Kako koristiti prljave reči u krevetu

Bojite se kako koristiti prljave reči u krevetu? Tu smo da vam pomognemo

Vulgarne reči u krevetu igraju važnu ulogu jer vam pomažu da značajno unesete raznovrsnost u intimni život i učinite ga svetlijim. Nemojte biti stidljivi i ne brinite se da ćete izgledati smešno u očima vašeg partnera. Ako vam je strašno da eksperimentišete, evo nekoliko saveta kako pravilno koristiti prljavi govor.

Šta treba reći

Važan korak da se prestane biti stidljiv u intimnosti su reči i fraze tokom seksa. Ako devojka nije uplašena da razgovara sa svojim partnerom, biće joj lakše da sazna šta on želi. Momak takođe može naterati svoju voljenu da priča i saznati više o njenim željama. Ali šta tačno reći u tom trenutku? Slobodno možete izgovarati sa zadovoljstvom ime izabranika, pohvaliti ga i ne bojte se da govorite o svojim željama.

Ime

Siguran potez je ponoviti ime vaše voljene osobe. To će nju ili njega obradovati. Neka vaš partner bude siguran da mislite na njega ili nju u tom trenutku, a ne na holivudsku zvezdu. Ako je ime predugo, možete ga skratiti radi praktičnosti. Kada brinete da ćete izgledati smešno, pokušajte reći nešto drugačije jer ako oboje počnete da se smejete tokom procesa, trenutak će proći. Devojka ne bi trebala izgovarati ime svog ljubavnika u umanjenoj formi. Vi niste njegova mama ili vaspitačica, pa priznajte njegovu nadmoć.

Intimni komplimenti

Komplimenti izgovoreni vašoj voljenoj osobi tokom intimnosti odlični su za prekidanje dosadne tišine i pomažu vašem partneru da se uzbudi. Ali ovde nemamo univerzalni savet kako napraviti pravi kompliment. Sve je vrlo subjektivno. Trebali biste razmisliti o tome koje komplimente vaša voljena osoba najviše voli.

Česta je enigma kako koristiti prljave reči u krevetu, medjuim, one su jedne od ključnih mostova do dobrog odnosa.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.