Koje su frizure u trendu za 2023 godine?

Svaka žena kada želi nešto da promeni u životu krene od frizure. Evo šta je to u trentu, što se tiče frizura i kose u 2023 godini.

Traka za kosu

Ovaj trend izgleda jako lepo i otmeno. Može se nositi za svakodnevnu varijatnu ili za svečane prilike. Primetili smo da sve žene koje su nosile ovaj trend nisu ostale ne primećene.

Dugi, isprekidani, teksturirani Bob

Ova friura iz godine u godinu dobija veliku pažnju. Bob frizura je uvek u modi, samo se smenjuje da li se radi o dužem ili kraćem bobu. Svakako ove godine je uz to dodato da on bude i teksturalan, tj. blagi talasi uz to deluju jako moderno i otmeno. Ova frizura je dobra za sve dame koje ne žele puno vremena da provedu u sređivanju frizure, ali i za one koje vole da to rade kod kuće.

Kontrast između prirodne boje kose i farbanih pramenova

Ovaj naćin farbanja omogućava da se vaši izrasli pramenovi stope sa dodatim ofrabanim, čime se istiće njihova kontrast. Ovo je prelepa tehnika, posebno za prolećne i letnje dane.

Kremasta plava nijasna

Što se tiče plavuša ove sezone, u modi nisu više beličaste nijanse, već toplije kremkaste nijanse. Ovo je jedna luksuzna nijansa, koja čini da vaša kosa deluje jako zdravo, ali je i zahtevna. Traži česte odlaske u salon, i gotovo je nemoguće postignuti u kućnim uslovima. Zato ukoliko niste spremne na česte odlaske kod vašeg frizera, izbegnite ovaj trend.

Zlatni premenovi

Ovaj trend podrazumeva dodvanje par premenova vašoj boji kose. Obično se pramenovi rade u predelu oko lica, čime se postiže toplina, ali takođe mogu se naći duž cele kose. Mala promena koja može potpuno promeniti vaš izgled.

Zalizan rep

Ove sezone u trendu je zalizan visok rep. Za ovu frizuru možete koristiti i umetke kako bi vaš rep izgledao duže i bogatije. Vrizura je otmena i popogna kako za svečanije prilike, tako i za svakodnevne prilike, poput posla i slično.

Šiške

Šiške su jako šik i moderne, ali su takođe i zahtevne. Možete ih stilizovati i prilagođavati vašem licu. Frizure sa šiškama mogu biti jako glamurozne, a glamur je nešto što je u trendu ove sezone.

Ostavite komentar