Maldivi za medeni mesec – 13 najboljih ostrva

Maldivi su poznati kao jedno od egzotičnijih mesta za medeni mesec, i to sa dobrim razlogom. Destinacija obuhvata 26 atolskih ostrva ovalnog oblika i preko 1000 koralnih ostrva. Ova destinacija ima veliki broj privatnih ostrva posebno dizajniranih da zadovolje potrebe parova koji žele romantičan odmor. Novopečeni bračni parovi širom sveta biraju Medene mesece na jednom ili više najlepših ostrva Maldiva. Iako Maldivi nisu toliko veliki kao druge medene destinacije u Aziji, zaljubljenici u romantiku nikada nisu razočarani.

To je zasluženo zbog svojih spektakularnih plaža sa belim peskom, tirkiznih laguna, impresivnih koralnih grebena i modernih vila iznad vode. Maldivi se slažu sa našim snovima o medenom mesecu. Ovo je mesto gde će mladenci uživati u privilegijama luksuznog komfora i privatnosti u živopisnim modernim gradovima.

1. Ostrvo Male

Za sve parove koji žele luksuz, Male je najbolje ostrvo Maldiva za medeni mesec. Na ovom ostrvu se nalazi najveći međunarodni aerodrom Maldiva i nadamo se da ćete ga posetiti na početku ili kraju medenog meseca na Maldivima. Iako se često odbacuje kao destinacija sa malo mogućnosti za razgledanje, ne sme se propustiti. Ovde ćete osetiti pravu kulturu kakvu imaju Maldivi i ovo je najbolje ostrvo za zalazak sunca na Maldivima.

2. Ostrvo Hulhumale

Ostrvo Hulhumale je veštačko ostrvo smešteno u neposrednoj blizini maldivske prestonice, koje je namenjeno za rasteretanje stanovništva ostrva Male. Možda nije najlepše mesto, ali prelepa obala i odsustvo turista čine medeni mesec na Maldivima veoma prijatnim izborom. To je jedno od najboljih ostrva za medeni mesec na Maldivima.

3. Ostrvo Biyadhoo

Miran medeni mesec Biyadhoo je jedno od popularnih ostrva u južnom atolima, gde parovi mogu planirati miran medeni mesec. Ostrvo je bogato vegetacijom, uključujući banane, kakao, mango, krastavac, bakalar i paradajz. Međutim, Biyadhoo ostrvo je poznato u Maldivima zbog svojih kristalno čistih voda i raznovrsnih vodenih sportova.

4. Ostrvo Fihalhohi

Ostrvo Fihalhohi je jedno od najlepših mesta na Maldivima za turiste u južnom atolu Kaafu. Fihalhohi Island Resort je jedan od najromantičnijih odmarališta sa mnogo bungalova iznad vode.

5. Ostrvo Maafushi

Sjajna odmarališta Maafushi na Maldivima su još jedan tropski raj u južnom atolima Kaafu. Ostrvo je jedno od najboljih mesta za posetu za medeni mesec zahvaljujući svojim kristalno čistim okeanskim vodama, prelepim odmaralištima i uzbudljivim aktivnostima. To je glavni grad provincije Medhu Uthuru na Maldivima. Maafushi je jedino ostrvo u zemlji koje ima toliko kuća za goste i jedno je od najboljih ostrva Maldiva. Ranije je bilo zabranjeno otvaranje ovih kuća na naseljenim ostrvima, ali je to sada dozvoljeno kao mera za promovisanje turizma. Maafushi je jedno od vodećih ostrva u zemlji godinama unazad.

6. Ostrvo Alimatha

Na istočnom delu Maldiva, ostrvo Alimatha na atolima Vaavu, je jedno od najboljih ostrva za medeni mesec u ovoj zemlji. Zahvaljujući kristalno čistom moru, plažama okupanim suncem, lagunama sa morskom vodom i spa centrima, ovo ostrvo je jedno od najboljih ostrva za medeni mesec na Maldivima. Pored raznovrsnih vodenih sportova, Alimatha Aquatic Resort nudi odlične opcije smeštaja u odmaralištima na plaži i iznad vode na ostrvu.

7. Ostrvo Veligandu

Sjajna voda Ostrvo Veligandu je još jedno značajno ime na listi najboljih ostrva za medeni mesec na Maldivima. Zelena i blistava voda u severnom atolu Ari dodaje mirnu atmosferu romantičnoj destinaciji. Nalazi se u severnom atolu Ari.

8. Ostrvo Nalaguraidhoo

Prirodna lepota Glavna atrakcija Južnog Ari atola na Maldivima je ostrvo Nalaguraidhoo. Njegova pejzažna i prirodna lepota čini ostrvo poznatim. A odmaralište Sun Island Resort & Spa na ostrvu obezbeđuje romantično vreme za medeni mesec.

9. Ostrvo Vaadhoo

Mistično iznenađenje Vaadhoo je naseljeno ostrvo u atolu Raa na Maldivima, koje pruža posebna iskustva parovima na medenom mesecu. Noćna bioluminiscencija u vodama oko ostrva je ništa manje nego mistična atrakcija za turiste.

10. Ostrvo Villingili Resort

Uživanje u medenom mesecu Ostrvo & Spa je savršeno ostrvo za uživanje u medenom mesecu na Maldivima. Odmaralište nudi luksuzna odmarališta, bele peščane plaže, beskrajni bazen i spa centar na atolu Addu.

11. Milaidhoo

Tropsko ostrvo Ostrvo Milaidhoo je tropsko ostrvo sa mnogo zelenila i slikovitim pogledima, skriveno u sredini UNESCO rezervata biosfere na Maldivima. Plavo-tirkizna voda ovde ne može biti kristalnija, a pesak na plaži ne može biti belji. Ovo je najbolji izbor za parove koji traže mir, privatnost i avanturu u nizu ostrva ove zemlje.

12. Kuredu

Romantična ekspedicija Kuredu je dom jednog od prvoklasnih i poznatih odmarališta gde par može uživati u prelepim pogledima na okean. Odmaralište ima privatni bazen koji se direktno spaja sa okeanom. Uživajte u romantičnom ručku na plaži dok se sunčate na obali okeana. Putovanje ostrvom avionom će vas zadiviti i očarati.

13. Mirihi

Tropski beg Mirihi je vaš tropski beg, jedno od najmanjih ostrva na Maldivima. Ako vi i vaš partner želite opuštajući odmor, onda posetite ovo ostrvo. Iako je malo ostrvo, ovde ima mnogo toga za uživanje.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.