Najbolji grudnjaci za sve veličine grudi

Grudnjak je neizostavan komad ženskog rublja koji ima veliki uticaj na udobnost i izgled. Ne možete da pronađete odgovarajuću veličinu i zanimljiv komad koji će vam omogućiti da se osećate otmeno i udobno? Da li ste neupućene u različite stilove brushaltera koji odgovaraju različitim prilikama? Molim vas, ne brinite, mi smo ovde sa svim odgovorima na vaša pitanja. Saznajmo koji su najbolji grudnjaci za sve veličine grudi i kako kupovati donji veš?

Nadam se da svi znate koliko je važno poznavati svoju veličinu grudi i pravi stil kako biste postigli željeni izgled i udobnost. Ali, za one koji su početnici u potrazi za svojim prvom komadom donjeg veša za fioku i nekoliko onih koji ne znaju kako kupovati donji veš, pružamo i nekoliko saveta za njih.

Donji veš nije nova reč, i žene ga nose već vekovima kako bi poboljšale i zadržale svoje atribute i postigle savršenu i otmenu figuru. Danas je tržište donjeg veša puno brojnih stilova sa različitim dizajnima, bojama, tkaninama i kvalitetom. Mnoge pouzdane i vodeće marke takmiče se na tržištu kako bi svojim kupcima ponudile najbolje proizvode, lansirajući inovativni i praktični donji veš za svako godišnje doba, veličinu i događaj.

Ah! Ali ovo ima dve strane, jedna je pozitivna, da imamo mnoštvo izbora, i negativna je ta da ovo obilje izbora ponekad dovodi do zabune i pogrešnog izbora. Moramo biti posebno oprezni pri odabiru.

Morate izmeriti i znati veličinu grudi pre nego što posetite bilo koju prodavnicu donjeg veša ili veb sajt. Hajde da proverimo kako izmeriti veličinu grudi kod kuće za nekoliko minuta:

  • Pripremite metar za merenje odeće.
  • Uvek merite veličinu dok nemate grudnjak ili nosite neobloženi grudnjak.
  • Prvo izmerite obim ispod grudi gde bi grudnjak nalegao, tako da stavite metar oko trupa. Pazite da metar bude čvrsto priljubljen i niveliran. Zatim zabeležite najbliži broj i ako je broj paran, dodajte četiri inča, ali ako je neparan, dodajte pet inča broju. Tako ćete dobiti tačnu veličinu obima. Na primer, ako ste izmerili 33 inča, dodajte mu još pet, i vaša veličina obima je 38.
  • Zatim, izmerite obim grudi da biste znali veličinu košarice. Zamotajte metar oko najpunijeg dela grudi, skoro na nivou bradavica. Zapišite broj koji ste izmerili.
  • Na kraju, da biste znali veličinu košarice, oduzmite veličinu obima od merenja obima grudi i proverite tabelu košarica. Na primer, ako je merenje grudi 41, a veličina obima je 38, tada je vaša veličina košarice C.
  • I veličina grudnjaka je 38C.

Nakon što ste saznali svoju savršenu veličinu grudnjaka, sada je vreme da nabavite lep grudnjak za sebe. Izbacite sve nedoumice u vezi sa pronalaženjem zavodljivog i figuru ističućeg donjeg veša, nakon pregledanih brojnih recenzija čitalaca, sastavili smo spisak najboljih grudnjaka za sve veličine grudi, olakšavajući vam pronalaženje najboljih artikala koji će vaše atribute pravilno držati.

Slatki čipkasti bralet

Bralet je simpatičan, udoban i otmeno dizajnirana verzija običnog grudnjaka. Pruža dovoljno podrške za manje i srednje veličine grudi i čini vas samouverenim iznutra i spolja. Možete upariti bralet sa providnom bluzom, dok će njegova šarena čipka koja viri sa strane izgledati izuzetno atraktivno i učiniće da se osećate moderno i šik.

Jedan za sve: Grudnjak sa punjenjem

Gotovo svaki stil grudnjaka ima svoju verziju sa punjenjem. Sada vam nije potrebno da se stidite svojih manjih grudi, niti da brinete o izbočenim bradavicama. Izaberite jedan stilizovan grudnjak sa punjenjem koji se slaže sa odećom i dobićete zanosnu figuru. Da, lako možete nabaviti grudnjak sa punjenjem u stilu plunge ili sportski grudnjak sa punjenjem. I najbolja stvar je što su dostupni za sve veličine grudi, od malih do velikih. Izbora boja je mnogo. Dakle, dame, sve je dostupno u prodavnici, samo treba pažljivo izabrati pravi komad za svoje atribute.

Grudnjak sa ukrštenim leđima (racerback stil)

Kada vam je potrebna dodatna podrška i želite izbeći da vam se kaiševi spuštaju sa ramena, odaberite grudnjake sa ukrštenim leđima. Ovaj stil grudnjaka ima ukrštene kaiševe na leđima koji formiraju slovo X. Grudnjaci sa ukrštenim leđima su izuzetno korisni za žene sa većim grudima. Većinom dostupni u stilu koji se navlači preko glave ili sa prednjim kopčanjem, ovi grudnjaci su dizajnirani da se čvrsto priljube uz kožu i da nikada ne utiskuju i ne iritiraju. Grudnjaci sa ukrštenim leđima takođe eliminišu problem spadanja kaiševa sa ramena zbog svog dizajna sa ukrštenim kaiševima. Možete izabrati Trenta tall triangle grudnjak sa obručem koji ima prednje kopčanje i delikatne cvetne čipkaste siluete za besprekoran efekat.

Grudnjak sa dubokim dekolteom (plunge stil)

Popularan kao grudnjak za posebne prilike, grudnjak sa dubokim dekolteom je veoma preporučljiv uz odevne kombinacije sa dubokim izrezom ili ponekad kada želite istaći svoj seksepilni dekolte. Ovaj grudnjak magično nestaje ispod dubokih izreza. Možete upariti prelep i udoban grudnjak sa dubokim dekolteom sa vašim haljinama sa niskim izrezom, formalnim odevnim kombinacijama, venčanicom i za veče izlaska kada želite izgledati seksepilno. Grudnjak sa dubokim dekolteom je dostupan u različitim stilovima kao što su produženi grudnjaci, bez kaiševa, sa čipkanim detaljima, sa oblikovanim korpicama i sa mogućnošću menjanja stila. Nikada ne recite nikada dugi produženi plunge bralette može biti idealan izbor ako želite podršku, fantastičan dekolte i stil koji se navlači preko glave.

Konvertibilni grudnjak

Dragi, ovo je grudnjak koji svaka dama treba da ima u svom fijoku sa donjim vešom. Konvertibilni grudnjak nudi rešenje za mnoge izazove vezane za garderober. Ovaj magični grudnjak vam omogućava da prilagodite kaiševe praktično svakom stilu. Možete podesiti konvertibilni grudnjak za punu pokrivenost, produženu verziju, plunge stil pa čak i sportski grudnjak, u zavisnosti od podrške i stila koji vam je potreban. Oni donose veliku raznolikost vašem garderoberu, pa nikada ne zaboravite da nabavite jedan kako biste upotpunili svoju kolekciju donjeg veša.

Balconette grudnjak

Balconette grudnjak je pola korpi grudnjak koji podiže grudi kako bi se poboljšao njihov izgled i dekolte. Ovaj grudnjak je takođe dostupan u verzijama sa push-up efektom, punjenim korpicama i sa mogućnošću menjanja stila. Od čipke do pamučnih varijanti za svakodnevno nošenje, balconette grudnjaci su dostupni za sve žene.

Saznajte svoju veličinu grudi:

Prvi korak je da odredite svoju veličinu grudi, jer pogrešna veličina grudnjaka može pokvariti inače besprekoran izgled.

Šta ćete nositi?

Proverite svoju odeću, šta ćete nositi, pa tek onda prema odeći izaberite odgovarajući stil grudnjaka.

Koju boju vam treba?

Izbor boje je takođe važan, jer neki su komforni sa pokazivanjem boje donjeg veša, dok se neki osećaju stidno ili sramežljivo. Birajte prema svojoj odeći, raspoloženju i postignite željeni izgled.

Kvalitet:

Kvalitet intimnog veša je jednako važan kao kvalitet gornje odeće. Jer ako kupite donji veš lošeg kvaliteta, to vam može prouzrokovati probleme i pokvariti trenutak.

Izaberite brend:

Pre nego što kupite donje rublje u prodavnici brenda ili na veb sajtu, obavite prethodno istraživanje o brendu i njihovom sveobuhvatnom asortimanu proizvoda. Nemojte žuriti, jer postoji mnogo brendova dostupnih, mudro birajte prema svojim preferencama i budžetu.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.