Stručni vodič za odabir vaših cipela za devojačko veče

Haljine, igranke, pića i dezerti mogu učiniti planiranje venčanja i ulogu mlade (ili člana bračnog društva) pravom zabavom. Takva velika i predivna prilika zahtevaće izbor najboljih cipela. Dakle, radi proslave, estetike, podrške dobrobiti vaših devojaka i podrške bilo kojim iznenadnim obavezama koja treba obaviti, skoro da biste cipele trebali smatrati jednim od najvažnijih delova njihovih ansambala.

Za većinu žena, kupovina cipela izgleda zabavno – ali razumemo da sa beskrajnim opcijama čak i najiskusnijem kupcu ili stilisti može biti lako da se izgubi. S tim rečeno, izvanredan broj stilskih izbora takođe znači da kada je u pitanju nešto tako komplikovano kao što je usklađivanje estetike venčanja i raznih stilova, ukusa, veličina, uzrasta i potrebnih prilagodbi vašeg bračnog društva, uspećete pronaći NEŠTO! I srećom, sve što je potrebno da biste pronašli savršeni set nečega je malo razumevanja (čega ćete pronaći mnogo u nastavku). Dakle, bez obzira da li njihove haljine i ponašanja zahtevaju klasične koktel cipele za posebnu priliku ili sve u vezi događaja poziva na simpatične i šarene patike, možemo vam pomoći da razumete kako da ostvarite najbolji korak napred za sve.

Budi pažljiv prema finansijskim mogućnostima svojih deveruša (ili preuzmi trošak na sebe)

Ako si u mogućnosti, uvek je lepo da pokriješ što više troškova ansambla svojih deveruša, ali nije obavezno! Ako ti ne preuzimaš trošak na sebe, ipak se seti da budeš svestan finansija svojih prijateljica i da formulišeš realnu viziju na osnovu toga pre nego što počneš da maštaš o veoma raskošnim i skupim cipelama. Čak i ako imaju pouzdane raspoložive prihode, nemoj zaboraviti da će tvoje deveruše gotovo sigurno uložiti pristojan iznos u druge aspekte svog izgleda za taj dan (od lepe šminke do manikira), tako da će potrošiti dovoljno čak i ako ne preteraš sa izborom haljine, cipela i dodataka.

Uklopi se sa ekipom

Iako može biti teško izabrati dan kada je čitavo bračno društvo slobodno i organizovati izlazak, to će učiniti kupovinu cipela za tvoje deveruše mnogo boljim iskustvom i doneti mnogo bolje rezultate. Kada su sve dame zajedno, brzo ćeš dobiti osećaj za boje, stilove, karakteristike i osećaje koji su zajednički. Osim toga, to će ti omogućiti da vidiš kako svaka deveruša odgovara određenim veličinama brenda i stila. Osim što ćeš pronaći cipele koje su privlačne svima, okupljanje tvoje ekipe na ovaj način kako bi sarađivale na konceptu cipela je odlično za eliminisanje opcija i sužavanje tvojih ideja. Kada to uradiš, koristi informacije koje si sakupila da ti pomognu u sledećem koraku!

Usredsredi se na ličnu udobnost

Kada si već imala uzbuđujući dan sa devojkama i prelistala ključne trenutke, obrati pažnju kako da kombinuješ njihova mišljenja u opciju koja će ih sve držati podjednako udobnim koliko i simpatičnim. Na kraju krajeva, tvoje deveruše će biti u pokretu veći deo dana – pomažući ti da se spremiš pre venčanja, da stignete do mesta ceremonije, da prođete kroz ceremoniju glatko, pređete na prijem i uživate na afterpartiju. Dakle, pomozi im tako što ćeš se pobrinuti da ne dožive (ili čak se boje) da će se saplesti dok prolaze niz prolaz, da sede i masiraju svoje bolne noge umesto da plešu ili da budu lošeg raspoloženja zbog nelagodnosti. Drugim rečima, pobrini se da se OSEĆAJU dobro i da mogu biti svoje uobičajeno sjajne ja – jer su zato tu u prvom redu.

I dok svi sa pravom želimo da romantizujemo događaj i da se opredelimo za nešto izuzetno romantično, luksuzno i glamurozno, dobar početni korak za cipele za bračno društvo mogu biti udobne cipele za goste na venčanju. To je zato što su gosti voljni da malo umanje svoje zahteve radi uživanja na venčanju – i isto to bi trebalo da uradiš i za svoje devojke. Ako na primer nikada nisu nosile štikle u svom životu, obezbedi opciju ravne cipele. Ako su nesigurne zbog svojih stopala, razmotri opciju zatvorenih cipela. Ako imaju problema sa stopalima kao što su čukljevi ili bolni žuljevi, pronađi im prelepe cipele za deveruše koje imaju dodatno punjenje i posebnu pažnju posvećenu njihovom dizajnu.

Izaberi savršene neutralne nijanse, ili se drži tvoje palete

Kada je reč o boji i materijalu cipela za deveruše, osloni se na estetiku tvog venčanja i haljina. Na primer, svadba sa svetlim rustičnim tonovima i seoskim šarmom te može usmeriti ka materijalima poput čipke ili antilopa. Haljine sa kraćim, nazubljenim rubom i dugim rukavima od čipke mogu ukazivati na stilsku karakteristiku poput delikatnih kaiševa oko članaka ili cipela s otvorom na prstima. A tvoja paleta boja može obaviti ostatak posla i usmeriti te prema savršenoj boji. Ako si svoje deveruše obukla u neutralno obojene haljine, razmotri izdvajanje privlačne akcentne boje iz palete kako bi se njihove cipele i dodaci istakli. Ako su već obučene u boju iz palete, razmotri drugu boju iz palete koja se slaže s tom bojom – ili se opredeli za neku neutralnu boju (čak iako nije u paleti) poput klasične neutralne, klasične crne, sofisticirane i cool metalik boje ili čak za prelepu belu koja će se uklopiti uz tvoju haljinu!

Prepoznaj detalje događaja

Kada i gde će se tvoje venčanje održati je ključno kada je u pitanju priprema odela. Na primer, želećeš da se uveriš da će cipele tvojih deveruša biti primerene za hodanje po plaži, tako da ćemo izbaciti štikle iz izbora i uključiti sandale za ceremoniju i proslavu. Uz mesto održavanja ide i datum – ili, drugim rečima, kako bi vreme moglo da utiče na mesto događaja. Na primer, ako je tvoje mesto venčanja cvetno polje, ali je tvoj datum nesrećno upao usred kišne prolećne sezone, blato i mokra trava mogu učiniti hodanje neurednim – ili još gore, brigu! Za nepredvidive kombinacije mesta i datuma kao što je ova, može biti dobra ideja da odabereš lepe cipele, ali se pripremi za najgore tako što ćeš imati rezervne ravne cipele za tvoje devojke (ili zamoli ih da ponesu svoje).

Ako vam nedostaje vremena, prostora za razmišljanje ili jednostavno želite da olakšate…

Može biti teško uskladiti sve ove aspekte i pronaći savršenu cipelu za nekoga – a kamoli cipelu koja će biti savršena za sve. Ako se nađeš u situaciji da ti je teško, razmisli o korišćenju aspekata koji su gore navedeni kako bi odabrala boju i sve ostale ključne karakteristike. Zatim dozvoli tvojim deverušama da same izaberu cipele koje se slažu sa opisom. Ovo neće samo stvoriti zanimljiv izgled, već će im takođe omogućiti da izaberu nešto što će nositi i koristiti nakon ove prilike. Sa stavkom sa liste obaveza vezanih za venčanje, bićeš u mogućnosti da prihvatiš posebne ljude u svom životu tako što ćeš dozvoliti svojim deverušama da diskretno ostave svoj trag na tvom posebnom danu!

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.