiti da vidiš šta se dešava i na čemu treba da obratiš više pažnje. To može uključivati preuzimanje nekih rizika ili, barem, izbor puta koji ti se čini nekonvencionalnim, ali istovremeno božanskim. Zapamti, život koji želiš nikada neće biti pronađen tamo gde se trenutno nalaziš, zato se ne boj da isprobaš nešto novo; to te može odvesti do svega što si oduvek želeo/la.

Blizanci

Sreća je zaista na tvojoj strani u avgustu 2023. godine, jer će Pun Mesec u Vodoliji obasjati ovaj deo tvog života. Tema putovanja, avanture, učenja i duhovnosti prožimaće tvoj život tokom avgusta 2023. godine, što će ti pomoći da zamisliš kako je moguće drugačije zagrliti život nego što si ikada mogao/la da zamisliš.

Iako često možeš često menjati mišljenje, takođe je u redu da promeniš putanju svoje duše. Celokupna svrha života je da neprestano rasteš i učiš, tako da uvek težiš većem značenju i svrsi u svom životu. Samo zato što možeš krenuti putem koji nikada nisi očekivao/la, ne znači da radiš nešto pogrešno, a uz podršku univerzuma, sigurno ćeš pronaći tačno ono što tražiš.

Rak

U toku meseca, pruža ti se posebna i jedinstvena prilika za rast jer te daruje Pun Mesec u Ribama koji osvetljava tvoj sektor sreće. Ono što čini ovo još izuzetnijim jeste što je to drugi od dva Pun Meseca ovog meseca, retka pojava poznata kao plavi Mesec, odakle potiče izreka “jednom u plavom Mesecu”. Morate biti u mogućnosti da vidite šta je to. Koliko god da prolaziš kroz izazove ili transformacije u svom životu, jedino si onaj koji ima sposobnost da vidi koliko sreće i mogućnosti te okružuju.

Dok Pun Mesec u Ribama osvetljava tvoj sektor sreće, očekuj putovanja, avanture i nove prilike za rast koje će te okružiti. To može potvrditi da je put kojim si krenuo/la bio vredan i da si tačno tamo gde sada treba da budeš.

Lav

U tvom životu se dešava mnogo razmišljanja, zajedno sa željom za većom svrhom ove godine. Više nije zadovoljavajuće raditi ono što si uvek radio/la, čak i ako si zbog toga uspeo/la stvoriti dovoljno dobar život. Težiš strasti, povezanosti i pravom značenju. Dok prolaziš kroz ovo u svakom segmentu svog života, tokom avgusta 2023. godine, tvoja karijera će zauzeti centralnu pozornicu jer Uran počinje svoj retrograd u tvom sektoru karijere.

Uran se naziva velikim probuditeljem, a Bik ti pomaže da pregledaš osnove svoje karijere i profesionalnog života. Umesto da osećaš da se moraš dokazati, povuci korak unazad i razmisli o tome šta te ispunjava i daje značenje tvom životu. Što više uskladiš sebe sa onim kako želiš da se osećaš, umesto kako želiš da te drugi vide, postaćeš srećniji.

Device

Umesto da razmišljaš da krajnja sreća i blagoslovi postoje negde daleko, koristi avgust 2023. godine da shvatiš da možda već postoje oko tebe. Lako je zapasti u zamku života upoređivanja sa svima drugima, bilo da je to klasično “držanje koraka s komšijama” ili tvoja unutrašnja ideja o tome kako bi tvoj život trebalo da izgleda. Međutim, to ne znači da ćeš naći ispunjenje koje tražiš čim izgradiš ili postigneš sve to. Umesto toga, usredsredi se na sebe, na to kako se osećaš i iskreno pokušaj da sagledaš sve u svom životu kroz novu perspektivu.

Kako Uran počinje svoj retrogradni put u Biku tokom avgusta 2023. godine, tvoj sektor sreće će biti osvetljen, ali više kao period refleksije nego kao direktno delovanje. Ovaj deo tvog života ti pomaže da rasteš i povezuješ se sa većim značenjem. Dok kreneš na ovaj put, shvati da svaki neuzeti put nije propuštena prilika, već upravo onaj blagoslov za kojim si molio/la.

Vaga

Možeš osećati da si doveden/a do granica izdržljivosti kako ulaziš u avgust 2023. godine i kako te gura dalje u svet refleksije i transformacije. Međutim, ovde postoji korist za tebe. Sa količinom posla koji si uložio/la u sebe i svaki aspekt svog života, možeš doći do tačke iscrpljenosti. Ako si se trudio/la da rasteš i iskoristiš svaku priliku za širenje, možda osećaš da mir i blagostanje i dalje izmiču.

Kako Pun Mesec u Ribama izlazi ovog meseca, daj sebi predah i povuci se od napornog rada na svemu. Umesto da osećaš da konstantno moraš poboljšavati ili transformisati neki deo svog života, prepoznaj prednost odmora. Može delovati izazovno i zastrašujuće. Međutim, ovo je takođe prilika da se setiš da najmanji trenuci u životu najviše znače i da se nikada ne moraš iscrpljivati da ih stvoriš.

Strelac

Da bi stigao/la do života koji je namenjen tebi, prvo moraš proći kroz sve ono što to nije. Od kada je Venera počela svoj retrogradni put u Lavu, inspirisan/a si da razmotriš da li je sve što si izabrao/la deo života koji želiš da živiš ili si nehotice krenuo/la drugim putem i završio/la negde gde se ne usklađuješ. To je sve deo shvatanja da sloboda koju tražiš nije samo sposobnost da radiš šta god želiš, već da živiš u svojoj autentičnoj istini.

Iako je ovaj period bio ispunjen izazovima i verovatno razmišljanjima, nada se vraća u avgustu 2023. godine kada Nova Mesec u Lavu izlazi i aktivira tvoj sektor sreće. Promene su na horizontu; ovog puta, dolaze u obilju, novim iskustvima i avanturama. Prihvati lekcije čim stignu kako bi u potpunosti zakoračio/la u blagoslove koji ti dolaze.

Jarac

Kada se zaneseš radom za ono što želiš, često zaboraviš da se uveriš da je to sve što ti treba. Mars, planeta akcije i ambicije, ulazi u blagu Vagu u avgustu 2023. godine, osvetljavajući tvoj sektor karijere i terajući te da stvari posmatraš drugačije. To je deo veće promene koja ti pomaže da shvatiš da bez obzira koliko uspeha postigneš u karijeri, to ne znači da će to ispuniti tvoj život.

Vaga takođe vlada ravnotežom, i u ovom delu tvog života, ne odnosi se samo na tvoj profesionalni rad, već i na celokupan sastav tvog života. Ovo je tvoja prilika da shvatiš da sreća koju tražiš leži u tome kako daješ vreme i energiju stvarima u tvom životu koje ti najviše koriste. Kako to budeš činio/la, stvorićeš više prostora za sreću i radost.

Vodolija

Kada se osećaš osnaženo, automatski donosiš odluke koje se usklađuju sa svojim višim bićem. Koliko god ti Venera u retrogradnom hodu donosi trenutke razmišljanja i introspekcije u tvoj ljubavni život, to je samo jedan deo transformacije kroz koju prolaziš. Deo onoga što se sada dešava je učenje ravnoteže između negovanja svojih korena i širenja svojih krila. Kada se Mars vrati u Vagu, aktivirajući tvoj sektor sreće tokom avgusta 2023. godine, moći ćeš to praktikovati.

Usmeri pažnju na to šta znači brinuti se o onome što ti pruža ispunjenje, istovremeno se istežući na nove i uzbudljive načine. Ponekad si se osećao/la kao da moraš birati između upuštanja na nezavisni put ili imanja nege i podrške koju tražiš. Međutim, to je bila samo iluzija. Nikada nisi morao/la birati, već samo naučiti da primaš sve što ti je potrebno i verovati da je to istovremeno i ono što uvek zaslužuješ.

Ribe

Sve što ti je potrebno za uspeh već se nalazi u tebi, samo moraš naučiti kako da se povežeš sa tim umesto da sumnjaš u sebe. Samopouzdanje ili osećaj da ti nemaš ono što je potrebno da ostvariš svoje snove često te najviše muči. Delimično, to je zato što su tvoji snovi često mnogo veći od snova drugih, ali i zato što ti je lakše živeti u snu nego otkriti kako da napraviš korake kako bi ga pretvorio/la u stvarnost. Sve ovo je počelo da se menja kada je Saturn prešao u tvoj znak ranije ove godine; međutim, u avgustu 2023. godine, kako Mars ulazi u Vagu, aktivirajući tvoj sektor transformacije, konačno ćeš osećati da imaš potrebno samopouzdanje.

Mars ne samo da vlada akcijom i ambicijom, već ti takođe pomaže da se osećaš sigurnije i samopouzdanije u suočavanju sa izazovima života i onim što je potrebno da živiš život svojih snova. U Vagi, pronaći ćeš bolju ravnotežu i stabilnost dok prolaziš kroz ovaj period transformacije, što će potvrditi da je bezbedno preuzeti rizike koji su neophodni da bi dostigao/la svoje snove.

Ostavite komentar