Lica Blizanaca: 3 različita tipa Blizanaca i njihove ličnosti

Koja varijanta ovog znaka ste vi? Postoji samo 12 znakova zodijaka, ali svako ima svoju jedinstvenu ličnost. Astrologija je složenija i nijansiranija nego što mnogi ljudi shvataju. Potpuna natalna karta je neophodna kada želite da znate sve detalje o svojim skrivenim osobinama, talentima i nedostacima – za vas postoji mnogo više od samo vašeg Sunčevog znaka. U stvari, postoje tri tipa svakog horoskopskog znaka koji se nazivaju lica ili dekani, koji pomažu da se objasne male razlike u ličnosti kod onih sa istim znakom Sunca.

Lica Blizanaca

Horoskopski znak Blizanci je vazdušni znak kojim vlada Merkur. Dok su tradicionalni datumi Blizanaca od 21. maja do 20. juna, ti datumi su podeljeni u tri perioda od 10 dana kako bi se formirala tri različita tipa Blizanaca, ili lica Blizanaca, pod uticajem dva druga vazdušna znaka Vaga i Vodolija.

Vazdušni znaci su intelektualci zodijaka. Oni dobro govore, inteligentni su i radoznali su za tehnologiju i nove ideje. Blizanci su društveni leptir, Vaga je miroljubiva i diplomatska, a Vodolija ima tendenciju da bude ekscentrična i humanitarna. Generalno, vazdušnim znacima je teško da se fokusiraju na jednu osobu dugo, ali u grupnom okruženju, oni su odlični komunikatori i pregovarači.

Blizanci 1. lice (21. maj – 31. maj)

Klasični Blizanci, uvek su na zadatku. Oni imaju tendenciju da traže izazove i spremno će se postaviti protiv svega što vide kao „zlo“. Oni sebe vide kao veoma inteligentne heroje i voleli bi da to vide i drugi. Nije tačno da nikada ne spuštaju gard – kada se konačno opuste, mogu biti veoma smešni i šarmantni, čak i ako ispadnu preterano dramatični i pomalo pričljivi.

Blizanci 2. lice (1. jun – 11. jun)

Zaslužili to ili ne, blizanci drugog lica, takođe pod uticajem Vage i Venere, privlače sve vrste obožavalaca i zavidnih pogleda. Oni samo imaju tu auru „slavnih“ oko sebe. Oni mogu stvoriti neprijatelje, a da ništa ne urade, jednostavno zato što su drugi ljubomorni na njihovu popularnost. Ali, velike su šanse da su barem delimično odgovorni za svoje probleme sa drugim ljudima, jer nemaju zadrške da iskoriste ovaj talenat u svoju korist i da će se potruditi da zaštite svoju reputaciju i sakriju sve nedostatke zbog kojih bi mogli da izgledaju ljudskije.

Blizanci 3. lice (12. jun – 20. jun)

Ovaj tip Blizanaca, uz dodatni uticaj Vodolije i Urana, ceni samu moć. Oni prepoznaju sopstvenu moć, proučavaju tuđu moć i rado će se okrenuti jednu moć protiv druge kako bi unapredili svoje težnje. Za razliku od drugih iz ovog znaka, Blizanci dekan 3 nisu previše podložni mišljenjima onih oko njih. Jednom kada izaberu stranu u vezi sa problemom, veća je verovatnoća da će ubediti druge da se slože sa njima, a ne da se predomisle (ili se čak čini da) odgovaraju grupnoj perspektivi.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.