Putovanje sa prijateljicama: Ključ za sreću i zdrav duh

U poslednje vreme, sve više žena bira da svoje odmore provodi sa prijateljicama umesto sa partnerima, i to je pravi hit! Od 2021. godine, turističke agencije i hoteli sve više prilagođavaju svoje ponude baš za ženska društva. Čak i destinacije kao što su Bliss Sanctuary na Baliju ili Cummari na Siciliji su postale popularne za žene koje putuju same, ali na kraju često pronađu nove prijateljice.

Michelle Titus, osnivačica Cummarija, kaže da oni teže italijanskoj filozofiji “il dolce far niente”, što znači uživanje u neradu. Kako žene sa godinama preuzimaju sve više odgovornosti, potreban im je odmor od svakodnevnih očekivanja i obaveza. Odmor sa prijateljicama pruža mogućnost za jačanje prijateljskih veza, opuštanje i relaksaciju, podršku i duboke razgovore, istraživanje novih kultura i iskustava, a sve to povećava sreću i zadovoljstvo.

Na putovanjima sa prijateljicama, možete zajedno kreirati planove, otkrivati nove stvari i jednostavno uživati u vremenu provedenom zajedno. Bilo da istražujete nove destinacije, uživate u wellness aktivnostima ili imate duboke i iskrene razgovore, ovakvi odmori obogaćuju život i ostavljaju nezaboravne uspomene.

prijateljicama

Dakle, ako tražite način da osvežite dušu i ojačate prijateljske veze, putovanje sa prijateljicama može biti idealno rešenje. I to ne samo zbog avantura i otkrića, već i zbog podrške, razumevanja i zajedničkih trenutaka sreće koje ćete podeliti.

Ostavite komentar