Horoskop za 2024. godinu s jednim znakom koji će najviše zasijati nakon odsustva od 240 godina

Inbaal Honigman, slavna psihčarica i astrolog, podelila je svoje mistične uvide za predstojeću godinu, pri čemu će svaki znak doživeti revolucionarnu novu epohu zahvaljujući promenama u pozicijama planeta. Bez obzira da li je 2023. bila vaša godina ili nije, 2024. je već tu i obećava da će biti transformaciona za mnoge, posebno za ljude koji su strastveni po pitanju politike i humanitarnih uzroka. Inbaal Honigman, slavna psihčarica i astrolog, ekskluzivno je podelila svoje uvide sa Mirorom kako bi otkrila tačno šta svaki znak može očekivati.

Inbaal kaže: “Pluton, vladajuća planeta Škorpiona, vraća se u humanitarni znak Vodolije nakon odsustva od 240 godina, i oni rođeni pod znakom Vodolije, koji su čekali svoj trenutak da zasijaju, dobiće priliku da budu viđeni kao vođe misli i inovatori. Osobe rođene u znaku Škorpiona takođe će biti viđene u povoljnom svetlu i uticaće na globalne promene u vezi s finansijskim projektima i inicijativama za zaštitu životinja.”

Ovan 21. mart – 19. april

Vi ste veoma direktan znak i ne cenite ometanja ili nesporazume. Držite očekivanja niska između 1. aprila i 25. aprila, kada Merkur ulazi retrogradno u vaš znak. Merkur je planeta komunikacije i vlada razgovorima, prijateljstvima, pisanjem pisama, pa čak i bankovnim računima. Sve što može biti izgovoreno ili napisano podleže uticaju Merkura – a tokom tih datuma, planeta se kreće unazad, i to u znaku Ovna. To će uticati na sve oko vas i stvoriti atmosferu stresa u vezi sa svim što se tiče komunikacije, posebno za vas.

Bik 20. april – 20. maj

Prisustvo planete pobune, Urana, u Biku tokom cele godine uticaće na vaš život da bude buntovniji i suprotan normama. Za one rođene pod ovim znakom, ova planeta je bila u vašem znaku pet godina i ostaće još dve godine, tako da je to ceo jedan period. Međutim, vidimo da Jupiter napušta Bika 25. maja nakon što je godinu dana proveo tamo, i njegovo odsustvo će se primetiti. To je srećna planeta za velikodušnost, finansije pa čak i rast mišića, pa nabavite sve to pre maja.

Blizanci 21. maj – 21. jun

Dobrodošli dolazak Jupitera u Blizance 25. maja pomoći će vam da se fokusirate na stvari koje biste inače propustili. Osobe rođene pod znakom Blizanaca vole da se fokusiraju na dobro provođenje vremena, vole druženje i zabavu i manje pažnje obraćaju na razumno življenje i štednju novca. Jupiter je planeta proširenja, što dobro funkcioniše za napredovanje, finansijski rast i fizički napredak, pa će to postati vaše temeljne stvari u narednih 12 meseci.

Rak 22. jun – 22. jul

Vaš nebeski vladar je mesec, pa promene lunarnih ciklusa utiču na vaše vodene emocije. U 2024. godini imamo dva Supermeseca, ekstremna puna meseca, i jača su od proseka. Kada je mesec bliži Zemlji, njegov gravitacioni uticaj je jači, a plime su veće. To je intenzivnije vreme za manifestovanje i očekivanje čuda, posebno u vezi s romansom i plodnošću. Supermesec u Ribama je 18. septembra 2024. i utiče na ljubav i snove, a zatim imamo Supermesec u Ovnu 17. oktobra 2024. koji je povoljan za nove početke.

Lav 23. jul – 22. avgust

Merkurova retrogradnost u Lavu uticaće na vas da sve pažljive planove prekinete. Merkur je planeta komunikacije, i njegov zadatak je olakšavanje dobrih razgovora među ljudima i glatkih interakcija. 15. avgusta, Merkur se vraća u Lav. Već je prošao kroz vaš znak od 3. jula do 25. jula bez problema i gurao napred sve što se tiče prilagođavanja i komercijalnih stvari. Ali ovo naredno gostovanje nije korisno. Od 15. avgusta do 28. avgusta ide unazad, što može dovesti do propasti nekih dogovorenih planova, zato budite oprezni kod kupovine kuće, potpisivanja ugovora i prijava za posao. Kada Lav ponovo krene direktno posle 28. avgusta, stvari bi mogle biti ispravljene pre 9/9.

Device 23. avgust – 22. septembar

znak

Vaša vladajuća planeta je Merkur, nazvana po bogu brzog govora. Zbog toga, Merkurova retrogradnost utiče na vas više nego na druge, što vas dovodi u situaciju da “ispustite loptu” kada planeta ne sarađuje, što znači da jedna neosetljiva greška u kucanju može promeniti značenje celog važnog mejla, ili pritisak na pogrešno dugme može značiti da ste naručili pogrešne karte online. Još više kada je Merkur retrogradan u Devici, što se dešava od 4. avgusta do 14. avgusta. Sačekajte od 9. septembra do 26. septembra, kada Merkur postaje direktan u Devici i ponovo postaje koristan.

Kliknite ovde da pratite Mirror US na Google News kako biste bili u toku sa svim najnovijim vestima, sportskim i zabavnim pričama.

Vaga 23. septembar – 23. oktobar

Vi ste miran i uravnotežen znak, vladajući Venerom, planetom ljubavi i lepote. To je divna kombinacija, ali može naići na povremene retrogradnosti kada vaša planeta krene unazad ili kada druga planeta retrogradno ulazi u vaš znak. Neverovatno, to se ne dešava ni jednom ove godine. Venera nikada neće biti retrogradna, i nijedna druga planeta neće biti retrogradna u Vagi. S obzirom na to da ništa ne stoji na vašem putu, postavite visoke ciljeve, posebno oko 25. marta, tokom punog Meseca u Vagi koji je odličan za manifestovanje.

Škorpion 24. oktobar – 21. novembar

Vaša vladajuća planeta, Pluton, vlada transformacijom i tranzitira između dva moćna znaka, utičući na vas dok se kreće napred-nazad između materijalističkog Jarca i humanitarne Vodolije. Kada je u Jarcu, do 21. januara i ponovo između 3. septembra i 19. novembra, fokusirate se na štednju novca i naporno radite. Tokom ostalog vremena, dok je u Vodoliji, vaša pažnja je više usmerena na davanje za dobrotvorne svrhe i volontiranje.

Strelac 22. novembar – 21. decembar

znak

Period Merkurove retrogradnosti traje oko tri do četiri nedelje i ponavlja se tri puta godišnje. Može uticati na veštine komunikacije svakog, i situacije poput ponuda za posao, odmora, pa čak i redovnih mejlova mogu krenuti naopako. Prvi dan ove godine vidi Merkurovu retrogradnost u Strelcu, pa 1. januar može biti haotičan za vas, ali to je uobičajeno. Međutim, kada se Merkur ponovo retrogradira u Strelca, između 25. novembra i 15. decembra, morate biti spremni na nesporazume i nesuglasice u velikom broju.

Jarac 22. decembar – 19. januar

Proteklih 20 godina, planeta na kraju solarnog sistema, koja je skinuta s titule planete uopšte, bila je u vašem znaku. To je Pluton, nazvan po bogatom bogu podzemlja, i treba mu 240 godina da se vrati u svaki znak. Ako su protekle 20 godina bile malo preopterećujuće za vas, sa usponima i padovima, preokretima i neočekivanim transformacijama, to je krivica Plutona. Poslovi koji dolaze i odjednom nestaju, prijatelji koji napuštaju prijateljstva, sve je to zasluga ove daleke neplanete. Ona je u vašem znaku do 21. januara, a ponovo između 3. septembra i 19. novembra, a onda vas ostavlja u relativnom miru za ostatak vašeg života.

Vodolija 20. januar – 18. februar

znak

Pluton, planeta preporoda, provodi oko 20 godina u svakom znaku zodijaka, i sada je red na vas. Tokom prošle godine, ova planeta se kretala unazad i napred između vašeg znaka i vašeg prethodnika, Jarca, i nakon 2024. ona je tu da ostane 20 godina. Biće u Vodoliji između 21. januara i 3. septembra, a zatim ponovo od 19. novembra nadalje, i uneće neki haos u vaš život. Neočekivano restrukturiranje oko posla, naglo seljenje prijatelja i pravni papiri, sve to je počast od strane Plutona.

Ribe 19. februar – 20. mart

znak

Za čitavu 2024. godinu, Saturn, planeta ograničenja, je u vašem znaku. Saturn je veoma zrela planeta, zadužena za fokus i produktivnost, ali takođe se bavi pravilima i odgovornostima. Kao sanjive, slobodne Ribe koje vole da žive u svojoj mašti, Saturn je malo previše odrastao za vas. Provešćete godinu dana osećajući se kao da ste blokirani na svakom koraku, i to nije samo ova godina. Od 7. marta 2023. do 13. februara 2026, Saturn je u Ribu, pa se prilagodite pravilima i naučite kako da manevrišete oko ograničenja.

Ostavite komentar