Šta učniti ako vaš partner ima mali

Dobrodošla nazad u našu rubriku o seksu. Tema našeg najnovijeg teksta je: šta učiniti ako vaš partner ima mali penis. (Iako ovaj članak koristi muške zamenice, saveti se odnose na sve seksualne orjentacije i rodne identitete.)
Naša urednica priseća se jedne priče iz svojih singl dana:
“Bila sam spremna da spavam sa tadašnjim momkom prvi put. Sve je išlo sve kako treba – sve dok se nije povukao na trenutak i šapnuo mi na uvo: ‘Samo da znaš, imam stvarno veliki penis.'”
“U redu…”, malo čudno, ali idemo dalje.
Ali onda se ponovo povukao, gledao me pravo u oči i rekao: “Trebam da mi kažeš ako boli.” Ummmmm…. “Ne, ozbiljan sam, reci mi ako boli.” I dalje me gledajući pravo u oči.
Prijateljice, nije imao zaista velik penis. Bio je zapravo na ‘manjoj strani’. Nema ništa loše ni u malom penisu! Ali što je on toliko naglašavao nešto što to nije – doslovno – bilo je tako neugodno.

Pa, što učiniti ako je prijateljev “prijatelj” manji je nego što se očekivalo? Tražili smo savete od nekih iskusnijih prijateljica i dobile smo zanimljive odgovore koje ćemo podeliti sa vama.
“Ako vaš partner ima malen penis, nemojte paničiti. Prvo, postoje pogrešna shvatanja o prosečnoj veličini penisa. Mogu vam garantovati da ono što vidite u pornografiji ne odražava stvarnost. Prosečna veličina penisa u erekciji iznosi oko 13cm, a u opuštenom stanju oko 9cm, a prosečni obim u erekciji iznosi 11.6cm, a u opuštenom stanju 9cm.
“Obe G-tačka i P-tačka (bilo kog područja zadovoljstva koje ciljate) nalaze se samo oko 5cm unutar prednjih zidova vagine ili anusa, tako da ne morate imati dug penis da biste pogodili ta područja. Interna klitoralna mreža uopšteno se više stimulira širinom nego dužinom, pa bi kraći, ali širi penis mogao pružiti potpuno zadovoljstvo koje je potrebno!

“Naša kultura obično stavlja preveliki naglasak na veličinu penisa. Dakle, iako verovatno nije potrebno naglašavati, molim vas da ne osuđujete svoje partnere. Svaki vlasnik penisa je rastući, ne stvarni, i svaki penis se skuplja kada nije u upotrebi, da tako kažemo, što se odnosi i na obim i na dužinu.”

“Pored toga, ako ste žena, veličina penisa je prilično irelevantna za vaš orgazam. Samo oko 30% žena može da doživi orgazam samo od penetracije. Dakle, predigra i stimulacija klitorisa jezikom, prstima ili igračkama često su mnogo važniji za užitak od veličine penisa. Moja sugestija je da se opustite u pogledu veličine penisa, uzmite svoje omiljene igračke i usredsredite se na uživanje u seksu!
“Postoje određene poze koje maksimiziraju stimulaciju i zadovoljstvo sa manjim penisima. Misionarska poza sa nogama iznad glave (kao vlasnik vulve) će povećati dubinu (posebno ako stavite jastuk ispod kukova), kao i kaubojka i doggy stil.

“Neke seksualne pozicije, poput analnog seksa, zapravo koriste manjem penisu. Mnoge žene preferiraju manje penise za analni seks jer su sfinkterski mišići prirodno zategnuti, a veliki ili čak srednje veličine penisa mogu izazvati nelagodu. To nije slučaj sa manjim.”

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.