Kako uskladiti futrolu telefona sa svojom odevnom kombinacijom

Futrolu za telefon smatramo kao zanemarljiv i nebitan deo ali može jako lepo doprineti vašem autfitu.

Telefoni su podrazumevani dodaci i pojavljuju se ne samo u stvarnom životu već i u obilnim selfijima u ogledalu. S obzirom na to koliko su naši telefoni sveprisutni, mogli bismo početi da ih usklađujemo sa našim odevnim kombinacijama, zar ne? Međutim, ako sebe ne smatrate previše modno osvešćenim, pokušaj da uskladite svoju odeću sa futrolom za telefon može delovati pomalo zastrašujuće. Da bismo vam pomogli, prikupili smo osam saveta koji će vam pružiti inspiraciju za usklađivanje futrole za telefon sa vašom odevnom kombinacijom:

Izaberite neutralnu futrolu za telefon

Ako sebe ne smatrate modno osvešćenim i tražite jednostavan način da uskladite futrolu svog telefona sa svojom odevnom kombinacijom, ne postoji sigurniji metod od izbora neutralno obojene futrole za telefon. Najneutralnija boja futrole je prozirna, što dodatno omogućava da se istakne elegantan dizajn samog telefona. Ako više volite neprozirnu futrolu, razmislite o beloj, crnoj, braon, teget i drugim neutralnim bojama koje će se slagati sa mnogim kombinacijama. Ako niste sigurni koja neutralna boja najbolje odgovara vašem ukusu, pogledajte svoj orman — posebno kombinacije koje najčešće nosite — da biste lakše doneli odluku.

Izaberite odevnu kombinaciju neutralnih boja

Ovo sledi isti princip kao i prethodni predlog, ali se primenjuje obrnuto. Ako već imate futrolu za telefon u živim bojama i želite kombinaciju koja će se slagati sa njom, složite izgled koristeći odevne komade neutralnih boja iz vašeg ormara. Ne možete pogrešiti sa jednostavnom belom košuljom i parom crnih ili plavih farmerki, ali mnogo kombinacija je moguće zavisno o tome šta već imate u ormanu. Držeći se neutralne odeće, osiguraćete da se nijedna od njih ne ’’sudara’’ i da futrola vašeg telefona još više dolazi do izražaja.

Izaberite futrolu za telefon sa puno boja

Ako volite upadljivu futrolu za telefon koja se slaže sa vašom odevnom kombinacijom, ali ne želite da imate čitavu kolekciju futrola za iPhone, tada je najbolja opcija za maksimiziranje modnih mogućnosti da izaberete futrolu sa mnogo, mnogo boja. Što više boja ima futrola, to će više kombinacija odeće odgovarati uz nju, tako da se ne plašite da odaberete nešto jarko. Ponovo, možete pogledati odeću u svom ormanu da biste dobili osećaj za boje koje najčešće nosite i, samim tim, koje bi trebalo da prioritetno tražite prilikom biranja futrole za telefon.

Odlučite se za koju estetiku idete

Kao i prilikom izbora bilo kojih dodataka, važno je razmotriti celokupni utisak prilikom biranja dodataka, uključujući i futrole za telefone. Izuzetno moderni dizajn futrole sa oštrim uglovima neće se slagati sa lepršavom boho-chic kombinacijom. Nešto malo mekše i rustičnije bi bila bolji izbor. Ako ste novi u usklađivanju dodataka sa svojom odećom, preporučujemo da potražite neke primere outfita na Pinterestu ili pratite neke modne znalce na Instagramu kako biste naučili kako drugi ljudi usklađuju estetiku i kako biste razvili svoj modni ukus.

Razmotrite boje

Teorija boja zvuči komplikovano, ali je prilično jednostavna kada se sve svede na to — i ključan je princip u modi. U osnovi, teorija boja je metoda koja se koristi za određivanje koje boje dobro izgledaju zajedno. Boje na suprotnim stranama ’’točka’’ boja (kao što su crvena i plava) su komplementarne, dok su boje jedna pored druge (kao što su plava i ljubičasta) analogne. Monohromatske boje su nijanse iste boje. Sve ove kombinacije boja izgledaju dobro, pa je na vama kako želite da se uskladite kada koordinirate telefon sa svojom odevnom kombinacijom.

Izaberite komplementarne šare

Neskladne šare je teško uskladiti, pa ako već imate jednu ili više šara na svom odevnom komadu, možda biste želeli da stvari držite jednobojnom futrolom. Ako se osećate malo avanturistički, preporučujemo da izaberete futrolu za Samsung telefon sa sličnom šemom boja i uzorkom kao što je vaša odevna kombinacija. Na primer, ako nosite košulju sa belim tačkicama na crvenoj pozadini, potrudite se da pronađete sličnu futrolu koja će se uklopiti uz to. Ako vaše helanke imaju uzorak magline na sebi, onda je futrola sa uzorkom magline odličan izbor.

Uskladite svoje aksesoare.

Volimo kada se svi dodaci pridržavaju iste šeme boja i usklađivanje dodataka (uključujući futrolu za telefon) je savršen način da se kompletira kombinacija. Zamislite crni kombinezon sa crvenim šeširom, cipelama i futrolom za telefon — prilično oštro, zar ne? Držanje svih dodataka iste boje će sprečiti da se međusobno nadmeću.

Razmislite o svom okruženju.

Ako planirate da fotografišete svoju dnevnu kombinaciju, takođe trebate razmisliti o tome gde ćete praviti fotografije i da li postoji određena pozadina uz koju želite da se vaša kombinacija uklopi. Na primer, ako želite da se slikate u botaničkoj bašti, bilo bi veoma slatko da nosite monohromatsku kombinaciju i da imate futrolu sa zelenim uzorkom kako bi se ponovio motiv biljaka i sve povezao. Pazite da vaša kombinacija, futrola za telefon i ostali dodaci idu zajedno sa pozadinom ili okruženjem umesto da se sudaraju s njim.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.