Kako se našaliti s prijateljima

Kralj među danima pogodnim za zezanje je prvi April, dan šale. Zezanje ili izvođenje praktičnih šala nad nekim predstavlja dugu tradiciju među prijateljima, neprijateljima i profesionalcima podjednako. Ovo je savršeno vreme da stavite na test svoje veštine zezanja, iako, u zavisnosti od vaše ličnosti, možda uživate u zezanju bilo kog dana u nedelji. Nema brige ako nemate omiljenu šalu, sve što vam treba je ozbiljan izraz lica, malo truda i dašak kreativnosti, i uskoro ćete posmatrati kako vaša meta nesvesno upada u vašu zamku.

Dlanovi nadole

Reci prijatelju da znaš sjajan trik. Stavi ruku dlanom nadole na sto i izbalansiraj punu čašu tečnosti na leđima ruke. Kladi se s prijateljem da ne može izbalansirati čašu na obe ruke istovremeno (pomogni prijatelju da ih postavi). Čim postaviš čaše na ruke prijatelju, ustani i izađi. On će biti uhvaćen i moraće da prospe kako bi pobegao.

Skuvana jaja

Uzmi jaja iz nečijeg frižidera i skuvaj ih. Zatim ih vrati na mesto gde si ih uzeo. Može dobro funkcionisati tokom kampovanja, ali skuvaj samo nekoliko ako želiš doručak!

Pazi, zmija!

April

Sve što vam treba je gumena zmija i malo ribolovačkog konca. Vežite ribolovački konac oko zmije, a zatim drugi kraj konca pričvrstite unutar ormarića ili bilo čega što se otvara i zatvara. Postavite tako da kada otvore vrata/ormarić, zmija iskoči. Ili jednostavno postavite da se vuče po podu dnevne sobe dok svi gledaju TV!

Problem sa težinom

Ako možete nabaviti istu odeću kao osoba koja je meta, u manjoj veličini – zamenite ih sa originalnom! Još jedan omiljeni trik je iseći pamuk na zadnjem šavu nečijih farmerki nekoliko puta da biste napravili rascepane pantalone! Ipak, budite spremni da ih zamenite ili popravite!

Dva daljinska upravljača

Potrošite novac da biste nabavili drugi isti ili dvostruki daljinski upravljač. Menjajte kanale dok gledaju. Tajna ove šale je da je ne zloupotrebljavate. Ako je koristite u malim dozama, možete je održavati mesecima, ne samo na Prvi april.

Lažna torta

Uzmi okruglI sunđer za pranje automobila, ili komad penaste gume, i ukrasi ga kremom za tortu, jestivim šljokicama, itd. Zatim, pokušajte da se ne smejete kada žrtva pokušava iseći komad torte.

Ostavite komentar