Seksualni apetit-10 vežbi za njegovo poboljšanje

Uvek je postojala jaka veza između fizičke aktivnosti i seksualne performanse. Da li ste znali da redovno vežbanje može zapravo povećati vašu seksualnu želju? To je istina, jer vežbe mogu stimulisati vašu izdržljivost i pomoći vam da oblikujete mišiće.

Osim toga, dok počinjete da vežbate, vraćate se zdravijoj figuri i poboljšavate samopouzdanje. Sve ove pozitivne promene mogu imati uticaj na seksualnu želju. Takođe je zanimljivo znati da redovno fizičko vežbanje može smanjiti rizik od erektilne disfunkcije.

U narednim pasusima ćete pronaći nekoliko vežbi koje će vam garantovano pomoći sa vašom libido. Imajte na umu da fizičko vežbanje može biti vaše najbolje oružje protiv erektilne disfunkcije. Dok oblikujete svoje telo, možda će vam biti lakše da isprobate nove poze, što je svakako plus.

Seksualni apetit -10 vežbi za njegovo poboljšanje

#1 Kegel vežba

Kada je reč o vežbama koje su izuzetno korisne za seksualni odnos, Kegelove vežbe se nalaze na vrhu liste. One ne samo da mogu ojačati mišiće karlice, već su izuzetno korisne i za muškarce koji se suočavaju sa erektilnom disfunkcijom i gubitkom libida.

Možete isprobati ove vežbe tako što ćete ležati na podu, savijenih kolena i stopala čvrsto prislonjenih na podlogu. Stisnite mišiće karlice, održavajući kontrakciju nekoliko sekundi. Opustite se i ponovite deset do dvadeset puta. Takođe, možete suzbiti probleme sa erektilnom disfunkcijom uzimanjem nekih od najboljih dodataka za povećanje nivoa testosterona.

#2 Joga vežba: Savijanje napred i okretanje

Nije tajna da joga omogućava istezanje mišića i poboljšanje fleksibilnosti zglobova. Za one koji žele poboljšati svoju seksualnu želju, vežba “forward bend twist” je odličan izbor. Možete koristiti ovu pozu kako biste istegnuli mišiće i ojačali zglobove, povećavajući ukupnu pokretljivost.

Možete započeti ovu pozu tako što ćete sedeti na podu, s jednom nogom potpuno ispruženom, a drugom savijenom, tabanom okrenutim prema suprotnoj nozi. Iz ove pozicije, okrenite torzo i stavite ruku na leđa, kao da pokušavate dosegnuti butinu. Drugom rukom uhvatite ispruženu nogu. Održavajte pozu neko vreme, zatim se vratite u početni položaj i promenite nogu. Ne zaboravite disati tokom izvođenja ove vežbe.

#3 Iskorak

Iskorak je jedna od najefikasnijih vežbi za povećanje testosterona. Ne treba zanemariti ni njihovu sposobnost jačanja mišića i povećanja ukupne fleksibilnosti. Možete ih koristiti za jačanje trupa, povećanje protoka krvi u karličnu regiju i poboljšanje ravnoteže. Stacionarni čučnjevi su posebno korisni jer povećavaju fleksibilnost kukovnih fleksora.

Za početak vežbe, stanite uspravno s ravnom leđima. Za bolje rezultate, možete koristiti i par bučica tokom ove vežbe. Ispružite jedno koleno napred i savijte ga pod pravim uglom. Drugo koleno treba biti savijeno, gotovo do dodira sa podom (oslonac na prste). Napravite set od deset ponavljanja sa svakom nogom.

#4 Čučnjevi

Seksualni apetit -10 vežbi za njegovo poboljšanje

Čučnjevi su vežbe snage koje mogu stimulisati proizvodnju testosterona i povećati protok krvi u karličnoj regiji. Kroz rad na donjem delu tela, primetićete da imate snažniji potisak tokom seksualnog odnosa. To je izuzetno korisno za različite poze i osigurava zadovoljstvo i vama i vašem partneru. Ukoliko patite od niskih nivoa testosterona, možete isprobati i korišćenje Nugenix-a, prirodnog pojačivača testosterona.

Za izvođenje ove vežbe, postavite se uspravno, sa ravnom leđima i stopalima malo razmaknutim. Izvedite klasični čučanj, održavajući torso blago nagnut napred i kolena savijena pod pravim uglom. Možete povećati težinu vežbe koristeći par bučica. Izvedite nekoliko serija ponavljanja.

#5 Bench pritisci na gimnastičkoj lopti

Gimnastička lopta može se koristiti za izvođenje različitih vežbi, uključujući i bench pritiske. Ovakve vežbe imaju za cilj jačanje mišića trupa i pozitivno utiču na mišiće stomaka. Što se tiče seksualne performanse, bench pritisci mogu pomoći u sagorevanju viška masnoće i omogućiti bolje performanse u spavaćoj sobi. Primetićete da takođe imaju pozitivan uticaj na vaše samopouzdanje.

Možete započeti ovu vežbu tako što ćete se spustiti na veliku gimnastičku loptu. Gledajte ka plafonu i držite noge blago razdvojene. Uzmite par tegova i izvodite vežbu. Osetićete rezultate u vašem core mišićima i opustite se između ponavljanja. Podržite donji deo leđa na lopti, jer je to najbolji način da izvedete ovu vežbu.

#6 Sklekovi

Svi znamo da sklekovi pružaju kompletnu vežbu, jačaju trup i imaju sjajan efekat na skoro sve mišiće. Ali da li ste znali da možete koristiti sklekove kako biste duže trajali u krevetu, posebno kada ste vi na vrhu? Takve vežbe mogu vam pomoći da se duže podržavate na rukama. Takođe će vam pomoći da razvijete efikasniji pokret.

Možete započeti ovu vežbu tako što ćete zauzeti položaj daske, podržavajući telo na dlanovima i prstima nogu. Pazite da su ramena, kukovi i gležnjevi pravilno poravnati. Spuštajte i podižite telo, izbegavajući dodir sa podlogom. Izvedite set od deset ponavljanja, zatim napravite pauzu i uradite još jedan set (ili više, ako je moguće).

#7 Naizmenično podizanje nogu

Možda vam se ne čini da jednostavno podizanje nogu može imati uticaj na seksualno zadovoljstvo, ali zapravo može učiniti čuda. Ova vežba pomaže u jačanju core mišića, što će rezultirati efikasnijim pokretima. Takođe, jačanje važnih mišićnih grupa (kvadricepsi, gluteusi) omogućava vam pružanje bolje podrške partneru tokom određenih seksualnih pozicija.

Da biste izveli ovu vežbu, lezite na pod sa ispravljenim leđima i vratom u ravni sa ostatkom kičme. Ruke držite pored tela, sa dlanovima okrenutim prema dole. Iz ove pozicije, podignite noge i zadržite poziciju neko vreme. Osetite kako se jača core mišići, zatim se vratite u početni položaj i ponovite vežbu.

#8 Intervalni trening

Intervalni trening je oblik vežbanja visokog intenziteta koji donosi neverovatne rezultate. Može vam pomoći da izdržite duže u krevetu i izvodite najinovativnije položaje. Možete birati različite vrste vežbi – penjanje stepenicama, trčanje na traci, trčanje na otvorenom – sve dok ih radite u intervalima (i po mogućstvu sa visokim intenzitetom).

Možete započeti ovaj režim vežbanja zagrevanjem nekoliko minuta. Zatim prelazite iz jednog intervala u drugi, vežbajući sa visokom brzinom i intenzitetom. Zaustavite se samo posle jednog minuta, zatim napravite kratku pauzu i vratite se vežbanju. Možete se uključiti u ovakve treninge nekoliko puta nedeljno i uživati u koristima u spavaćoj sobi.

#9 Plank Izdržaj

Seksualni apetit -10 vežbi za njegovo poboljšanje

Ako želite zadržati određene položaje u krevetu koliko god je potrebno, možete razmotriti plankove. Ova vežba može pomoći u povećanju izdržljivosti i imaće odličan efekat u oblikovanju mišića ruku. Takođe će ojačati vašu core muskulaturu, što će pozitivno uticati na vašu snagu prilikom penetracije.

Možete započeti ovu vežbu tako što ćete se osloniti na dlanove i prste nogu. Držite leđa ravno i vrat u ravni sa ostalim delom kičme. Stegnite trbušne mišiće i gluteus, osećajući rad u core muskulaturi. Ako želite povećati težinu vežbe, možete prekrižiti noge i pokušati zadržati položaj. Promenite noge i ponovite nekoliko puta.

#10 Istezanje: sedeći raskorak

Istezanje ostaje jedan od najefikasnijih treninga koji postoje, posebno za one koji provode dugo vremena za radnim stolom. Istegnuti raskorak u sedećem položaju posebno je važan, jer može pomoći da istegnete fleksore kuka i dovedete više krvi u karličnu regiju. Takođe isteže unutrašnje mišiće butine, omogućavajući vam da se angažujete u inovativnijim položajima u spavaćoj sobi.

Možete započeti ovu pozu tako što ćete sedeti na podu, s potpuno ispruženim kolenima i ravnom leđima. Dok gledate pravo napred, lagano savijte torzo napred i uhvatite prstima svoje noge. Osetite istezanje u kičmi, mišićima ruku i zadnjoj loži. Održavajte položaj neko vreme, zatim se vratite u početni položaj i ponovite vežbu.

Zaključno, ovo su neke od najpreporučenijih vežbi za one koji žele da poboljšaju svoj seksualni apetit. Kao što ste videli, ove vežbe mogu ojačati ključne mišićne grupe, povećati ukupnu pokretljivost i generisati više seksualne izdržljivosti. Možete ih koristiti da biste bolje performanse postigli u krevetu i obezbedili zadovoljstvo i vama i vašem partneru.

Važno je zapamtiti da sve ove vežbe mogu dovesti više krvi u karličnu regiju, omogućavajući muškarcima da održe tvrđe i duže erekcije. Takođe mogu pomoći onima koji se suočavaju s niskim libido i erektilnom disfunkcijom. Fizička aktivnost je doista efikasan tretman, kao i testosteronski pojačivači i drugi prirodni dodaci.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.