Vaš prvi letnji odmor zajedno

Za mnoge parove, odlazak na prvi odmor zajedno predstavlja važnu prekretnicu u vezi.

Kao i za svaki odmor, i vaš prvi romantični put zahteva puno planiranja i nije imun na izazove!

Bez obzira da li idete u Bar ili na Bahame, sledeći saveti će vam pomoći vama i vašem partneru da maksimalno uživate u tom prvom odmoru zajedno:

Upravljajte očekivanjima

Nema sumnje da ste sanjali o tome kako će izgledati vaš prvi odmor zajedno. Možda imate vizije kako se držite za ruke i šetate po plaži, večerate u najluksuznijim restoranima – ali vaša druga polovina može planirati avanturistički vikend pun zip lajnova, splavarenja divljim rekama i spavanja pod vedrim nebom u šumi!

Kada se očekivanja ne poklapaju, parovi često nailaze na nesuglasice. Pre nego što krenete na zajednički let, razgovarajte o tome šta želite da postignete tokom odmora.

Ako ste potpuno na različitim stranicama, tada vam mogu pomoći saveti 2 i 3.

Napravite kompromise

Kada oboje želite različite stvari tokom odmora, jednostavan način da zadovoljite sve je da pronađete kompromis. Isplanirajte putovanje tako da ujutro radite nešto što vam se sviđa, a popodne ono što vaš partner voli. Ili se dogovorite da svaki dan naizmenično birate aktivnost.

Balansirajte vreme koje provodite zajedno i odvojeno

Ako ne možete postići kompromis, odvojite neko vreme za sebe gde svako može otići i uživati u nečemu što mu prija.

Budite sigurni da vam je telefon napunjen, da imate dovoljno novca i mapu, u slučaju da se izgubite, a vaš partner nije tu da vam pomogne!

Vreme koje provedete odvojeno može biti korisno za parove na njihovom prvom odmoru zajedno – posebno ako nisu navikli da budu zajedno 24 sata dnevno. Pročitajte naš članak da biste saznali o prednostima ličnog vremena u vezi.

Nije sve u seksu!

Opet, ovo se odnosi na upravljanje očekivanjima. Možda imate vizije kako vi i vaš partner vodite ljubav na svakom delu nameštaja u hotelu, na pesku, u avionu, na pola puta do Ajfelove kule, ali da li je to realno?

Nemojte prisiljavati intimnost samo zato što ste na odmoru. Ako oboje osećate želju, ona će se dogoditi prirodno.

Zapamtite da postoje i druge vrste intimnosti tokom odmora – držanje za ruke dok istražujete novi grad može vam pomoći da se osećate povezano.

Uživajte!

Nemojte preterano pritiskati sebe da ovaj prvi odmor zajedno bude “savršen”. Imajte na umu gorenavedene tačke i jednostavno se opustite i zabavite zajedno.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.