Top 10 razloga zašto su muškarci bolji od žena

Koji su top 10 razloga zašto su muškarci bolji od žena? Debata je možda i najduža jer muškarci od početka vremena pokušavaju da dokažu svoju superiornost nad ženama. Rodilo je remek-dela poput „Muškarci su sa Marsa“ i „Žene su sa Venere“; ali nijedna strana nije bila u stanju da dokaže svoju tačku u apsolutnoj meri. Koje razloge bi muškarci mogli da navedu u prilog njihovoj sjajnosti?

Top 10 razloga zašto su muškarci bolji od žena:

10. Muškarci misle da su seks i ljubav različiti

U današnjem svetu vrlo je uobičajeno imati seks nakon nekoliko dana veze, a žene bi to nazvale ponižavajućim ako bi ih momak napustio odmah nakon što je dobio ono što je želeo. S druge strane, muškarci se nikada ne bi sklupčali u fetalnom položaju i plakali za plavušom koja ih nije nazvala sledećeg dana nakon veze za jednu noć.

9. Muškarci su jači

Njihov gornji deo tela je veoma jak u poređenju sa ženama i da budem vrlo iskren, čak se i svet čini da je dizajniran prema ovoj činjenici, a ne prema delikatnosti žena. To je verovatno razlog zašto su tako čvrste žice kosilice!

8. Poznavanje alata

Muškarci mogu da čitaju uputstva i lako ih dešifruju. Deo njihove urođene prirode je da razumeju mehaniku kako stvari funkcionišu, zbog čega kod kuće imaju „uradi sam“ projekte koje žene ne mogu da urade.

7. Muškarci su orijentisani na rešenje

Muškarci teže da idu ka rešenju problema umesto da provedu tri sata plačući, sedam dana brinući i tri nedelje pričajući o tome prijateljima, roditeljima i drugim ljudima oko sebe. Njihov um odmah smisli 12 rešenja bez razmišljanja da bi to moglo biti uvreda za to kako se trenutno osećaju.

6. Manje komplikovani odnosi

Zato što muškarce nije briga šta drugi misle o njima – ni oni ne brinu šta misle o drugima. Grupa muških prijatelja može da izađe svakog vikenda bez brige šta je druga osoba nosila. Ovaj cool stav dolazi prirodno i čini stvari manje komplikovanim, uključujući modu!

5. Privlačnost ka suprotnom polu je vizuelna

Iako mnogi muškarci to neće priznati, njihova privlačnost prema suprotnom polu uglavnom je zasnovana na izgledu. Oni će samo pogledati osobu i odlučiti da li žele da se zabavljaju sa njom ili ne. Žene, s druge strane, neće biti sigurne u ovo čak i nakon tri godine poznavanja osobe jer imaju tendenciju da pronađu materijal za brak u svakom momku.

4. Programiranje elektronike

Muškarci i dečaci su mogli da programiraju svoje video-rekordere i kasetofone 1970-ih kada je nešto pošlo naopako. Isto važi i za gadžete i elektronske uređaje u današnjem vremenu. Očigledno su ove veštine urođene i samo se magično pojavljuju u svakoj rođenoj generaciji.

3. Manje vremena za spremanje za izlazak

To je jedan bod za koji bismo im definitivno dali bodove. Ne treba im šminka, stilizovanje kose i ne trebaju im sati da odluče šta će obući. Iskreno, ko primećuje?!

2. Pravljenje beba im je lako

Za muškarce ceo proces postajanja oca uključuje tri minuta njihovog vremena. S druge strane, dame su te koje moraju da se suoče sa 9 meseci nevolje da bi beba došla na ovaj svet.

1. Muškarci nisu društveni kameleoni

Žena može da promeni sebe prema bilo kom skupu u roku od nekoliko sekundi kao kult. Muškarci su donekle dosledni i uporni u svojim mišljenjima i osećanjima u vezi sa bilo čim.

Ostavite komentar