Četiri najbolje sex igračke

Potrebe i želje tela variraju od osobe do osobe. Ali postoji nešto što može biti isto za sve – želja za postizanjem seksualnog zadovoljstva. Zbog toga neki pojedinci čak i parovi koriste seksualna pomagala kako bi povećali svoje zadovoljstvo, zadovoljili svoje partnere, poboljšali intimnost, pa čak i povećali samopouzdanje.

Kada je reč o seksualnim pomagalima, nema zamene za pravu stvar. Bez obzira da li želite kupiti veleprodajna seksualna pomagala kako biste se zadovoljili sa svojim partnerom ili dodali malo začina svojim solo seansama, ova pomagala će vas zadovoljiti. Evo nekoliko najboljih seksualnih igračaka za vaše telo:

Vibrator

Današnji vibrator dolazi u raznim oblicima i veličinama, od metaka do jaja. Takođe su napravljeni od različitih materijala, uključujući silikon i plastiku.

Vibratori su jedan od najpopularnijih seksualnih pomagala na tržištu danas. Imajući to u vidu, važno je znati kako ih pravilno koristiti kako biste izvukli najviše iz iskustva sa njima.

Glavni cilj korišćenja vibratora je stimulacija klitorisa, najosetljivijeg dela vagine, izbegavajući direktni kontakt sa ostatkom vulve. To znači da treba izbegavati umetanje vibratora u vaginu. Umesto toga, usredsredite se na trljanje drugih delova vašeg ili tela vašeg partnera, poput klitorisa ili bradavica.

Takođe biste trebali izbegavati upotrebu lubrikanta sa vibratorom osim ako vam to nije navedeno od strane proizvođača. To će vam olakšati osećaj svakog pokreta i sprečiti širenje bakterija ili virusa između partnera tokom upotrebe.

Dildo

Dildo je svestrano seksualno pomagalo. Osobe – bilo koje seksualne orijentacije – mogu koristiti dildo, bilo da su same ili sa partnerom. Takođe su pogodni za ljude koji smatraju da im je penetracija neprijatna ili teška, poput onih koji se oporavljaju od operacije ili imaju problema sa pokretljivošću.

Dildo dolazi u različitim oblicima, veličinama i materijalima, čak ih možete naći u različitim bojama. Možete izabrati onaj koji je realističan ili sladak i šaren. Takođe, postoje dildoi sa različitim teksturama, dodajući senzaciju vašoj igri, bilo da ga koristite sami ili sa nekim.

Oni su dizajnirani da imitiraju penise različitih veličina, oblika i čvrstoće. Tako da možete pronaći onaj koji najbolje odgovara vašem telu. Neki dildoi imaju vakuum bazu, tako da ih možete zalepiti za bilo koju površinu i koristiti. Drugi imaju ručke za lakše manevrisanje tokom solo igre. Mnogi dildoi takođe dolaze sa vibratorima koji dodatno pojačavaju zadovoljstvo.

Analni čep

Analni čepovi su seksualna pomagala koja se umetaju u anus. Za osobe sa vaginama, vrh analnog čepa je blizu G-tačke, povećavajući zadovoljstvo dok istovremeno stimuliše dvostruku penetraciju. Slično tome, analni čep stimuliše žlezdu kod osoba sa prostatama, što može dovesti do orgazma prostate. Osim toga, može se koristiti da poboljša rutinu masturbacije ili čak pruži dodatnu stimulaciju tokom seksa.

Analne čepove mogu koristiti kako početnici tako i iskusni korisnici. Ovi čepovi dolaze u raznim veličinama, oblicima i materijalima – uključujući silikon, gumu ili staklo. Odabir pravog materijala za vaše telo je važan kako ne bi prouzrokovao bol ili iritaciju tokom upotrebe.

Ako ste novi u korišćenju analnih čepova, možda biste želeli početi sa manjom veličinom i postepeno prelaziti na veće kako se budete više navikavali na osećaj analne penetracije. Ako ste već iskusni u analnoj igri, možda ćete želeti da probate veće čepove koji pružaju više stimulacije od manjih.

Ben Wa kuglice

Ben Wa kuglice nisu vrsta lopti kakve ih zamišljate. To su male metalne kuglice koje se umetnu u vaginu. Ove kuglice se koriste za vežbu koja ima za cilj jačanje mišića karličnog dna i povećanje protoka krvi u tom području, što rezultira pojačanim seksualnim zadovoljstvom.

Najbolje vreme za korišćenje ovih kuglica je kada ste sami ili sa partnerkom. Većina žena ih preferira da koristi tokom masturbacije jer im omogućava kontrolu nad nivoom uzbuđenja. Međutim, i muškarci uživaju koristeći ova pomagala na svojim partnerkama tokom predigre i seksa, radi intenzivnijih senzacija za obe strane.

Ako je ovo vaš prvi put sa Ben Wa kuglicama, budite sigurni da niste alergični na bilo koji materijal koji se koristi za izradu ovih pomagala, kao što su silikon ili plastika. Nakon što ste utvrdili da nema alergija, vreme je da izaberete odgovarajuću veličinu i težinu. Prava veličina i težina, uz odgovarajuću tehniku umetanja, neće izazvati nelagodnost ili bol. Kuglice bi trebalo da se osećaju sigurno jednom kada su pravilno umetnute. Osim toga, osetićete senzaciju pri hodanju ili savijanju.

Zaključak

Ako ste spremni da svoj seksualni život podignete na sledeći nivo, možda biste razmislili o kupovini jednog od ovih seksualnih pomagala sa liste. Pravo seksualno pomagalo može učiniti seks zabavnijim, dok pogrešno može umanjiti uživanje. Zato je važno da pronađete odgovarajuće pomagalo za sebe, umesto da samo uzmete nešto što izgleda dobro.

Zapamtite da su seksualna pomagala investicija u vaš odnos i vaše zadovoljstvo. Obavezno obavite istraživanje koje su najbolje sex igračke pre nego što krenete u kupovinu.

Foto: Pexels

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.