Moja devojka me konstantno odbija

Već skoro pet godina sam u vezi sa svojom devojkom i imamo dobar i ljubavni odnos. Do pre otprilike 5-6 meseci imali smo dobar seksualni život, ali stvari su se promenile. Moja devojka me konstantno odbija. Ljubimo se, grlimo i držimo za ruke kad smo napolju, ali svaki put kad pokušam biti malo intimniji, dobijem odgurivanje ili komentar poput “Mislila sam da ideš da spavaš” ili “Dosta je ljubljenja, umorna sam”. U stvari, većinu vremena ona će se okrenuti tako da ne mogu maziti njenu kožu ili ljubiti joj vrat.

Zbog ovoga se osećam užasno i sada dodaje problem jer kad god dobijem odbijanje, što je sada stalno, čak ne želim je ni grliti ili biti blizu jer se osećam nesrećno jer ne osećam nikakvu povezanost i čini mi se da ne shvata koliko me to povređuje. Shvatam da moja reakcija verovatno nije dobra jer čini situaciju još gorom. Međutim, pokušao sam razgovarati o tome i objasniti kako se osećam zbog nje. Svaki put kad imamo razgovor o tome, svađamo se i plačemo, čini se kao da se pomirimo i da je sve u redu. Ali zapravo nije. Ništa se ne menja. Šta da radim?

Neke stvari koje mi je spomenula su:

Oseća se ružno i debelo, više je ne uzbuđujem, i ne shvatam da predigra počinje satima pre odlaska u krevet. Sve ovo je teško za mene čuti jer me čini tužnim zbog toga kako se ona oseća i takođe mi je veliki udarac. Međutim, ja sam odrasla osoba i mogu prihvatiti kritiku. Uvek joj govorim koliko je lepa i koliko su lepi njeni izgled i kosa, i da je volim veoma puno.

Što se tiče komentara o meni, pa, pretpostavljam da u poslednjih nekoliko meseci romantika nije bila sjajna, ali i dalje kuvam za nju, čistim kuću i trudim se da rešim stvari kojih se ona nedavno teško hvata, kao što je peglanje, bankarstvo, čišćenje njenog automobila, i tako dalje… Što se tiče romantike, mislim da duboko unutra počinjem da odustajem. Ranije sam joj uvek kupovao cveće, vodio je u pozorište, išli smo na spontane večere, pripremao sam lepu večeru uz sveće kod kuće i slične stvari. Ali sada me baš briga. Znam da seks posle izlaska nije sve, ali zar to nije deo romantike.

Stresovi u našoj vezi su:

– Ona će u septembru ići na tri meseca u Norvešku!

– Ona ima finansijskih problema, velika rata kredita.

– Radi svaki slobodan trenutak.

– Uznemirena je zbog svoje težine (a nije preterano puna).

– Prošle godine je razmenjivala flertujuće i intimne poruke s kolegom sa posla. Ostavila je svoje mejlove otvorene jednog dana, primetio sam mejlove. Rekla je da je prolazila kroz težak period i da je sumnjala u našu vezu, skoro su se poljubili, ali ništa drugo se nije dogodilo i rekla mu je da me mnogo voli.

– Ja se suočavam s mogućim otpuštanjem sa posla, ugovor mi traje do kraja septembra a još nema naznaka da će mi poslodavac produžiti radni odnos ili me primiti za stalno. Dodatni problem je što je u toku leta već više kolega i kolegenica ostalo bez posla jer smo ostali bez nekih većih klijenata.

– Finansije su malo napete, skočila je stanarina i ostali troškovi, ali još nije alarmantna situacija!

– Nerviram se kad ona celi dan provodi na poslu, a onda dolazi kući i veći deo noći provodi na Fejsbuku ili proverava poslovne mejlove. Ne dolazi kući s posla pre 8 uveče svako veče, što me dovodi do ludila.

Sada ću prestati pisati jer mi je teško dok ovo pišem, a i ovaj post je već dug, tako da većina ljudi verovatno neće pročitati sve u svakom slučaju. Nadam se da je svi vi koji ovo čitate dobro, da nemate ni ovakle a ni slične probleme i da ćemo uspešno i srećno pregurati ove letnje vrućine.

Iskreno Vaš,

Ž.Dž.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.