Saveti kako imati dobar seks

Ukoliko ste neiskusni ili slabiji u krevetu, ovo su saveti kako imati dobar seks.

Bez obzira da li vaš seksualni život već ispunjava sve vaše želje ili ostavlja prostora za poboljšanje, potpuno je prirodno da želite da ga učinite još boljim. Možda vam je ljubavni život nedavno postao dosadan, ili možda već imate dobar seks, ali želite iskusiti još uzbudljiviji, senzacionalan seks koji vodi do nezaboravnih orgazama. Evo nekoliko saveta kako imati dobar seks.

Uživanje u zadovoljavajućem seksualnom životu

Seks. Taj termin može izazvati mnoge emocije. Od uzbuđenja, nežnosti i ljubavi do anksioznosti, razočaranja i čežnje – reakcije su raznovrsne kao i sami seksualni doživljaji. Mnogi ljudi će se suočiti sa svim tim emocijama i mnogim drugima u svom seksualnom životu koji može trajati mnogo godina.

Evo naših saveta kako imati dobar seks svaki put, svaki dan! Nema na čemu.

Isprobajte tehniku odlaganja orgazma

Još načina kako produžiti trajanje vođenja ljubavi? Vežbajte da odložite orgazam dok masturbirate. Tehnika odlaganja orgazma, gde dovedete sebe do ivice orgazma i onda prekinete svu seksualnu stimulaciju, je standardna tehnika za izbegavanje prerane ejakulacije.

Koristite prsten za penis

Mi smo prozvali “prsten za penis” “superhranom među seksualnim igračkama” jer je jednostavan za korišćenje, jeftin i može poboljšati vaš seksualni život na mnogo različitih načina. Tesni prsten koji stoji na osnovi penisa (a ponekad i testisa) može povećati vaše samopouzdanje, ojačati erekciju i učiniti orgazme intenzivnijim. Izaberite onaj koji vibrira i može čak pomoći u stimulisanju zadnjice ili klitorisa vašeg partnera.

Masturbirajte zajedno

Obično smatramo “seksom” penis u anus ili vaginu, ali iskreno, to je tako ograničen pogled na ono što je seks. Isprobajte masturbaciju zajedno sa svojim partnerom. Osim što je odlično kada ste previše umorni, možete naučiti kako vaš partner voli da bude dodirnut. Na taj način, sledeći put kada imate seks sa svojim partnerom, možete ih dodirivati tačno onako kako oni to vole!

Masaža prostate

Prostata je žlezda veličine oraha smeštena između rektuma i mokraćnog mehura, i ima mnogo nervnih završetaka. Stimulacija prostate može vam pružiti sjajno osećanje; neki stručnjaci za seksualno zdravlje su je nazvali “muškom tačkom G” ili “P-tačkom”.

Koristite analne kuglice ili analni čep

Ove analne seksualne igračke takođe mogu pomoći u stimulaciji penisa tokom masturbacije ili seksa i aktiviraju osetljive nervne završetke unutar analnog otvora. Analni čepovi su namenjeni da se ubace i ostanu tamo – tako da “zatvore” – dok analne kuglice mogu polako biti ubacivane ili izvlačene tokom seksa.

Nemojte žuriti sa vođenjem ljubavi

Seks nije trka. Posvetite vreme istraživanju svog partnera pre nego što pređete na penetraciju. To neće samo produžiti vrhunac, već će vam pomoći da otkrijete šta vi i vaš partner želite ili ne želite u krevetu.

Pravite krugove na klitorisu vašeg partnera

Ako vaš partner ima vulvu, postoji velika verovatnoća da im je potrebna stimulacija klitorisa kako bi doživeli orgazam – penetracija penisom samom po sebi neće biti dovoljna. Što se tiče najboljeg načina da stimulirate klitoris vašeg partnera? Istraživanje Univerziteta u Indiani sprovedeno na 1055 žena pokazalo je da tri četvrtine ispitanih vole kada njihovi partneri prave krugove na njihovom klitorisu jezikom ili prstima. Ali ako niste sigurni šta vašeg partnera uzbuđuje, pitajte!

Saveti kako imati dobar seks mogu biti od velike koristi, ne nužno, ali vredi ih pogledati.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.