Osnovni elementi za roštilj u dvorištu

Za najbolji roštilj ovog leta, nabavite ove jednostavne alatke kako biste podigli nivo vaše zabave u dvorištu. Ova lista osnovnih elemenata za roštilj zabavu će prepoloviti vaše vreme planiranja i omogućiti vam da provodite vreme sa gostima i zaista uživate u danu. Obeležite sledeći roštilj u dvorištu u kalendaru i počnite slati pozivnice! Ova lista će vam pomoći da se organizujete kao profesionalac, bez stresa i sa lakoćom.

Osvetljenje i dekoracija

Svečano osvetljenje uvek pomaže da se postavi atmosfera i da se svi stave u letnje raspoloženje. Kako sunce zalazi na dugim, vrelim letnjim danima, osvetljenje pomaže da pređete u večernje stanje uma. Svetla stvaraju mirnu osnovu za predivno veče koje se razvija.

Baklje u dvorištu

Spoljašnje baklje su letnji esencijal koji pruža dodatno osvetljenje na otvorenom i potencijalnu zaštitu od dosadnih komaraca. Investirajte u spoljašnje baklje sa svećama od citronela ulja za maksimalnu zaštitu. Ali sa ili bez citronela, one dodaju šareni dodir vašem dvorištu.

Letnja piva

Lagana piva ili letnji ejlovi su odličan izbor za pivopije na vašoj zabavi. Držite stvari jednostavnim tako što ćete izabrati samo jednu ili dve vrste piva. Najvažnije je da imate dovoljno leda da vaša pića budu ohlađena. Ponudite letnji šendi kao ideju za koktel.

Vino

Izbor između belog i crvenog vina za letnje vreme nije uvek zabavan. Roze je divna sredina za ljubitelje vina. Kada odlučite poslužiti roze na okupljanju, izbegavate previše komplikovan meni pića, čime stvari ostaju jednostavne za vaše goste. Roze je takođe brz način da podignete atmosferu letnje roštilj zabave. Čak možete kupiti dodatnu bocu i napraviti ukusnu letnju sangriju.

Dozer za piće

Neka gosti sami sebi služe pomoću jednostavnog dozera za piće. Na taj način ćete biti odgovorni samo za dopunjavanje kad dozer ostane prazan, što se može dogoditi samo jednom ili dva puta tokom zabave. Imajte nekoliko dozera pri ruci u slučaju potrebe. Držite jedan pun vodom sa svežim voćem i drugi sa mešavinom sangrije.

Led

Da li ste ozbiljno, jeste li se setili leda? Led je relativno jeftin u poređenju sa drugim detaljima za zabavu, zato se opskrbite! Žalićete ako morate zamoliti prijatelja da ide po led usred zabave. Još jedna ideja je da zamolite gosta koji nudi da doprinese roštilju da uzme jednu ili dve kese leda dok dolazi. Nema ničeg važnijeg od leda kada organizujete letnju zabavu na otvorenom.

Zabava

“Bocce ball” ili “Kan Jam” su odlične opcije, ali imati bilo koje igre na otvorenom je koristan način da podstaknete goste da se uključe u vaš događaj. Igra na otvorenom može poslužiti kao divan način da se razbije led za goste koji se možda ne poznaju tako dobro. Neki drugi ideje za igre na otvorenom uključuju “corn hole”, “Jengu” ili jednostavne karte.

Sredstvo protiv insekata

Ako organizujete događaj na otvorenom, iz ljubaznosti, sredstvo protiv insekata treba biti lako dostupno gostima. Neki posetioci možda odluče da donesu svoje, ali to često nije slučaj. Kupovina sredstva protiv insekata često bude zaboravljena usred priprema za roštilj. Repelent može biti jednako bitan za uspešan roštilj kao i led i sam roštilj. Planirajte unapred kako biste oterali komarce, muve, krpelje i neželjene insekte.

Lubenica

Sezonska lubenica je uvek omiljena među gostima. Možete poslužiti sveže kriške lubenice za uzimanje ili napraviti jednostavnu salatu sa fetom, lubenicom i bosiljkom. Za zabavu odraslih, probajte lubenicu natopljenu alkoholom ili mešani koktel sa lubenicom. Smrznuti kokteli od lubenice i kokosa su zaista osvežavajući.

Jednostavno predjelo

Guakamole i čips su klasično predjelo za roštilj. Crostini i bruskete su takođe jednostavni i zabavni za bilo koji događaj. Ako se brinete da će gosti biti siti i zadovoljni, uvek je sigurno kladiti se na raznolika predjela sa hlebom, što pomaže da se troškovi smanje i stomaci napune. Plus, obično se ne kuvaju ili ukusno ispeku preko grila roštilja.

Alati za roštilj i spremanje

Roštilj u dvorištu nije moguć bez roštilja i alata koje ćete koristiti. Kada ste rešili situaciju sa roštiljem, vreme je da razmislite o vrsti starter paketa i uglja koje ćete koristiti. Takođe ćete morati razmotriti kakvu hranu ćete posluživati i koje će vrste pribora biti potrebne za pripremu. Razmislite o spatuli, kleštima, četki za marinadu i još mnogo toga.

Bar sa hamburgerima

Bar sa hamburgerima je jednostavan način da zadovoljite i najizbirljivije goste. Barem ćete trebati meso za hamburger, pecivo i eventualno neki sir. Kecap, senf, kisele krastavčiće, zelenu salatu, paradajz, puter od kikirikija i slaninu su neke ideje za dodatke, tako da gosti mogu napraviti burger po svom ukusu. Budite kreativni koliko god želite kada se radi o meniju za bar sa hamburgerima.

Kukuruz na dršci

Nema leta bez roštilja, a nema roštilja u dvorištu bez kukuruza na dršci. Leto je sezona za nabavku tih ukusnih klipova kukuruza. Kukuruz na klipu je jednostavan dodatak onom baru sa hamburgerima i smrznutim koktelima od lubenice.

Biorazgradivi tanjiri

Pranje posuđa definitivno nije zadatak s kojim biste želeli da se suočite nakon što ste organizovali zabavu. Preskočite porculan i skupo posuđe u korist biorazgradive opcije. To je bolje za životnu sredinu i olakšava vam situaciju. Gosti će takođe ceniti što doprinose održivoj svrsi.

Stolovi i stolice

Vaši gosti će trebati mesto za sedenje i jelo, ili za opuštanje i uživanje u danu. Stol za piknik je odlično mesto za postavljanje švedskog stola ili za decu da sede dok jedu. Možete postaviti sklopive stolove okolo da ljudi mogu da postave svoje tanjire i jedu. Posetioci bi mogli doneti sklopive stolice za spoljnu upotrebu da bi se smestili, a ako nemate dovoljno svojih da ugostite sve goste, pobrinite se da zamolite svakoga da donese svoju.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.