Fensi kostimi

Fensi kostimi mogu biti jeftini i smešni, ali sa druge strane postoji mnogo zanimljivih i unikatnih kostima koje vredi isprobati.

Kada razmišljamo o raskošnim kostimima, često pomislimo na smešne i jeftine izglede. Međutim, danas postoje mnoge prelepih i izuzetno atraktivnih kostima koji su dostupni. Bez obzira da li idete na zabavu za Noć veštica, alternativni klub ili samo želite promenu, seksi kostim može biti pravi izbor.

Hibridni predmet koji predstavlja deo raskošnog kostima i deo alternativnog i “digitalnog gotika” je neon tutu. Ovi kostimi mogu izgledati izvanredno kada ih kombinujete sa mrežastim čarapama i majicom na bretele. Velike čizma uz ovaj kostim daće vam taj alternativni izgled i često je izbor kostima u alternativnoj klubskoj sceni. Neon tutu su privlače pažnju i dolaze u raznim bojama, pri čemu su roze i žuta neke od najpopularnijih.

Neon tutu je takođe idealan za žurke sa temom osamdesetih. Uparite svoj tutu sa fluorescentnim grejačima za noge i kratkom majicom na bretele i imaćete savršen kostim. Obavezno skupite kosu u rep na stranu ako je dovoljno duga i našminkajte se sa šarenim senkama za oči i sjajem za telo i kosu. Oh, i nemojte zaboraviti kičasti plastične nakit i velike minđuše, što veće to bolje zapravo!

Tutu su dostupni u različitim tkanjima, ali je mreža daleko najpopularnija. Mnogi online prodavci će imati bogat izbor stilova, opcija i boja, pa vredi istražiti.

Mnoge neon tutu je moguće složiti jedne preko drugih. Ovo je interesantan izgled, a čak možete koristiti šarene suknje da kreirate zanimljiv i upadljiv stil koji je potpuno vaš. Razmislite o dužini vašeg tutu-a i šta možete nositi ispod njega. Najbolji izbor će verovatno biti šareni šorts ili helanke šorts uz duge šarene čarape.

Zašto ne odete potpuno neon i šareno sa svojim izgledom? Postoji mnogo odeće u neon bojama, od čarapa, rukavica pa čak i perika! Imati samopouzdanja da nosite ovakav kostim će vas istaknuti iz mase. Samopouzdanje je privlačna osobina i primetićete da ćete upoznati mnogo više ljudi i uživati u mnogo više zabave zbog toga! Neon tutu nisu komad odeće koji odgovara povučenim osobama ili onima koji žele da se utapaju u masi. Za ovakvu ekstravaganciju potrebna je hrabra ličnost!

Šta god odabrali da obučete za vaš događaj, posveti tome dosta vremena i koriste svoju maštu i kreativnost da ga učinite posebnim. Bilo da ste dete ili da imate 70 godina – maskiranje može biti zabavno.Trebalo bi da živite svoj život sa namerom da se zabavljate kad god možete, jer si toliko mlad koliko se osećaš.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.