Vrste masaže prostate

Masaža prostate podrazumeva podsticanje muške G tačke ili prostate. Ovaj postupak je prvobitno korišćen kod paralizovanih osoba kad su potrebni uzorci sperme. Takođe je primenjivan kod pacijenata koji imaju uvećanu prostatu. U prošlosti, masaža prostate je obavljana samo iz medicinskih razloga. Međutim, kasnije je otkriveno da se ovaj postupak može iskoristiti i za pružanje vrhunskog zadovoljstva.

Takođe je otkriveno da postoje određene prednosti koje muškarci mogu imati od masaže prostate. Jedna od prednosti ima veze sa smanjenjem šansi za dobijanje raka prostate. Navodi se da kada muškarci dožive prirodan orgazam i ejakuliraju, nešto ostaje i taj ostatak može dovesti do razvoja raka prostate pod odgovarajućim uslovima. Ali kad dožive orgazam uz pomoć masaže prostate, sve se oslobađa i nema ostataka.

Neki muškarci koji su praktikovali masažu prostate izjavili su da ova aktivnost pruža mnogo veći osećaj zadovoljstva. Iako se ovo smatra tabuom, mnogi muškarci su probali i uživali u tome. Nije samo to, trend masaže prostate je široko prihvaćen. Neki parovi su takođe otvoreni za ovu vrstu aktivnosti. Oni tvrde da im pruža dodatno zadovoljstvo i obogaćuje njihov seksualni život. Evo tri vrste terapije masaže prostate koje bi mogle zanimati muškarce.

Prostata se nalazi blizu bešike i može joj se pristupiti kroz rektum. Ako nemate problema sa ubacivanjem prsta kroz rektum, tada bi ovo bila metoda koju biste najverovatnije praktikovali. Unutrašnja masaža prostate je tradicionalni način izvođenja masaže prostate i to je takođe ono što se koristilo od samog početka ovog postupka. Kada izvodite unutrašnju masažu, morate biti pažljivi jer u vašem rektumu ima mnogo osetljivih membrana. Nokti su strogo zabranjeni, jer mogu prouzrokovati povredu. Preporučuje se da koristite hirurške rukavice kako biste bili sigurni. Nošenje hirurških rukavica dok to radite takođe će vam pomoći da se lakše očistite.

Ako vas zanima masaža prostate, ali vam nije prijatna ideja da nešto ubacujete u svoj anus, onda biste trebali upoznati perineum. Perineum se nalazi između testisa i rektuma. Veoma je osetljiv i može biti vrlo erogena zona kada se pravilno stimuliše. Možete izvesti masažu prostate primenom pritiska na ovaj deo tela. Pazite da imate kratke i čiste nokte pre nego što to učinite. Takođe, koristite jagodice prstiju umesto vrhova prstiju kako biste izbegli povrede. Dovoljan je pokret napred-nazad duž linije perineuma da biste postigli vrhunac.

Ako niste zainteresovani za korišćenje prstiju, postoje i druge metode i drugi predmeti koje možete ubaciti u svoj anus. Na tržištu postoje mnoge seksualne igračke koje možete koristiti. Neke igračke su namenjene spoljašnjoj ili unutrašnjoj masaži. Izbor je vaš. Samo se pobrinite da koristite lubrikant, održavate odgovarajuću higijenu i sve će biti u redu. Uživajte.

Foto: Pexels

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.