Kako da znate da on “nije pravi“, zavisno od vašeg horoskopskog znaka

Prema astrologiji, znaci da on nije pravi se razlikuju u zavisnosti od znakova zodijaka.

Kada je neko pogrešan za nas, mi to znamo, čak i ako je potrebno vreme da to priznamo sebi. Naš unutrašnji glas možda viče na nas da je ta osoba pogrešna za nas i mi to ignorišemo.

Iako filmovi, knjige i TV mogu učiniti da pronalaženje vaše večne osobe izgleda lako, nije. Nije važno s koliko ljudi izlazite i koliko veza ste imali, možda ćete godinama tražiti pravog muškarca.

Da biste sebe poštedeli dugotrajnog bola u srcu, važno je da budete svesni znakova da on nije pravi. Da li vas sve što radi na nekom nivou iritira ili je previše angažovan da bi bio tu kada vam je potreban? Niko ne želi da bude sa nekim ko ga sputava ili čini da se oseća loše zbog sebe. Želite da vaš večni partner doda radost, druženje i uzbuđenje u vaš život.

Ako sumnjate da je vaš trenutni partner pogrešan izbor i da nikada neće postati neko sa kim želite da ostarite, možda je vreme da dobro pogledate svoju vezu i potražite odgovore u astrologiji. Evo kako svaki horoskopski znak može reći da je daleko od vaše srodne duše.

Znaci da on nije pravi, po horoskopskim znacima

Ovan

Znate da on nije taj ako ne izaziva strast u vama. Vi ste strastvena osoba i potreban vam je partner koji može da odgovara vašem nivou energije i vašem entuzijazmu za život. Ako je zadovoljan da stalno gleda televiziju ili bulji u svoj telefon, umesto da izađe i ima mini-avanturu sa vama, onda nije za vas. Potreban vam je neko ko vas uzbuđuje, i fizički i emocionalno. Ne želite nekoga ko nikada neće rasti ili izaći iz svoje zone udobnosti jer bi vam bilo dosadno.

Bik

On nije taj ako tvrdoglavo odbija da vam da ono što vam treba. Ako se osećate emotivno i treba vam neko kome biste se odužili ili želite da vam neko za koga znate da vam čuva leđa da biste se osećali dovoljno samopouzdano da pratite svoje snove, onda želite osobu koja je će vas uvek podržavati i tešiti. Ako odbija da se nasmeje vašim šalama ili vam neće dati komplimente kada vam treba malo samopouzdanja, on nije za vas. Ne želite partnera zbog kojeg se osećate nesigurno i nezaštićeno, želite nekoga ko vas ohrabruje i podržava.

Blizanci

Znate da on nije taj ako je užasan slušalac, ne ume da drži razgovor i jednostavno je dosadan. Vi živite kada ste usred fascinantnog razgovora i potreban vam je partner koji je dorastao izazovu razmene ideja sa vama. Ako vaš partner izgleda kao da mu je dosadno ili vas stalno prekida, ni to nije dobro. Ipak, najgore je neko ko nema šta zanimljivo da kaže. Doviđenja dečko!

Rak

Znate da on nije taj ako se osećate glupo jer izražavate svoja osećanja. U redu je ako je on neko kome emocije ne odgovaraju, ali ne bi trebalo da pokušava da vas natera da se osećate loše jer ih imate i što želite da pričate o njima. Ne zatvarajte onaj deo sebe koji oseća stvari, samo se rešite momka. Imate pravo da osetite sva osećanja i ako on to ne može da prihvati, on nije vaša srodna duša.

Lav

Znate da on nije za vas kada vas tera da radite sve. Ponekad se pitate da li biste vas dvoje ikada išta postigli ako biste nešto prepustili njemu. Morate da uradite svo planiranje za sve, uključujući datume, obroke, aktivnosti i kućne poslove. On je zaista samo velika pijavica koja isisava krv iz tebe. On odbija da se popne na vaš nivo, i što ste duže sa njim, veća je verovatnoća da će vas spustiti na njegov nivo.

Devica

Znate da on nije taj ako njegova nepromišljenost u vama izaziva uznemirenost. Veoma ste osetljivi i ako on nikada ne razmisli pre nego što progovori ili ignoriše sve vaše preference i pravila, treba da ga ostavite. Volite da stvari budu na svom mestu, a kada ih pozajmi, on ne samo da ih nikada ne vraća tamo gde im je mesto, već ih često samo ostavlja gde god i u mnogo gorem stanju nego kada ih je dobio. On ne uzima u obzir kako njegovo ponašanje utiče na vas. Možda želite da popravite stvari, ali ovaj odnos je nepopravljiv.

Vaga

Znate da on nije pravi ako vas čini zabrinutim kada ste blizu njega. Izgleda da uspeva u sukobima i kontroverzama. On može uživati u kavgama, ali to nije nešto u čemu vi uživate. Ne možete podneti sukobe radi sukoba, a ipak, izgleda kao da je sve što on radi je da se suprotstavlja ljudima i izaziva probleme samo da bi dobio reakciju. Moraš da ga ostaviš pre nego što ti postane neprijatnije.

Škorpija

Znate da on nije pravi ako se uvek poigrava sa tobom. Do sada biste pretpostavili da ste prešli tačku zafrkavanja, ali izgleda da on uživa kada ste van ravnoteže. Kako možete izgraditi odnos na tako klimavim temeljima? Potreban vam je neko ko je otvoren prema vama i ko će vam dostaviti do znanja  koliko vas obožava.

Strelac

Znate da on nije pravi ako postaje jako ljubomoran zbog skoro svega. Veoma ste nezavisni i ne možete da budete sa nekim ko vam zamera zbog putovanja ili ko ne razume da kada ćaskate sa strancem, ne flertujete, samo ste iskreno zainteresovani da čujete šta ima da kaže. Previše je nesiguran da bi prihvatio vaš slobodan duh i što ste duže s njim, on će više pokušavati da vas kontroliše.

Jarac

Znate da ste sa pogrešnim čovekom kada se osećate kao da ne možete da budete ono što jeste u njegovoj blizini i da cela vaša ličnost mora biti pažljivo odabrana. Uvek se trudite da izgledate savršeno, da budete zainteresovani za stvari koje ga zanimaju i da budete ono što zamišljate da on želi. Ne osećate se kao da možete da se opustite i izađete sa njim na sastanak, a da se ne mučite oko toga satima unapred. Ako ne možete da budete prirodni u njegovoj blizini, morate se izvući iz ove veze. Možda će propustiti da ikada upozna pravu tebe, ali to je bolje nego da igraš ulogu savršene žene tokom čitave veze.

Vodolija

Znate da ste sa pogrešnim muškarcem kada vas on uopšte ne razume. Kao da mu stalno pričate na stranom jeziku, a on nema prevodioca. Ako nemate partnera koji razume vaš briljantan i inovativan um, postaćete nezadovoljni svojom vezom. Što više pokušavate da objasnite nešto, više ćete biti frustrirani. Potreban vam je neko ko vas podržava, ne samo iz ljubavi, već zato što može da razume šta radite.

Ribe

Znate da on nije pravi ako stalno iskorištava vašu nesebičnost i velikodušnost. Ako on voli samo sebe i nikada ne razmišlja o vama, osim ako mu nešto ne treba od vas, morate ga šutnuti. Možda verujete u druge šanse, ali ste mu dali mnogo više šansi od dve, a on vas i dalje iskorišćava. Morate da se zauzmete za sebe i reći „ne“. Jednom kada prestanete da ga puštate da gazi po vama, verovatno će sam napustiti vezu.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.