Tip muškarca kog zaslužujete (na osnovu vašeg horoskopskog znaka)

Traganje za momkom koji je kompatibilan sa vašim horoskopskim znakom je kao traganje za ozbiljnom vezom na Tinderu. Većinu vremena, muškarci na koje naiđete samo žele seks (ili samo žele da podele sliku svog polnog organa sa vama) ili uopšte ne traže ništa ozbiljno.

Ali čak i ako nađete momka koji je sladak i ne previše pun sebe, kako znate da vam se neće smučiti posle nekoliko nedelja? Pa, ne znate.

Možda ne verujete toliko u astrologiju, posebno kada je u pitanju astrologija za muškarce, ali ne možete poreći da ste nekoliko puta pročitali o svom horoskopskom znaku i pomislili: „Hm, tačno, to zvuči kao ja!”

Učenje o vašem horoskopskom znaku i tome kako je kompatibilan sa ostalima vam može otvoriti oči. Možda ne shvatate da je nekim znacima bolje tražiti svoju bolju polovinu u nekome ko je sušta suprotnost od njih. U drugim slučajevima, znak samo želi nekoga ko je jednako opušten kao oni, jer su oni već lagodni ljudi.

Da se razumemo: već znate šta tražite od dečka. Možda želite nekoga ko je zabavan i koji će provesti dan terajući vas da se smejete do suza. Možda bi radije da te momak razmazio poklonima i romantičnim jednodnevnim izletima za vas dvoje.

Bez obzira kakvog muškarca tražite, jedno je sigurno: zaslužujete najbolje od najboljih. A ponekad to znači da upoznate tipa pre nego što ga zaista upoznate.

Pa šta to znači za vas? To znači da naučite sve što možete o astrologiji za muškarce i da uskladite svoje omiljene kvalitete kod muškarca sa onim što vaš znak traži (tj. uporediti ličnost svoje simpatije sa vašim horoskopskim znakom – samo u naučne svrhe, naravno). Ne brinite, mi ovde ne osuđujemo. Ali mislimo da astrologija zna šta se dešava kada je ljubav u pitanju.

Stoga, pogledajte kakvog muškarca trebate da tražite – tip muškarca kakvog STVARNO zaslužujete.

OVAN (21. mart – 19. april): INTELEKTUALAC

Ovnovi su žestoko nezavisna i logična stvorenja. Oni vole da budu sami i da duboko misle. Traže čoveka koji će ih često upuštati u intelektualne razgovore.

Takođe vole partnere koji su samouvereni i iskreni; Ovan nema vremena za gluposti.

BIK (20. april – 20. maj): Muškarac SNAŽNE VOLJE

Bik je jedan od najpopustljivijih znakova; oni vole svoje slatke grehe. Kada su u vezi, bikovi su veoma posvećeni partneri.

Bik želi muškarca koji je veoma romantičan i strastven. Oni takođe žele nekoga ko može da se nosi sa problemima; ništa im nije seksipilnije od muškarca jake volje.

BLIZANCI (21. maja – 20. juna): POŠTEN i ISKREN muškarac

Blizanci vole da isprobavaju nove stvari. Oni su avanturistički nastrojeni i društveni, pa će uvek očekivati da budete u korak sa njima, bez obzira na to šta situacija zahteva.

Blizanci će biti u potrazi za muškarcem koji sme da kaže šta misli bez okolišanja, ali takođe može biti razigran i zabavan.

RAK (21. jun – 22. jul): Muškarac DOBROG SRCA

Niko nije ljubazniji i osetljiviji od raka (osim možda riba). Oni uvek žele ono što je najbolje za vas u vezi, ali to ne znači da možete da ih iskorišćavate.

Rak traži čoveka koji je kao on; neko ko je pošten, iskren i sposoban da bude sam, kao i u zdravoj vezi.

LAV (July 23 – August 22): Muškarac UDVARAČ

Lavove glavne osobine su lojalnost i motivacija. Ako njihov partner nema nijednu od ovih osobina, onda će se njihova veza brzo raspasti.

Lav će tražiti čoveka koji je direktan kao on. Ipak, nisu uvek ozbiljni; Lav takođe želi partnera koji je velikodušan i koji zna da flertuje.

DEVICA (23. avgust – 22. septembar): STRPLJIV muškarac

Device su jedan od najzamišljenijih i najmisterioznijih znakova. Nikada se brzo ne otvaraju prema drugima, što ponekad može otežati nove odnose. Zbog toga devica uvek traži muškarca koji je strpljiv sa njima; ako može da sačeka, devica će sve to isplatiti.

Oni takođe traže nekoga ko je prizemljen i podržava njihove izbore; Devica provodi mnogo vremena u introspekciji.

VAGA (23. septembar – 22. oktobar): ODAN muškarac

Vaga je poznata po tome što je veoma tvrdoglava. To može značiti da su ili tvrdoglavi ili motivisani, a sve leži u tome s kim imaju posla. Vaga je takođe veoma logična, što znači da uvek analizira situacije.

Muškarac koji je odan i prilagodljiv je odličan za Vagu jer igra neke od njihovih najboljih osobina. Vaga takođe želi nekoga ko je odličan u komunikaciji i neće pokušavati da bude neodređen u vezi sa važnim stvarima.

ŠKORPIJA (23. oktobar – 21. novembar): STRASTVEN muškarac

Škorpije su izuzetno intenzivne i seksualne. Ponekad upadnu u nevolje jer bi radije prvo uradili nešto neozbiljno, a kasnije razmišljali o posledicama. Muškarci koji mogu da pariraju strasti Škorpije rano će stvoriti duboku vezu sa njima.

Škorpija takođe traži nekoga ko je zabavan i strpljiv sa njima, posebno kada sami sebi započnu nevolje. Potrebno je vreme da se nateraju da veruju drugima.

STRELAC (22. novembar – 21. decembar): SENZUALAN muškarac

Strelac je avanturistički nastrojen ali i lagodan. Iskoristiće priliku da isprobaju nešto novo, ali im takođe ne smeta da se druže sa svojim partnerom kod kuće.

Strelac voli muškarce koji su senzualni i koji mogu da koriste humor da razbiju napetost. Takođe im je potreban neko ko je aktivan kao što su i oni ili će brzo završiti vezu.

JARAC (22. decembar – 19. januar): VREDAN muškarac

Jarci su pametne i ozbiljne osobe, zbog čega žele muškarca koji ponekad može biti ne toliko ozbiljan. Oni takođe cene partnere koji su slični sebi, jer im to pomaže da se povežu sa drugima na dubljem nivou.

Jarac će tražiti muškarca koji je veoma vredan (i, naravno, voli zabavu). Takođe žele da osete osećaj sigurnosti u vezi; to će im pomoći da se više fokusiraju na zabavne stvari u vezi.

VODOLIJA (20. januar – 18. februar): ŠARMANTAN muškarac 

Vodolije su veoma kreativne, zbog čega je seks sa njima tako intenzivan. Oni vole da koriste svoju pamet u spavaćoj sobi i van nje, što ih čini odličnim partnerima za druge avanturističke znakove.

Vodolija traži muškarce koji su šarmantni i strastveni ljudi. Oni takođe žele nekoga ko je društven jer ih to čini sigurnijim u sebe.

RIBE (19. februar – 20. mart): ROMANTIČAN muškarac

Ribe su emotivne i introspektivne osobe i znaju kako da to iskoriste u svoju korist. Ne prihvataju uvrede od bilo koga, ali znaju da budu iskreni prema vama kada ih nešto muči.

Oni žele vezu sa nekim ko je saosećajan i promišljen, baš kao oni. Ribe takođe cene malo svakodnevne romantike, pa se nemojte plašiti da s vremena na vreme pokažete svoju senzualnu stranu.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.