Produžetak Letnjeg Vajba zbog velikog interesovanja i nova art radionica u CineStar bioskopu u Beogradu

Sve popularnija organizovana slikanja dobijaju novu dimenziju u Beogradu: 21. jula u 19.00 održaće se posebno veče u organizaciji “SLIKAJ SA PSIMA”, na terasi (Rooftop) CineStar bioskopa u Beogradu (Ada Mall).

Svi učesnici dobiće priliku da naslikaju baš svoju, autentičnu sliku a mogu da povedu i svoje ljubimce, ukoliko žele, a inspiracija za slikanje su „Maza i Lunja“. Uz slikarsko platno, boje i prelepi zalazak sunca omogućeno je uživanje u piću, druženju i zabavi, uz prepuštanje četkici i bojama.

Radionica ima ograničen kapacitet, trajaće oko 2h, a za učestvovanje nije potrebno slikarsko iskustvo. Za sve informacije oko prijava, posetite cinestarcinemas.rs

Zbog velikog interesovanja nastavljaju se Salsa večeri i tokom avgusta na terasi CineStar bioskopa u Beogradu, sa početkom u 20.00. Naredni termini su: 20. jul   – SALSA PARTY; 26. jul    – SENSUAL PARTY; 3. avgust   – SALSA PARTY; 10. avgust – SENSUAL PARTY; 17. avgust – SALSA PARTY; 24. avgust – SENSUAL PARTY i 31. avgust – SALSA PARTY.

Kotizacija se plaća na blagajni bioskopa, na dan događaja. Iznosi 400 dinara, u šta je uključena i jedna konzumacija pića iz ponude u Cinema baru. – Kompletan  program “Letnjeg vajba” nalazi se na linku: https://www.cinestarcinemas.rs/letnji-vajb-rooftop

CineStar možete zapratiti i na društvenim mrežama:

FB: CineStar Cinemas Srbija

IG: cinestarcinemas_rs

TikTok: cinestarcinemas_rs

Foto: Nikola Đuričić

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.