Rasprava o navikama tokom tuširanja

Jedna obična navika tokom tuširanja izazvala je pravu raspravu na društvenim mrežama. Kada je muškarac podelio sa svojom prijateljicom da se ponekad olakša mokrenjem dok je pod tušem, naišao je na njeno negodovanje. Ovaj razgovor prenet je na Reddit, gde su korisnici bili podeljeni u mišljenjima.

Neki korisnici su ovu praksu smatrali “divljačkom”, dok su drugi izrazili stav da je to sasvim normalno. “Kao žena, piškim pod tušem. Ne vidim problem u tome”, napisala je jedna korisnica. Drugi su dodali da ako se tuširanje nastavlja i mokraća se ispira, ne vide ništa loše u tome.

Jedna majka je komentarisala kako uči svoje dete da mokri u tuš-kabini, a ne u kadi tokom kupanja, dok su se pojavili i komentari od osoba koje su ovakvo ponašanje smatrale odbojnim, tvrdeći da nikada ne bi učinili nešto slično.

tuširanja

Ova tema otkriva različite perspektive i navike koje ljudi imaju kada je reč o tuširanju, pokazujući da je to područje gde se lični standardi i preferencije mogu znatno razlikovati kod tuširanja.

Ostavite komentar