Kako se prilagoditi na partnera sa većim penisom

Pitali ste, mi smo odgovorili. Dobro, možda smo mi pitali. Za prijatelja. Bliskog prijatelja. Ili možda i prijateljicu.
Ne, ovo pitanje nije licemerno – takve stvari se događaju. I šta se dogodi kada je savršeno lep momak ima malo veći nego što se očekivalo? Možda malo sporije zagrevanje strasti, to je ono što…
A onda što? “Kada devojka kaže ‘moj partner ima preveliki’, često im se kaže ‘ti si srećna’. Međutim, veće nije uvek bolje, a ponekad penetracija može biti bolna, neugodna ili čak nemoguća”. Iako bismo želeli da u našem – eh, eh – prijateljevom slučaju nije bilo potpuno nemoguće. Ali to je na početku nekoliko stvari izazvalo pitanja koja su se činila kao da mogu postati nešto trajno.
Neki ljudi su čak utvrdili da imanje seksa s većim penisom ima negativan uticaj na njihov seksualni život. Počinju izbegavati seks jer se boje mogućih bolova / neugodnosti i kao rezultat toga počinje uticati na njihovu vezu. To nije ono što bi naš prijatelj želeo da se dogodi. U stvari, sve drugo je bilo sjajno, a taj – velika prepreka – kako će je nazvati, osećala se kao nešto što bi mogla preuzeti. Naučiti da volim i sl. Prvo bi bilo korisno videti pelvicnog fizioterapeuta da proceni da li je u pitanju veličina vašeg partnera ili imate napete mišiće karlice, vaginizam ili neko drugo stanje koje sprečava penetraciju. Možda ćete morati da naučite nekoliko tehnika poput masaže, kegel i reverse kegel vežbi, tehnike disanja, usporavanja, vežbanja sa dilatorima – sve ovo može biti procenjeno od strane pelvicnog fizioterapeuta.
Više praktičnih saveta tokom seksa:

KAŽI MU DA TREBAŠ VIŠE VREMENA ZA IZGRADNJU UZBUĐENJA
Trideset sekundi oralnog seksa nije dovoljno. Ženama može biti potrebno 20 do 40 minuta da se potpuno uzbuđuju, a što su više uzbuđene, seks će se osećati bolje. Ovo takođe smanjuje pritisak na penetraciju. A uzbuđivanje nije uvek ista rutina. Mešajte stvari, momci. Više o tome kasnije.

PROŠIRITE SVOJU DEFINICIJU SEKSA
Da, penetracija je sjajna, ali postoji beskonačan broj načina za seks, i ako penetracija nije moguća, pokušajte nešto drugo. Međusobna masturbacija, oralni seks, senzualna masaža, vratite suvo trljanje!

SAZNAJTE KOJI POLOŽAJI SU NAJBOLJI ZA VAS
Ne postoji univerzalno rešenje za ovo, pa će vam biti potrebno malo isprobavanja. Mnogi kažu da im je najbolji položaj gde su oni gore, jer im to omogućava više kontrole nad brzinom penetracije. Ali drugi kažu da ležeći na leđima i držeći kukove svog partnera, polako ga usmeravaju na način koji je za njih udoban.

KORISTITE IGRAČKE!
Igračke su savršen alat za povećanje uzbuđenja i pojačavanje zadovoljstva i senzacija, ali su takođe sjajne u trenucima kada penetracija nije moguća. Umesto da se borite sa bolom, izvadite svoje igračke i zajedno istražujte.

KORISTITE DOSTA LUBRIKANTA
Lubrikant nije lek za sve, ali kada koriste, onda koristite kvalitetan, bezbedan lubrikant, i oni se vrate na sledeću sesiju i imaju najbolje seksualno iskustvo jer su imali klizavost koja im je bila potrebna. Što više lubrikanta imate, to će biti klizavije, pa se uverite da počinjete polako.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.