3 faze svakog znaka Zodijaka

Naši znakovi Zodijaka prolaze kroz različite faze života. To znači da se ono što naši horoskopi predstavljaju pri rođenju razvija od nedozrelog do zrelog. U poslednjoj fazi života naučili smo lekcije koje smo trebali.

Deo toga je razumevanje da u svakom znaku Zodijaka postoje tri faze života koje se odnose na naše godine i energiju.

Svaka faza života predstavljena je simbolom koji je često povezan sa tim određenim znakom. Gde se nalazimo sa našim lekcijama određuje s kojim se simbolom povezujemo, ali čak i ako otkrijemo da nismo toliko daleko na svom putu kao što smo se nadali, to ne znači da je sve izgubljeno. Život je putovanje i ne bi imao smisla da smo sve postigli što smo trebali već na početku. Umesto toga, radi se o tome da iskreno i sa nežnošću sagledamo svoj život kako bismo mogli prihvatiti sve što je već isprepleteno u tkanju našeg života, ali i sve što tek treba da dođe.

Koji su tri stadiona znakova Zodijaka?

Prva faza znakova Zodijaka

To je mesto na kojem se svi nalazimo kada se rodimo. Počinjemo ovde u prostoru gde smo ono što nam drugi kažu da jesmo – čak i površne karakteristike našeg znaka Zodijaka. Osećamo se ograničeno, tražimo odgovore izvan sebe, i kada pronađemo ono što nam je potrebno, neizbežno idemo dalje. Iako će deo ove faze zauvek ostati s nama, kako rastemo, takođe ćemo prerasti te delove našeg života za koje smo mislili da su nam potrebni u ovom trenutku.

Druga faza znakova Zodijaka

Tokom ove faze, nalazimo se u krizi, nemiru i često haosu. Ovo je trenutak postajanja za sve znakove. Prostor između onoga što smo mislili da jesmo (Prva faza) i onoga što ćemo postati (Treća faza). Ali ne postajemo dijamanti samo kroz lakoću već kroz izazove. Ovo je vreme kada smo testirani i kada se moramo pomiriti sa činjenicama da život ne ide po planu, sa gubicima i čak višestrukim testovima od strane univerzuma. Često ova faza života može biti usamljena, čak i ako je samo interna, dok se suočavamo sa svojom istinom i ko smo zaista. A kada da postignemo, izranjamo kao potpuno drugačija verzija sebe.

Treća faza znakova Zodijaka

Kada stupamo u ovaj prostor identiteta, može se činiti da smo pobedili rat protiv sebe samih. Jasno vidimo stvari o sebi i onima sa kojima delimo svoj život. Za mnoge od nas, u ovom trenutku smo obavili mnogo rada na sebi, suočili se sa svojim najmračnijim demonima i otišli ​​sa mudrošću koju možemo podeliti sa drugima.

Tokom ovog vremena ulazimo u istinu o tome ko smo i počinjemo da živimo život po svojim uslovima. To je vreme mira i božanskosti u kojem osećamo duboku povezanost sa svetom oko nas. Iako to ne znači da će život biti savršen ili da nema više lekcija za naučiti, to znači da smo dostigli zrelu tačku našeg natalnog horoskopa.

Razumeti fazu života prema našem znaku Zodijaka nije samo da nam pomogne da vidimo gde se nalazimo, već nam daje nadu da putovanje nije završeno.

3 faze Ovna: Jagnje, Pastir, Ponovno rođeno Sunce

Jagnje

Strastven i obično poznat kao borac, Ovan je povezan sa počecima. To se odnosi na potencijal koji imate kao svetost unutrašnjeg plamena i znanja. Ali kako prolazite kroz život, može vam se činiti da se borite sa previše bitaka. Borite se da budete svoji, da budete primećeni, da budete uspešni, sve dok na kraju ne iscrpite sebe i osetite gubitak koji vas vodi da se predate životu, što vas dovodi do sledeće faze.

Pastir

Mudrost dolazi polako ovde što više stupate u svoju istinu o tome za šta vredi boriti se – a za šta ne. Postajete sve više diskriminišući i dozvoljavate da delovi vašeg života otpadnu koji više ne rezonuju sa vašim istinom. Tokom ove faze, možete ući u modu eremita ili se izolovati kako biste izlečili svoje rane i naučili da se dublje oslanjate na sebe dok razlikujete strast od besa. Kada to učinite, osećate se spremnim da se ponovo pojavite kao nova verzija sebe.

Ponovno rođeno Sunce

Ovo je faza prihvatanja i mira, ali takođe ostaje mesto za ono što će rasti. Ovo simbolizuje početak nove faze slično kao što se proleće slavi nakon dugog i teškog zimskog perioda, jer mnoge stvari moraju umreti tokom života Ovna da bi se ponovo rodile kao njihova viša verzija. Tokom ove faze, takođe postoji uzbuđenje zbog svega što dolazi, verujući da sada kada smo obavili unutrašnji rad, spremni smo da se naš spoljašnji život uskladi sa tim promenama. Više nema uzaludnih borbi, već samo postojana snaga koja dolazi iz saznanja da će sve što nam je namenjeno uvek biti naše.

3 faze Bika: Bik, Minotaur, Polubog

Bik

Bik je sveti simbol koji često prikazuje snagu, postojanost, pa čak i jednostranost. Zamislite bika; on retko razmišlja o tome u kojem pravcu treba da ide, već samo juri napred bez obzira na opasnost. Ovo je lekcija prve faze Bika jer često susreću sve vrste prepreka i barijera jednostavno zato što su žurili napred i pokušavali da nametne svoju volju drugima. Tek kada shvatite da ne mogu naterati život ili ljude oko sebe da se prilagode njihovoj volji, ulaze u sledeću fazu gde se moraju suočiti sa svojim tamom.

Minotaur

Polu-životinja, polu-zver koja je provela život u tami simbolizuje nevidljivost efekta vašeg ponašanja na jednom oko vas. Bilo da se radi o vašoj porodici ili prijateljima, ne treba im vaša volja ili čak tvrdoglavost, već vaša inteligencija i prisutnost. Često tokom ove faze padate u tamu, često sami, osećajući se poraženim od života i ne shvatajući zašto, sa dobrim namerama, se suočavate samo sa teškoćama. Tek kada uđete u ovu božansku usamljenost, shvatićete da je zatvor u kojem se nalazi rezultat vaše sopstvene kreacije, što vas navodi da shvatite da uvek možete otići i što vas gura ka trećoj fazi života.

Polubog

Kada shvatite da je tama u kojoj ste bili izgubljeni rezultat vaše sopstvene kreacije, tada koristite snagu svoje volje i uma da stvorite nešto novo. To je zato što sada možete uzdići sebe u božansko biće za koje ste rođeni. Sada možete iskoristiti te moći i kvalitet za dobro, što znači da će vaša prisutnost u životima onih oko vas biti viđena kao potrebna i neophodna. Zaista ćete posmatrati život iz božanskog prostora i živeti svoj život verujući u tok oko sebe, više neće biti potrebno nametanje vaše volje. Suočavajući se sa svojim tamom, zaista ste se transformisali i svoj život tako da, iako ništa neće biti savršeno, sada možete videti lepotu u svemu tome.

3 faze Blizanaca: Blizanci, Brod, Zvezde

Blizanci

Na početku, život je nešto što je isključivo namenjeno istraživanju. Neprestano tražite, doživljavate i upijate svet oko sebe. Tražite novost i avanturu po svaku cenu, zadržavajući se dovoljno dugo na bilo kojoj stvari da je potpuno upoznate. Međutim, rasipajući sebe na sve strane, osećaju se prazno i često se zaustavljaju, pitajući se da li u životu ima nešto više od ovoga. U tom trenutku, ulaze u nesvesni korak prelaska u sledeću fazu života, dok počinju tražiti veći smisao.

Brod

Kao mit o blizancima i Homerova Odiseja, ovo je tačka vašeg putovanja gde se upuštate u potragu za sopstvenom istinom i smislom. Način na koji živite i ono što smatrate važnim mogu biti izazvani i verovatno će se promeniti tokom ovog perioda. Najizazovniji deo ove faze je da biste nastavili rast, moraćete da se oslobodite prethodnog pogleda na život, što će dovesti do velike tuge i razočaranja. Da biste nastavili napred i ne vraćali se unazad, morate se osloniti na svoju duboku veru u sposobnost da verujete u stvari koje ne možete videti ili objasniti.

Zvezde

Kada shvatite da to što postoje razočaranja u životu ne znači da stvari ne ispadaju bolje nego što ste planirali, sve se menja. Ovo je trenutak kada možete prihvatiti odbijanje, promene u životu i čak prirodne završetke na zdraviji i pozitivniji način. Više vam nije potrebna vaša mehurić iluzije i umesto toga možete voditi druge ljude svojom unutrašnjom mudrošću i svetlošću.

3 faze Raka: Rak, Hidra, Paun

Rak

Kada tek počnete da se kretate kroz život, delujete poput raka. Rak ima zaštitnu ljusku, tako živite ovu prvu fazu života; kao da je sve potencijalno tu da vas uništi. Ne verujući u sopstvenu snagu, često se osećate kao da vas talasi života vuku i prevrću, a vi niste u mogućnosti da vidite širu sliku. Baš kao što se rak kreće, retko idete pravolinijski i umesto toga lutate napred-nazad kroz život. Iako vam je porodica i prijatelji uvek važni, kao što je karakteristično za ovu životinju, često prihvatate manje nego što zaslužujete samo da biste imali nešto. Ali to je takođe deo teške životne lekcije koja vas vodi ka sledećoj fazi.

Hidra

Mitološko stvorenje koje se umnožava što više biva povređeno, prikazuje osvetoljubivu i premoćnu prirodu koju ovaj znak može posedovati. Obično se to ispoljava samo u pitanjima ljubavi i doma, jer su najosetljivija mesta za raka. Kada naučite nesrećnu lekciju o tome da ste prihvatili manje nego što zaslužujete, što obično završava izdajom, često želite da uzvratite udarac i popravite druge na isti način na koji ste povređeni. Kada shvatite da to ne dovodi do vaše sreće, počinjete da se lečite. Počinjete da shvatate da u životu ima više nego što ste mislili i da postoje brojne mogućnosti za ljubav i sreću. Kako se vaša perspektiva proširuje i ozdravlja, postajete više nadajući se i počinjete da izlazite iz svoje proverbijalne ljuske.

Paun

Baš kao i ova veličanstvena ptica, u ovoj fazi privlačite pažnju. Ne rečima, već zato što kada evoluiramo u svoje više biće, koje je za vas ono kraljice, vaše delovanje govori samo za sebe. Pravi primer ljubavi, gracioznosti i saosećanja, sada koristite svoje lekcije kako biste pomogli drugima da nikada ne dožive bol koji ste doživeli.

3 faze Lava: Lav, Ratnik, Kralj

Lav

Pri rođenju, kao Lav, često se osećate kao da je svet vaš. Samouvereni ste, strastveni i doslovno osećate da možete da se nosite sa bilo čime što se pojavi. Vi ste pravi vođa, međutim, još uvek ste mladi (bilo po godinama ili duhu), pa će drugi postavljati pitanja. Kada se to dogodi, često ulazite u bes i samouništenje. Tada će vas bačiti u sledeću fazu života.

Ratnik

Zbog dolaska u ovu fazu preispitivanja samih sebe, ova faza postaje sve o vrednosti. Tokom ove faze, biće vam postavljeno pitanje šta vas čini vrednim, što počinje sa vama pokušavajući da dokažete da ste upravo drugima. Kada shvatite da nije važno koliko vas drugi smatraju vrednim, već koliko vi sebe vidite kao vrednog, počećete da učite lekcije ove faze. Iako će biti lekcija o strpljenju i sujeti, ova faza će vas na kraju naučiti da duboko zavirite u svoj duh jer to je deo nas koji nikada ne blijedi.

Kralj

Kada izronite iz tame druge faze, zaista ćete uteloviti svoju božansku moć. Shvatate da pravi kralj, ili kraljica, ne mora da zahteva tu moć, već samo da živi svoj život kao da već poseduje. Kritiku prihvatate sa gracioznošću i kao priliku da postanete bolji. Razumete da vođa ne mora biti savršen, bilo u rečima ili izgledu, jer vaša vrednost leži u vašem dubokom osećaju ljubavi i razumevanja za sve one oko vas.

3 faze Uređaj: Devojka, Mračna devojka, Kraljica

Devojka

Kako započinje život, često prepoznajete idealističke i čak naivne osobine božanstva Persefone, na kojoj je zasnovana boginja Device. Iako je mlada, igračka i inteligentna, nedostaje joj sposobnost da ljude vidi onakvima kakvi zaista jesu i da donese odluke koje su na kraju za njeno dobro. Često želim videti najbolje u svima i čak često misli da im može pomoći ili ih popraviti kao prirodni iscelitelj. To je ono što dovodi do spirale ulaska u drugu fazu kada naučite da nijedna količina ljubavi ne može sprečiti izdaju.

Mračna devojka

Mračna devojka je faza života u kojoj ćete se suočiti sa sopstvenim tamom. Često se morate samoizolovati, paziti da ne padnete u depresiju. Ništa nije mnogo važno u ovom trenutku, jer sve što vidite je sve što ste izgubili, sve što vam je učinjeno, i bez obzira koliko ste se trudili, ne možete shvatiti bol koji osećate. To je deo vaše logičke prirode koja pokušava da shvati životnu lekciju zašto se loše stvari dešavaju dobrim ljudima, ili zašto ljubav ne traje uvek. Kada shvatite da je životna ravnoteža između oboje i da samo zato što postoji rizik od povređivanja ili teškoća ne znači da to nadmašuje ljubav ili lepotu koja postoji, izaći ćete kao razumna, prihvatljiva verzija sebe.

Kraljica

U ovoj fazi, izuzetno dobro razumete život. Znate da iako danas može biti neverovatan, to ne znači da sutra neće biti ispunjeno izazovima. Više vam teški trenuci u životu ne čine lepe trenutke irelevantnim, jer ste naučili da je sve u životu deo većeg ciklusa svrhe. Vidite da nije samo dobro da stvari idu kako treba da bi život bio uživanje, već da sve ima svoje mesto i uvek se spaja kada najmanje očekujete.

3 faze Vage: Merilo, Zavezane oči, Manifest

Merilo

Kao Vaga, uvek pokušavate da sagledate što više opcija kako biste se što bolje informisali pre donošenja odluke. Dok tražite pravičnost, postoji velika verovatnoća da razvijate neke zavisne veze u ovom trenutku, dok pokušavate da stvari budu onakve kakve mislite da treba da budu, umesto da ih dopustite da budu onakve kakve su namenjene. Možete se osećati zavisnim od drugih da biste znali šta da radite ili čak kako da se osećate prema sebi. Samo kada dođete do tačke pucanja i osećate da ne znate kojim putem dalje jer ništa ne funkcioniše, preći ćete u drugu fazu.

Zavezane oči

U suštini, tokom ove faze, odustajete od pokušaja da budete fer ili pravedni i umesto toga donosite odluke na osnovu onoga što želite ili trebate u ovom trenutku. Vi odlučujete da, pošto se niko drugi ne pridržava ovih čestitih pravila koja osećate pozvanim da sledite, ne biste ni vi trebali. Ulazite u mračnu stranu svoje psihe, videći samo negativne, ljubomorne i beskrupulozne sklonosti u životu. Tokom ove faze, osećate se loše prema sebi kao i prema spoljašnjem svetu. Čak i ponekad odustanete od pokušaja da uradite pravu stvar ili čak ono što osećate da treba da uradite. Kada shvate da je slušanje svog unutrašnjeg kompasa ono što ih definiše i čini onim što jesu, počinju da se kreću iza svog bola.

Manifestovati

U ovoj fazi postajete veliki manifest života. Sa glavom i srcem u harmoniji, nema ničega što ne možete postići. Više neopterećeni nezdravim odnosima ili potrebom da vas drugi definišu, premašili ste jednostavnu definiciju pravičnosti i umesto toga pristajete na univerzalni pristup ravnoteži. To vam daje snagu tokom ove poslednje faze i pomaže vam da se neprestano uzdižete iznad svih izazova koji mogu biti na putu.

Tri faze Škorpije: Škorpija, Orao, Feniks

Škorpija

U ranim fazama života nalazite se u režimu preživljavanja. Vaša osnovna svrha je da se ne povredite. Međutim, pošto je to neizbežno u životu, želite naneti bol onima koji su vam to učinili. Nije bitno da li je to bilo namerno ili ne, imate vrlo osvetoljubiv pristup životu u ovoj fazi. Ako vam neko uništi snove, često istu energiju prenosite na nekog drugog ili, još gore, na sebe. Vaša pikava priroda u ovom periodu često može delovati kao emocionalna nedostupnost, gde se udaljavate od onoga što najviše želite. Kako shvatate da sve ovo ne vodi uspehu u životu ili ljubavi, na kraju se povlačite u tamu kako biste se sakrili od daljih povreda.

Orao

Prva sklonost ove faze je da izbegnete dalje povrede tako što nećete biti u blizini drugih ljudi. Orao leti više od svake druge ptice, što znači da postoji tendencija da budete usamljeni u ovom periodu. Ne zato što niko nije tu za vas ili zato što vas ljudi ne vole, već zato što se iz straha od daljih povreda ili promena sami izolovali. Orao uči da se ne mora skrivati da bi ostao bezbedan. Možete postići uspeh u životu i ljubavi, ali da biste postigli, morate preuzeti rizik. Učite da je neuspeh samo preusmerenje i da iako je bol deo života, ne mora se definisati ko smo mi.

Feniks

Postajete nezaustavljivi. Ono što vas je nekada spaljivalo sada je samo deo vašeg ponovnog rađanja. Možete se uzdići iznad definisanosti boli i postati definisani načinom na koji se izlečite od nje. Više ne morate ostati povređeni od straha od napredovanja. Shvatili ste koliko ste zaista moćni i da niko ne može da vas navede da osećate bilo šta bez vašeg pristanka. To znači da ćete se uzdići do tog mesta ponovnog rada gde ste konačno sebi dozvolili da živite život baš onako kako ste bili namenjeni.

Tri faze Strelca: Strelac, Strelica, Kentaur

Strelac

U ovoj fazi svog života, ti si slatko idealističan. Veruješ da te vodi univerzitet, ali još uvek ne shvataš da to znači da ćeš možda morati da se suočiš sa stvarima sa kojima se ne želiš suočiti. Neprestano cilja na nove stvari, umetničke projekte i odnose i nikada se ne ustručavaš da ponovo pokušaš. Ali tokom ove faze, ne učiš ništa. Misliš da ponovni pokušaj znači uspeh, dok je uspeh zapravo određen lekcijom koju si naučio. Zbog toga ćeš se u nekom trenutku predati i pomisliti da ne možeš imati život ili ljubav kakvu želiš, ne shvatajući još uvek da je ovo samo početak.

Strelica

Tvoj pogled je prošao od predaje do toga da si toliko usredsređen da još uvek nisi uspeo da pronađeš uspeh. Dok i dalje pokušavaš da ciljaš na stvari u svom životu koje misliš da želiš, ili za koje misliš da postigneš lekciji, saznaćeš da ti zapravo to nije potrebno. Ova faza ti pomaže da naučiš razliku između onoga što želiš i onoga što ti treba i kako, ako nije ovo drugo, uvek ćeš se osećati prazno. Naučićeš da pravi uspeh nije određen onim što osvajamo, već onim što naučimo i onim što nam dozvolimo da primimo. Počećeš da gledaš sve drugačije, shvatajući da si ti bio taj koji te je držao malim, i počinješ da razumeš da je sloboda nešto što daješ sebi kada prestaneš da pokušavaš da život bude onakav kakav misliš da bi trebalo biti.

Kentaur

Ovo mitsko biće simbolizuje slobodu, mudrost i snagu. Izdržao si ono što si mislio da će te slomiti i vratio si se jači nego što si ikada mogao da zamisliš. Ne samo bezumno ispaljuješ strelice nadajući se da će jedan pogoditi cilj, već duboko u duši znaš šta vredi tvoje energije, a šta ne. Sada doživljavaš pravi uspeh jer si naučio vrednost povezivanja sa svojom dušom. Nijedna odluka ili izbor nije važan ako nije onaj s kojim se duboko povezuje. Deluješ iz obilja umesto iz straha od nedostatka, što ti otvara mogućnost da primiš sve što univerzitet ima za tebe. Nijedan problem ili izazov nije prevelik za tebe, jer si sada ovladao i disciplinom i strpljenjem.

Tri faze Jarca: Koza, Pećina, Rog izobilja

Koza

U ranim fazama života, ti si osoba koja je veoma zavisna. Odgovornosti koje drugi od tebe zahtevaju na kraju ti izgledaju kao da bi te mogle slomiti. Iako si uvek sposoban da radiš za ono što želiš i za ono što drugi neće, često se ne uzdižeš mnogo tokom ove faze da bi saznao zašto. Često se toliko zaokupiš ciljem uspeha da se ne pitaš uvek zašto toliko naporno radiš, ili da li je taj uspeh čak ono što želiš. Možeš biti iskorišćen od strane drugih koji vide tvoju vrednu prirodu i misle da ćeš naporno raditi za njih dok se oni odmaraju. Zbog toga, tvoje poverenje koje je slomljeno će te odvesti u introspektivnu drugu fazu života.

Pećina

Zbog nedostatka poverenja u druge ljude, ulazi u fazu izolacije gde se odbija od većine i pokušava izbegavati odnose. Naravno, ovo nije način da ovladaš ili naučiš nešto, ali ti to ne shvataš odmah i misliš da je tvoje izbegavanje ljubavi i života znak tvoje mudrosti. Tokom ove faze, često postižeš veliki uspeh u karijeri jer se posvećuješ svom poslu jer često osećaš da to možeš kontrolisati nasuprot ličnim odnosima. Međutim, vremenom postaješ usamljen i počinješ da učiš da posao nije dovoljan i da nagrada ljubavi uvek vredi rizik.

Rog izobilja

Život je obilan dok ulaziš u ovu fazu svog života. Osećaš se uspešno kako u karijeri, tako i u ljubavi, i zaista imaš bogatstvo u svim područjima života. Sada razumeš vrednost napornog rada, ali takođe zahtevaš da i oni u tvom životu isto čine, jer sada razumeš da je važno da i tvoje potrebe budu zadovoljene. Tvoje shvatanje uspeha se transformisalo tokom ove faze i sposoban si da sagledaš širu sliku i vidiš da ako nešto ne funkcioniše, da je za najbolje jer to znači da je nešto bolje tamo negde. To ti omogućava da mudrije usmeravaš svoje vreme i energiju, tako da sada radiš samo na onim stvarima koje su zaista važne za tebe.

Tri faze Vodolije: Služitelj pehara, Sova, Anđeo

Služitelj pehara

Često se osećaju usamljeno ili odbačeno u ranoj fazi života, pa mogu provesti početnu fazu pokušavajući da se uklopi ili budu kao drugi. To ih samo udaljava od sopstvene istine i realnosti da su rođeni drugačiji iz razloga. Nažalost, to dovodi do tuge, bilo da je očigledna spolja ili ne, i uzrokuje gubitak u sebi. Takođe, verovatno će postati osobe koje se previše brinu o tuđim potrebama u ovom periodu dok traže prihvatanje i ljubav kako bi se osećali da imaju svoje mesto u ovom svetu. Tek kada shvatite da su zaista drugačiji i da nisu bili namenjeni da se uklope bilo gde, ulaze u svoju fazu tamnice kako bi otkrili svoju svrhu.

Sova

Sova tiho deluje u tami, sve videći. To je energija koju donosiš u svojoj fazi otkrivanja. Želećeš da doživi ljude, svet, ljubav; sve to. Ali ipak postoji razdvajanje između tebe i tvog najdubljeg bića. Dok te ova faza uči kako da budeš svoj pravi sebe, uključiće i isprobavanje identiteta i ličnosti ljudi oko tebe. Međutim, kada prihvatiš i shvatiš da si ti tu iz razloga i da nikada nisi morao nigde da se uklopiš, već da se uzdižeš iznad toga da privučeš plemena namenjena tebi, uzdižeš se u svoju treću fazu postojanja.

Anđeo

Ovo je osećaj božanskosti na zemlji. Uključio si se u pravu moć toga što si ti. Tvoje najdublje biće znači da isceljuješ, pomažeš i transformišeš svet (ili čak samo svoj deo sveta) kako bi ga učinio boljim mestom. Smirio si se u svom pravom biću i pronašao sreću samo time što si ta osoba. Zbog toga pokušavaš da vodiš druge kako bi naučili isto i više nije važno ako niste shvatili. Dosegao si taj prostor usklađenosti i razumeš šta znači živeti svoju istinu, bez obzira na ono što drugi rade ili govore.

Tri faze Riba: Riba, Tama, More

Riba

Dok započinješ život, živiš pod milošću drugih. Osećaš sve i takođe to upijaš, što znači da lako možeš biti uticajan od strane ljudi i okruženja. Često nisi siguran ko si zapravo i čije su osećanje koje osećaš dok započinješ život. Lako te preplavljuju i često prolaziš kroz period ogromne tuge jer osećaš da ne možeš pomoći svima. Sve deluje preveliko ili preteško, i upravo u tom periodu često se povlačiš i ulaziš u drugu fazu.

Tama

Na ovom mestu, sve što želiš je da zaboraviš. Želim da zaboraviš bol sveta, onih oko tebe, a još više svoj bol. Dok je dovoljno teško živeti pod teretom sposobnosti da osetiš emocije i osećanja sveta, ti tendencijalno prenosiš srčani bol, izdaju i patnju na potpuno drugi nivo. Često to utiče na tvoje fizičko telo i na tvoj život uopšte. Sve što želiš je da zaboraviš, zbog čega ćeš često koristiti supstancu, ljude ili čak samo verovanje da nikada nećeš biti voljen kako bi postigao. Toneš u tami. Ali čudo je u tome da se u odustajanju od pokušaja da zaboraviš, takođe predaje bolu gde je svetlost čekala da te ponovo odvede na površinu.

Više

Ovde postaješ bog okeana i emocionalnog sveta. Osećaš sve onako duboko kao sada, postalo je supermoć koju koristiš da pomogneš drugima, da promeniš svet i da živiš bogat i obilan život. Pripadaš nečem većem od samo ovog sveta i zbog svoje božanske predaje hodaš i živiš sa jednim nogom u duhovnom svetu uvek. Naučio si da je tvoje srce tvoje najveće bogatstvo i prihvataš ga za sve što jeste i za sve što oseća.

Ostavite komentar