Letnji trendovi: 6 osnovnih komada odeće za vaš ormar

Dok letnji trendovi dolaze i prolaze svake godine, neki trendovi su stvoreni da izdrže prolazne modne promene. Letnji trendovI koji će biti neophodni u vašem ormanu iz godine u godinu. Pogledajte naš izbor ispod!

Naočare za sunce

Naočare za sunce nisu samo modni izbor, već su takođe važne za zdravlje vaših očiju, štiteći ih od jakog letnjeg sunca. Zanemarite trendove i izaberite par naočara koji odgovaraju vašem licu. Ako imate okruglo lice, birajte naočare sa kvadratnim ramovima. Ako imate dugo lice, tražite malo veće ramove koji će uravnotežiti vaše proporcije. Ako svakodnevno nosite naočare, ne morate propustiti, kupite par posebno napravljenih sunčanih naočara sa dioptrijom.

Bele patike

Bele patike su u trendu i najbolji način da udobnost spojite sa stilom. Bele patike su savršene za leto jer njihov svež izgled izgleda elegantno bez previše truda. Samo se pobrinite da su vaše patike u dobrom stanju i da nisu prekrivene mrljama i flekama.

Sandale sa potpeticom

Par sandala sa potpeticom će upotpuniti svaki izgled koji ste kreirali. Par u neutralnoj boji poput smeđe ili bež će produžiti izgled vaših nogu i uklopiti se sa većinom odeće, bilo da je svetla ili pastelna. Ako niste veliki ljubitelj štikli, potražite par sa debljom potpeticom kako ne biste morali da se balansirate na štiklama ceo dan.

Slama Panama šešir

Šešir će zaštititi vašu glavu od sunca, ali će takođe dodati dodatnu notu elegancije vašem izgledu. Panama šešir od slame je oličenje letnje mode i stil koji odgovara gotovo svim oblicima lica. Neutralna boja će se slagati sa svime, ali razmislite o vezivanju traka različitih boja oko šešira kako biste uneli malo boja u jednostavan izgled ili da biste kompletirali celokupan izgled.

Odličan kupaći kostim

Kupaći kostim koji dobro pristaje može transformisati vaše samopouzdanje na plaži, stoga tražite dok ne pronađete svoj omiljeni model. Bilo da volite dvodelni kupaći kostim ili preferirate skromniji jednodelni model, kupite kupaći kostim u više boja.

Kaiš od kože

Kaiš od kože je klasičan detalj koji nikada ne izlazi iz mode. Odaberite boju koja se slaže sa većinom vaše garderobe. Smeđa ili crna su odlične opcije, a zatim ih dodajte letnjim kombinacijama ako želite da stvorite malo više oblika ili jednostavno dodajte interesantnost sa modnim dodatkom.

Ostavite komentar