Najbolji parfemi izglasani u 2022 godini

Svake godine se proglase najbolji parfemi, kao i lista najgorih parfema za prethodnu godinu. Ovo istraživanje sprovodi poznati sajt fragrantica.com. Lista koja je izašla je jako zanimljiva, pa vam predstavljamo sledeće parfeme:

 

Najbolji parfem za žene 2022: Libre Le Parfum Yves Saint Laurent

 

Ovo je jedan senzacionalni parfem, koje deluje kao afrodizijak. Parfem ima specifičnu notu i miriše jako zavodljivo. Oni koji su ga probali opisuju ga kao topao i aromatičan, a cvetnom mirisu lavande sada je dodan akord šafrana iz vrtova zajednice YSL Ourika u Maroku. Raskošan miris u sebi sadrži vatrenu užarenost, pretočen u bočicu nalik dragulju.

 

Najbolji parfem za muškarce 2022: Sauvage Elixir Dior

 

Ovaj parfem odlikuju ga note opojnih začina, sa esencijom lavande i bogatom drvenastom mešavinom. U pitanju je miris sa najvećom koncentracijom čistog parfema, a opet je prožet s upečatljivom svežinom.

 

Najbolji unisex parfem 2022: Angels’ Share Anniversary Edition By Kilian

 

Unisex parfemi su uvek zanimljivi i karakteristični. Miriše “skupo” i sadrži esenciju konjaka dobijenu iz likera koja mu daje prirodnu boju karamele. Kada na to dodate i apsolut hrasta, esenciju cimeta i apsolut mahune tonke, kao i dodatne note sandalovine, pralina i vanile jasno je zašto je baš ovaj parfem odneo pobedu.

Kako se vam čini ova lista i koji su za vas najbolji parfemi?

 

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.