Umetnost zavođenja: filmovi sa scenama seksa koji pobuđuju maštu

Ukoliko vaša veza ili brak upadnu u fazu monotonije, poželjno je unaprediti umetnost zavođenja. Neke od ideja možete dobiti kroz različite filmske scene, koje mogu biti inspirativne i time unapredite vaš ljubavni život.

Međutim, radnja ne mora biti potpuno erotična. U najrazličitijim žanrovima, kao što su napetost, komedija i romansa, postoje filmovi sa scenama seksa za svu publiku. Pratite izbor najboljih naslova i isplanirajte maraton pun zavođenja.

Final 365 days (2022)

Da otvorimo listu, ovaj film, poslednji u trilogiji „365 dana“, prikazuje Lauru i njenog supruga Masima u jednoj od najtežih odluka koje su ikada morali da donesu. Kao i prethodna dva naslova, i ovaj ima začinjene scene seksa i predstavlja erotski film koji je privukao pažnju javnosti.

All For Her (2021)

Mlada Japanka Rei otkriva da njenu prijateljicu zlostavlja njen muž i odlučuje da joj pomogne. Nakon što su se otarasili čoveka, oni zajedno beže i kreću na uzbudljivo i konfliktno putovanje. Ovo je odličan izbor u Netflix-u katalogu za one koji vole lezbejske filmove!

Blonde (2022)

Dostupan na Netflix-u, „Plavuša“ priča životnu priču Merilin Monro, velike holivudske ikone, koju igra Ana de Armas. Važno je istaći da je film zasnovan na istoimenom izmišljenom romanu i donosi isečke koji nisu nužno istiniti. Scene seksa su bile uspešne na ekranu.

Don’t Worry, Baby (2022)

Kontroverzni film “Ne brini, dušo” prikazuje Džeka (Hari Stajls) i Alis (Florens Pju) koji žive u planiranom gradu koji je dom radnika iz tajnog projekta Victori i njihovih porodica. Dok muškarci rade na projektu, žene moraju da se drže tiho dok pukotine ne isplivaju na površinu i ne počnu da se postavljaju pitanja. Psihološki triler sa provokativnim scenama seksa za one koji vole ovaj žanr.

Call Me By Your Name (2017)

Film prikazuje život dečaka Elia Perlmana, koji leto 1983. provodi u severnoj Italiji sa porodicom. Tamo upoznaje Olivera, šarmantnog učenjaka koji će obeležiti njegov život. Film sa romantičnim scenama seksa, zabranjenom strašću, društvenim pitanjima i LGBTKIA+ predstavljanjem.

On the Road (2012)

„Na putu“ priča o mladom piscu Sal Paradiseu koji odlučuje da pređe Sjedinjene Američke Države sa svojim prijateljem Dinom i njegovom devojkom. Ova avantura je prožeta seksom, drogom, džezom i otkrićima. Ovo je za one koji žele da otvore svoj um!

Cam (2018)

„Cam“ ima onu vrstu zapleta koja vas privlači do kraja. U ovom filmu, Medlin Bruer je porno zvezda koja objavljuje video snimke na mreži, ali čudne stvari počinju da se dešavaju. Psihološki horor film pun preokreta.

Ibiza: Everything for the DJ (2018)

Harper iz Njujorka treba da ide u Barselonu na posao. Putovanje koje je imalo sve da bude dosadno pretvara se kada se dva prijatelja slože da učestvuju u avanturi. Već u gradu, Harper flertuje sa poznatim DJ-em i sve to generiše erotske i zabavne scene.

Lady Chatterley’s Lover (2022)

Zasnovan na poslednjem romanu engleskog pisca DH Lorensa, „Ljubavnik“, Lejdi Četerli, priča o Koni i Oliveru, njihovim tajnim sastancima i svoj seksualnoj napetosti koja okružuje vezu. Četerli će morati da odluči: slediti svoje srce ili izdržati ono što društvo očekuje od nje. Očekujte da ćete pronaći mnogo drame, romantike i burne scene!

BROS – A Love Story (2022)

„Bros“ je duhovit i zabavan film koji prikazuje odnos Bobija, voditelja podkasta, i Arona, advokata. Ranjivosti likova su razotkrivene i stvaraju sukobe. Zaplet je za one koji traže reprezentativnost i uživaju u romantici sa toplom klimom.

Observers (2021)

Mladi par iz Montreala počinje da špijunira svoje ekscentrične komšije prekoputa sa svog prozora. Ubrzo se radoznalost pretvara u nešto više. Drama i triler film sa začinjenim scenama!

Fetish Love (2022)

Da li ste ljubitelj komedije? Kladite se na „Amor com Fetiche“, film sa puno humora i scena seksa. Priča govori o dvoje saradnika koji sa zadovoljstvom i bolom stupaju u ugovorni odnos kao partneri u seksualnoj igri. Pogledajte da naučite malo o BDSM univerzumu!

The Secret Life of Zoe (2014)

Čini se da Zoi ima savršen život, uspešnu karijeru, voljenog muža i dvoje dece. Ali nju muči nimfomanija i može sve da pokvari. Film sa erotskim scenama za istraživanje nijansi zadovoljstva.

Artificial Paradises (2012)

Brazilski film na listi? Da! Na festivalu na severoistoku zemlje upoznaju se Nando, di-džej Erika i njihova prijateljica Lara i, kao komadići sudbine, njihovi životi se iz korena menjaju. Pun seksa i droge, film šalje važnu poruku o ljubavi i prevazilaženju. Pritisnite play!

Newness (2017)

Da završimo listu, „Novina“ nije mogla da izostane. Film govori priču o Martinu i Gabi koji su se upoznali preko aplikacije i počeli da se zabavljaju. Posle nekog vremena odlučuju da vezu začine vestima. Osim što ima sjajne pikantne scene, to je i dalje aktuelan film koji prikazuje sukobe savremene ljubavi.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.