Pet saveta za odevanje tokom trudnoće

Odevanje tokom trudnoće može biti izazov; ništa ne odgovara, stvari rastu i udobnost vam je ključnija nego ikad. Potpuno nova garderoba za trudnoću nije nužna, ali ulaganje u nekoliko komada svakako može olakšati svakodnevno oblačenje. Pronalaženje komada koji odgovaraju vašem novom telu sa stomakom i konstantno promenljivom veličinom može biti teško, međutim, evo nekoliko vrhunskih saveta koji će vas voditi!

Ne samo označeno kao ‘trudničko’

Jedna greška je što mnoge žene veruju da moraju ići i kupovati odeću označenu kao trudnička. Nekoliko laskavih komada može se nositi čak i ako nisu trudnički tako što ćete jednostavno uzeti veći broj ili dva. Ovo obično najbolje funkcioniše sa rastegljivim komadima, kao što su haljine, i može vam pomoći da izbegnete visoku cenu trudničke odeće. Samo se pobrinite da ništa nije prekratko, jer je verovatno da će se još više podizati sa trudničkim stomakom, tako da su srednje do duge haljine i suknje idealne. Više strukove na haljinama i bluzama takođe treba tražiti prilikom kupovine odeće koja nije označena kao trudnička, kako bi vaš stomak imao dovoljno prostora.

Haljine

Haljine su najbolji prijatelji trudnica! Jedna zabluda je da haljine moraju biti široke da bi se trudnički stomak sakrio. Ali trebali biste ga prihvatiti! Najbolji su dizajni sa visokim strukom jer je gornji deo i dalje pripijen, dok je donji deo prozračan za vaš stomak. Takođe, možete nositi duže haljine kako biste zaista istakli svoj trudnički stomak. Elastične haljine su ono na šta treba da obratite pažnju jer rajsferšlusi i dugmići mogu biti teški u ovom periodu jer ograničavaju kretanje. Isprobajte i haljinu sa preklopom za izražen, ali i dalje lepršav izgled.

Izaberite pravi grudnjak

Pravilan izbor trudničkog donjeg veša pravi razliku za odeću koju oblačite odozgo. Jedan problem tokom trudnoće je što se često grudi povećavaju, ali žene često oklevaju da uzmu veći broj grudnjaka. Verovatno će vam biti potrebna veća veličina grudnjaka za otprilike 1-3 broja, i zatim ćete preći na grudnjake za dojenje nakon porođaja. Potražite one sa širim trakama za dodatnu podršku, i ako su podesive, to može izbeći ponovno menjanje veličina. Ovo važi i za donji veš, gde biste trebali tražiti puniji donji veš sa elastičnom podrškom za vaš trudnički stomak.

Kupujte online

Na kraju, trudnoća može biti umarajuća! Ostanite kod kuće i kupujte preko interneta kako biste odmorili noge. Većina mesta danas nudi besplatne povrate i brzu dostavu, pa može biti mnogo prijatnije isprobavati stvari kod kuće, umesto u tim malim svlačionicama. Moći ćete da pogledate mnogo više stvari odjednom i da ih rasporedite po veličini, umesto da ulazite i izlazite iz prodavnica i pretražujete odeljke sa trudničkom odećom. Pronađite inspiraciju za trudničke kombinacije na Pinterestu ili Instagramu kako biste imali ideju šta da tražite prilikom online kupovine. Verovatno ćete naići na mnoge brendove koje zapravo ne možete pronaći u prodavnicama i tražite online kupone.

Sveukupno gledano, oblačenje tokom trudnoće može biti izazov, ali uz praćenje ovih jednostavnih saveta, možete pronaći savršene kombinacije za sebe! Osetite se udobno, uložite u odgovarajući donji veš i kupujte online, i možete izgledati sjajno i osećati se odlično.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.