Iznajmite auto u Abu Dabi-ju (Vodič za turiste)

Iako je često nazivaju najtradicionalnijim svetskim kosmopolitskim gradom, Abu Dabi nudi najbolje od luksuza i zabave za turiste sa svih strana sveta.

Ovaj izvanredni glavni grad UAE nudi zapanjujuće safarije po pustinji, egzotična iskustva i najnovije pogodnosti. Pored karata i potvrda o smeštaju, trebate znati šta je najbolje za vas da istražite ove destinacije.

Potpuno je na vama da li želite jeftin automobil ili luksuzni automobil. Trebali biste razmisliti o iznajmljivanju luksuznog automobila ako vam budžet to dozvoljava, jer će vam biti udobnije u luksuznom vozilu nego u standardnom vozilu. Međutim, ako vaša finansijska situacija ne dozvoljava iznajmljivanje luksuznog vozila, ekonomičniji automobil bi trebalo da bude vaša druga opcija.

Osim toga, iznajmljivanje automobila u Abu Dabi -ju će biti odličan izbor ako želite da istražujete mesta koja su vam bliža, u skladu sa vašim uslovima.

Priložićemo vam potpune informacije o iznajmljivanju automobila u Abu Dabi-ju i učinićemo stvari jednostavnijim za vas.

Iznajmljivanje automobila u Abu Dabiju prema rasporedu putovanja

Razvrstavanje da li treba da iznajmite, unajmite ili rentirate automobil u Abu Dabiju može biti malo zbunjujuće. Međutim, za grad koji ima visoke troškove održavanja i usluga zbog visokih temperatura, putovanje samostalno je verovatno najbolja opcija. Evo kako analiziramo vaš raspored putovanja da bismo bolje razumeli!

Da li putujete samo nekoliko sati?

Da li vam treba automobil samo nekoliko sati ili negde između? Ili je reč samo o 15-30 minuta u Abu Dabiju? Ako je tako, odlično, najnoviji koncept iznajmljivanja automobila u Abu Dabiju ima sve što vam je potrebno.

Proces

Iznajmljivanje automobila u Abu Dabiju putem ovih kratkoročnih usluga je zasnovano na aplikacijama i predstavlja relativno novu ideju u UAE. Sve što trebate uraditi jeste da izaberete aplikaciju, preuzmete je na svoj mobilni telefon, registrujete se sa svojim podacima, a zatim pronađete automobil za iznajmljivanje uz pomoć GPS-a.

Ovi automobili su raspoređeni širom grada, tako da nećete morati dugo čekati da stignu do vas.

Kada rezervišete svoje vozilo, vrlo brzo, trebate otvoriti vožnju putem aplikacije koristeći unapred dodeljen PIN koji će vam omogućiti pokretanje automobila.

Prednosti

Sa Rent a car Abu Dabijem, možete platiti samo za stvarne pređene kilometre uz pomoć mobilne aplikacije. Trebate kupiti pakete kilometara i nastaviti koristiti dopune kako budete nastavljali putovanje. Svaki mesec, biće vam dodato besplatnih 1000 kilometara, a preostali kilometri će se jednostavno preneti na sledeći mesec.

Nedostaci

Ipak, postoji jedna kvaka! Ako ne uspete na vreme dopuniti kilometre, moraćete platiti višestruko više od cene vašeg mesečnog plana kada dostignete nula kilometara.

Da li iznajmljujete automobil u Abu Dabiju na duže vreme?

Ovde postoje alternative između tradicionalnih metoda i iznajmljivanja. Takođe, trikovi i uslovi iznajmljivanja neće biti isti kao u prethodno pomenutim kategorijama.

Dodatni troškovi prilikom iznajmljivanja automobila u Abu Dabiju:

Kilometraža

Uvek se uverite da se godišnji kilometri koje ste dogovorili pre početka usluge zabeleže.

Kazne

Kompanije za iznajmljivanje automobila ponekad će vam naplatiti administrativnu naknadu ako dobijete kaznu za parkiranje ili prekoračenje brzine. Trošak će iznositi oko 20 posto ukupnog iznosa kazne. Takođe, mogu naplatiti dodatnih dirhama za svaku naknadu koju morate platiti.

Osiguranje od lične povrede

Mnoge kompanije za iznajmljivanje automobila u Abu Dabiju zahtevaju jednokratno plaćanje kako bi pokrile ovo osiguranje u iznosu od nekoliko stotina dirhama.

Nivo sigurnosti

Automobil je opremljen sa dva naslona za glavu napred i dva pozadi. Oba naslona za glavu pozadi mogu se podešavati po visini, što znači da ih možete prilagoditi svojoj visini. To će vam pružiti veći komfor tokom putovanja. Takođe, ima LED svetlo i funkciju automatskog gašenja farova.

Što se tiče visokog nivoa sigurnosti, ovaj automobil ima sve dodatne sigurnosne funkcije koje su dostupne u svakom luksuznom vozilu. Neke od funkcija uključuju pričvršćivače za dečije sedište, dnevna svetla, duple prednje bočne vazdušne jastuke. Tu su i prednji, zadnji i bočni vazdušni jastuci za glavu, sistem za blokadu motora, sistem za sigurnost nakon sudara i sistem za predupređivanje sudara. Najvažnije od svega, ako imate decu, na zadnjim vratima se nalaze bravice za bezbednost dece. Zato iznajmite ovaj automobil koji će vam pružiti nezaboravno iskustvo.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.