Šta je sjajno u vezi plave haljine?

Moderna moda je vrlo nenametljiva i raznolika. Ljubitelji bilo koje boje i stila mogu pronaći odgovarajuću odeću. Ali izbor varijante koja vam se sviđa iz kataloga nije dovoljan. Dizajneri imaju modne savete kako da izgledate sjajno u svojoj plavoj haljini. Pa, šta je moć plave haljine?

Moć plave haljine

Da li će mi ova plava haljina odgovarati?

Sve zavisi od nijanse koju odaberete za svoju večernju kombinaciju. Devojke sa plavim očima mogu slobodno nositi plave haljine različitih nijansi i modela. Ova čarobna boja takođe dobro stoji zlatno plavokosim osobama, čineći brinete spektakularnijim. Devojke sa crvenom kosom, nema panike! Trebalo bi da znate da plava savršeno odgovara vašoj osetljivoj koži i crvenoj kosi. Materijali i teksture za plave večernje haljine

Osim boje, odlučujući faktor može biti i materijal i tekstura. Neki materijali izgledaju izvanredno u plavoj boji; to su:

  • Atlas Ovo je jedan od najtradicionalnijih materijala za plave večernje haljine. Površina je glatka i fluidna. Atlas haljise su stvorene za elegantne minimalistkinje koje traže suptilni sjaj.
  • Svila je prelepa i prijatna na dodir. U dugim večernjim haljinama, formira luksuzne, prirodne naborane slojeve. Čipka će dodati nežnost i romantičnost večernjoj kombinaciji u plavoj boji.
  • Osim toga, čipka može imati različite gustine zasićenosti tkanja.

Dizajneri vole dvoslojne opcije, kombinujući luksuzne, presijavajuće materijale sa organzom, tilom ili najfinijim šifonom i ukrašavajući ih svilenim i metalik nitima, cirkonima ili perlama. Za neke haljine, modni kreatori koriste čipku, guipure ili žakardne materijale kako bi istakli plemenitost boje elegantnim tkaninama.

Cipele uz plavu haljinu

Što se tiče obuće, izaberite srebrne, zlatne tonove, boju kože i bisernu boju. Bolje je izbegavati bele i animal print modele. Oni se ne slažu dobro sa ženskim plavim haljinama. Zapamtite, noseći plavu boju, birajte cipele koje će upotpuniti vašu haljinu, a ne skrenuti pažnju.

Gde kupiti kvalitetnu plavu večernju haljinu?

Dizajneri su prikupili modne stilove hladnih, toplih, bogatih i prigušenih tonova plave boje. Osim toga, nude modele za prelepe dame u grčkom stilu, A-liniji, imperijalnom kroju, korzetu i drugima. Dužina može varirati od “do poda” i “iznad kolena” do pristupačnih simpatičnih mini modela.

Ostavite komentar