Šta je u modi ove sezone proleće 2023?

Znamo da svetski brednovi diktiraju modne trendove i da svake sezone imamo nešto novo. Od promena boja do nekih specifičnih materijala koji će biti apsolutni trend ovog proleća i leta. Kao trendi boje ove sezone su crvena i kraljevsko plava.

Odeća i aksesoar u ovim bojama biće nešto što morate imati ovog proleća. Jarko crvena boja je zastupljena kod većine brendova, ali nešto što možda nije čest slučaj jeste da u toku proleća nosimo kraljevsko plavu boju, ali možemo videti kako brendovi u svojim radnjama izlažu odevne komade baš u ovoj boji.

Pored trendi boja, ove sezone je zanimljivo što je u modi odeća koja je providna. Svaki meterijal koji je providan biće apsolutni trend. Do sada smo obično imali prilike da vidimo providne bluze koje su i pre bile u modi, posebno za večarnje izlaske, ali ovog proleća videćemo i donje delove koji će biti providne teksture.

Šljokičasta odeća nam se vraća, iako i ona nije karekteristična za ovaj period godine, već za zimsku i posebno prazničnu kolekciju, izgleda da ćemo ovog proleća moći i to da vidimo.

Od odevnih komada ove sezone u trendu su duge suknje tzv. maxi suknje, koje se pružaju gotovo do članaka. Pored njih u trendu su i cargo pantalne. Sve pantalone koje imaju zanimljive džepove biće apsolutni hit ovog proleća, a negde najpopularnije boje su maslinasta i oker.

Svakako nam predstoji sezona zanimljivih i upadljivih modnih trendova, nešto što ne može da ostane ne primećeno.

Ostavite komentar