Farbana jaja i igračke da začine praznike

Zaboravite na zabavu sa farbanim jajima začinjenu alkoholom, seksualne igračke mogu zaista dodati “začin” vašim praznicima.

Ako tražite nešto seksi za svog posebnog nekoga, seksualne igračke bi zaista moglr zadovoljiti vaše potrebe.

Možda malo nekonvencionalno, ali ko mora da se drži obične vanile? Sigurno ne vi – ako ne želite. Prema proizvođaču seksualnih igračaka LELO, većina njihovih kupaca su žene, a mi smo srećni što vidimo da žene preuzimaju kontrolu nad svojim seksualnim zadovoljstvom. Međutim, seksualne igračke se ne moraju koristiti samo samostalno. U stvari, LELO je rekao da je 70% njihovih kupaca u vezama.

Iako ne bi trebalo da bude stida u kupovini seksualnih igračaka, znamo da to nije baš nešto što se uči u školi, pa smo mislili da biste mogli imati neka pitanja. Zato smo pitali našeg prijatelja iz obližnjeg Sexy Shopa šta treba da znate ako razmišljate o donošenju seksualne igračke kući za praznike.

“Ako kupujete seksualne igračke za partnera, mogu biti zabavan način da dodate neku novinu u odnos, mada bilo bi dobro da prvo spomenete ideju čak i ako je to samo kroz naznake ili pitanja. Mnogo puta ih ne možete vratiti, a mogu biti skupe.”, rekao je N., naš prijatelj.

Evo nekih seksi ideja za poklon za osobe koje su na vašoj nestašnoj listi:

Za partnera ili prijatelja koji bi poželeo malo avanture. “Lisice, povezi za oči, stege i kostimi – malo svetlećeg vezivanja – čine odličan uvod u seksualnu igru bez prevelikog zastrašivanja”, rekao je N. “Proizvodi koji uključuju analnu igru, poput analnih čepova i perli, čine zabavnim isprobavanje novih stvari. Parovi bi možda trebali ići polako ovde. Ono što je udobno za jednu osobu, možda nije udobno za drugu. Slušajte, prilagodite se vašem partneru i polako uđite u to – pogotovo s analnim igračkama.”

Za partnera ili prijatelja sa penisom. C-prstenovi, takođe nazvani penisni prstenovi, mogu pomoći da se začine stvari u spavaćoj sobi i mogu uključivati priključke koji vibriraju. “Bilo ko sa penisom ih može koristiti, ali su posebno sjajni za muške partnere koji se bore da održe erekciju”, rekao je N. “Često preporučujem ove proizvode ljudima koji prolaze kroz seksualnu anksioznost.” Vibratori nisu samo za žene. Postoje i vibratori za muškarce.

Za partnera ili prijatelja sa vaginom, vibrator je samo jedna od mnogih opcija za vaginalnu i klitoralnu stimulaciju. “Tehnologija je toliko napredovala”, kaže N. “Postoje vibrirajuće gaćice koje možete kontrolisati svojim telefonom. Vaš partner ih može aktivirati s druge strane sveta. Ima i vibratora koji vibriraju u ritmu muzike koju slušate. Sada postoje igračke koje koriste pulsiranje vazduha umesto vibracija.” Odlučite želite li proizvod koji samo pruža klitoralnu stimulaciju, onaj koji se ubacuje u vaginu – ili oboje. Takođe postoje mnogi low-tech, ne-vibrirajući dildoi koji dolaze u gotovo svakoj veličini, obliku i svrsi.

Za partnera ili prijatelja koji ima probleme s uživanjem u seksu (zbog boli ili promenama raspoloženja i želja). Mišići karličnog dna doprinose užitku u seksu, a ovi se mišići mogu oslabiti nakon menopauze. “Izašlo je puno novih igračaka koje se usredotočuju na jačanje mišića karlice, poput Kegel kugli”, kaže N. Vibrirajuće Ben Wa kuglice kombiniraju zadovoljstvo s vežbama samopomoći. Lubrikant, koji može biti na bazi silikona ili na bazi vode, takođe je odličan poklon za postmenopauzalne žene, a nema nedostataka. N. napominje da se lubrikant na bazi vode mora koristiti za silikonske seksualne igračke.

Za partnere koji se vole igrati zajedno. Dvostruki vibratori ili prstenovi za parove namenjeni su nošenju tokom seksa i mogu se koristiti kada se intimno družite s partnerom bilo kog pola. Ako prošetate do seksi šopa do koga smo mi bili, pronaćiće te još mnogo zanimljivih stvarčica o kojima neće pisati ovog puta, mora da vam ostavimo nešto i da sami otkrijete.

Šta treba imati na umu prilikom kupovine seksualnih igračaka:

Proverite da su vaše seksualne igračke napravljene od bezbednih materijala. Neki ljudi imaju alergije na plastiku, kao što je lateks. Igračke napravljene od silikona ili ABS plastike su dobra alternativa. Imaju senzualan osećaj, nisu porozne, prijateljske su prema telu i vodootporne.

Kako očistiti seksualne igračke – Seks može biti prljav, ali igračke uvek treba čistiti. Postoje sredstva za čišćenje specijalno dizajnirana za seksualne igračke, koja se mogu prskati direktno na igračku, a zatim isprati vodom posle par sekundi. Međutim, ne treba vam specijalno sredstvo za čišćenje, kaže N. “Svaki blagi sapun sa toplom vodom je sve što vam treba.” Izbegavajte sapune sa uljima, silikonom ili abrazivima. Nakon čišćenja igračke sapunom i toplom vodom, čuvajte ih u zaštitnoj kutiji. Plastična kutija ili kesa su odlični, kaže N. “Samo se pobrinite da su potpuno osušeni pre nego što ih spakujete.”

Napunite ih. Igračke se mogu puniti pomoću kabla ili baterije. Igračke koje se pune baterijom su prenosivije i manje ograničavajuće, ali obično ne traju tako dugo. Takođe je važno držati ih napunjenim tako da ne izgube energiju baš kada ste u želji za igrom.

Još uvek imate pitanja o seksualnim igračkama?

Nema srama u poseti seksi šopu. Obično su okruženja koja promovišu seksualnu pozitivnost i nema stida. Iskusni prezenteri dolaze i obučavaju prodavce, pa su obično dobro i oni informisani. Ne bojte se da uđete i postavite pitanja. Nema ničega što biste mogli da zamislite, a da već nisu čuli. Verujte nam.

Sad, krenite u akciju – i poklonite svom partneru poklon i dobar sex.

Napomena: podaci našeg sagovornika su dostupni redakciji, pišite nam ako vam zatreba kontakt.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.