Savršena šminka za samo 5 minuta

Evo kako da izgledate lepo u samo par koraka. Lepo našminkano lice ne zahteva uvek mnogo vremena. Kada se spremamo za neku posebnu priliku kao što su venčanje, krštenje ili možda neki večernji izlazak, svakako da nam treba više vremena da bismo se našminkali. Međutim, dnevna šminka ne zadaje takve brige s obzirom da je za blistav ten i izgled potrebno samo nekoliko minuta.

Prvi korak je da očistite svoje lice od nečistoća. To možete uraditi nekim blagim serumom za lice koji je namenjen vašem tipu kože. Nakon toga, nanesite kremu za lice koju inače koristite kako bi se koža pravilno hidrirala.

Četkicom ili sunđerom za šminkanje laganim pokretima nanesite puder. Za dnevni izgled bitno je da odaberete puder koji je laganije teksture i koji se lakše nanosi.

Sledeći korak je nanošenje pudera u kamenu. On je potreban da bi se puder “matirao” na vašem licu i kako bi se uklonile sve nepravilnosti koje postoje.

Na kapke nanesite neku mat senku, najbolje sedefaste ili boje kože kako šminka ne bi izgledala suviše napadno. Za kraj – maskara i rumenilo su neizostavan deo za svež i jednostavan izgled.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.