Naučite o svojih 9 zvezdanih Ki

Feng Shui je praksa isceljivanja koja radi sa energijom vašeg doma. Potiče iz drevne Kine i razvijao se paralelno s drugim modalitetima poput kineske astrologije. Mnogi Feng Shui praktičari uključuju astrološka čitanja u okviru pregleda Feng Shui-a kako bi dobili više uvida u najbolje podrške Feng Shui-a. Naučite o svojih 9 zvezdanih Ki

Jedan od ovih astroloških sistema naziva se Devet Zvezda Ki. Koristeći vaš datum rođenja, možete saznati o svom osnovnom elementu i, prema tome, dobiti informacije o elementima koji vas hrane i podržavaju. Izračunajte svoj Devet Zvezda Ki.

Evo kako možete izračunati svoj Devet Zvezda Ki:

Koristeći godinu vašeg rođenja, saberite sve četiri cifre. Nastavite smanjivati brojeve dodavanjem dok ne dobijete jednocifren broj. Ako ste rođeni posle 4. februara, oduzmite 11 od dobijenog broja. Ako ste rođeni između 1. januara i 3. februara, oduzećete broj 12 od tog broja.

Na primer, ako ste rođeni u martu 1995. godine, sabirajte 1 + 9 + 9 + 5 = 24. Zatim 2 + 4 = 6. Onda 11 – 6 = 5. Vaš osnovni Devet Zvezda Ki je 5.

Još jedan primer: Ako ste rođeni u januaru 1995. godine, sabirajte 1 + 9 + 9 + 5 = 24. Zatim 2 + 4 = 6. Onda 12 – 6 = 6. Vaš osnovni Devet Zvezda Ki je 6.

Na kraju, još jedna situacija koju treba istaći jeste da, ako je vaš zbir nakon oduzimanja više od 9, ponovo sabirajte te cifre. Na primer, ako ste rođeni u aprilu 1999. godine, sabirajte 1 + 9 + 9 + 9 = 28. Zatim 2 + 8 = 10. Onda 1 + 0 = 10. Zatim bi bilo 11 – 1 = 10, što biste zatim uradili 1 + 0 = 1. Vaš osnovni Devet Zvezda Ki je 1.

Saznajte o svakom tipu Devet Zvezda Ki

Svaki broj ima povezan element, kao i opšti energetski arhetip.

Voda

Ako je vaš Devet Zvezda Ki 1, povezani ste s elementom vode. Ljudi s brojem 1 imaju osobine vode i često se “pokoravaju toku”. Često su intelektualci i zanima ih filozofija. Možemo ih nazvati i ljubiteljima knjiga. Imaju tendenciju da osciliraju između toga da budu duša zabave i da im treba vreme za sebe. Osobe s brojem 1 vode podržava element metala.

Yin Zemlja

Ako je vaš Devet Zvezda Ki 2, povezani ste s elementom yin zemlje. Yin zemlja je meka zemlja poput peska. Osobe s brojem 2 imaju osobine yin zemlje, koje su prijemčive, podržavajuće i majčinske. Ovaj tip je povezan s ženskim principom i orijentisan je na služenje, kao i na jednokratnu svrhu. Oni su spori, pažljivi i brižni. Osobe s brojem 2 yin zemlje podržava element vatre.

Yang Drvo

Ako je vaš Devet Zvezda Ki 3, povezani ste s elementom yang drveta. Yang drvo je energija proleća. Možete zamisliti maleni izdanci koji izbijaju iz ljuske semenke. Osobe s brojem 3 imaju osobine yang drveta: energetični su, uvek se kreću i spremni su da se oporave. Ovaj tip odlično započinje nove projekte, ali ne uvek i da ih završi. Osobe s brojem 3 yang drveta podržava element vode.

Yin Drvo

Ako je vaš Devet Zvezda Ki 4, povezani ste s elementom yin drveta. Yin drvo je kao ogromno drvo sekvoje, s dubokim korenjem i velikom krošnjom. Osobe s brojem 4 imaju osobine yin drveta: intuitivne su, uvek posmatraju i pažljivo se kreću. Ovaj tip je jako osetljiv na svet oko sebe. Oni mogu biti tvrdoglavi, dok se polako kreću s pažnjom. Osobe s brojem 4 yin drveta podržava element vode.

Zemlja

Ako je vaš Devet Zvezda Ki 5, povezani ste s elementom zemlje. Zemlja je element povezan sa stabilnošću i ukorenjenošću. Osobe s brojem 5 imaju osobine zemlje, u tome da se kreću pažljivo, ali s centralnom svrhom. Ovaj tip tendencijalno se brine za druge i ima potencijal za veliko liderstvo. Osobe s brojem 5 podržavaju element vatre.

Yang Metal

Ako je vaš Devet Zvezda Ki 6, povezani ste s elementom yang metala. Yang metal je oštar i precizan, poput mača. Osobe s brojem 6 imaju osobine metala kao što su jasnoća, elegancija i oko za lepotu. Često su organizovane i komuniciraju direktno do tačke. Osobe s brojem 6 yang metala podržavaju element zemlje.

Yin Metal

Ako je vaš Devet Zvezda Ki 7, povezani ste s elementom yin metala. Yin metal je rafiniran metal, poput poliranog nakita. Osobe s brojem 7 imaju osobine metala kao što su igrivost, radost i tendencija da budu vešti govornici. Ovaj tip voli uživati u životu i ponekad može potrošiti previše novca. Osobe s brojem 7 yin metala podržavaju element zemlje.

naucite-o-svojih-9-zvezdanih-ki
Yang Zemlja

Ako je vaš Devet Zvezda Ki 8, povezani ste s elementom yang zemlje. Yang zemlja je tvrda zemlja, poput planine. Osobe s brojem 8 imaju osobine yang zemlje koje su nezavisne, tvrdoglave i zaštitničke. Ovaj tip se kreće sporo, jer razmatra svaki potez koji napravi (ako uopšte i kreće). Kaže se da se uvek zalaže za slabijeg. Osobe s brojem 8 yang zemlje podržavaju element vatre.

Vatra

Ako je vaš Devet Zvezda Ki 9, povezani ste s elementom vatre. Element vatre se odnosi na toplotu, inspiraciju i vidljivost. Osobe s brojem 9 imaju osobine vatre, poput sveće su dinamične i uvek primećene u prostoriji. Ovaj tip takođe ima jaku povezanost sa svojim srcem i kroz život se kreće s tim fokusom. Osobe s brojem 9 vatre podržavaju element drveta.

Ostavite komentar