6 dobrih razloga da otputujete na Havaje

Put na Havaje je odličan izbor iz mnogo razloga. Ostrva su prepuna prirodne lepote, a ima nešto za svakoga. Havaji imaju sve što vam treba, bilo da tražite opuštajući odmor na plaži, malo istorije sa posetom bazi Pearl Harbor ili avanturističko putovanje! Ovaj blog post će razgovarati o šest dobrih razloga za posetu Havajima.

Plaže

Ako tražite opuštajući odmor na plaži, Havaji su savršena destinacija za vas! Ostrva su dom nekih od najlepših plaža sa belim peskom u svetu. Mnoge od havajskih plaža su dobitnici plave zastave jer ispunjavaju ili čak prevazilaze standarde kvaliteta vode. Bez obzira da li želite da uživate u suncu ili se bavite surfanjem, na Havajima postoji plaža za vas. Većina plaža se nalazi na jednom od mnogobrojnih vulkanskih ostrva koja čine Havaje.

Odlične turističke usluge

Havaji su dom mnogih odličnih turističkih usluga koje mogu pomoći posetiocima da vide najbolje što Havaji imaju da ponude. Postoje helikopterske ture, autobuske ture, vožnje čamcem, iznajmljivanje bicikala, razgledanje krstarenjima i još mnogo toga, pa je turizam na Havajima veoma dobro razvijen. Posetioci ne smeju propustiti da iskoriste neke od ovih tura prilikom posete Havajima.

Morske aktivnosti

Havaji su dom nekih od najboljih ronjenja sa bocama na svetu. Ronioci mogu uživati u vidljivosti do 150 stopa i temperaturama između 68 i 82 stepena tokom cele godine. Snorkeleri mogu uživati u prelepim koralnim grebenima, šarenim tropskim ribama, kornjačama i drugom morskom životinjskom svetu.

Havaji su jedno od najboljih mesta na svetu za ribolov! Postoji mnogo brodova za duboko more na koje posetioci mogu računati da će iskusiti ribolov svetskog nivoa. Posetioci mogu pecati na dnu mora, voditi mamac ili pecati na površini u Havajima.

Ostrva

Svako od ostrva na Havajima nudi posetiocima nešto drugačije. Možete istraživati istorijska mesta, voziti bicikl po terenima kišnih šuma, obići ostrvo helikopterom, plivati sa delfinima ili planinariti, ali je važno spakovati se u skladu sa tim. Većina većih havajskih ostrva je ispunjena bujnom tropskom vegetacijom poput vodopada, dubokih dolina i strmih litica.

Nema nedostatka aktivnosti za porodice sa malom decom. Postoji mnogo aktivnosti koje će i roditelji i deca voleti, uključujući snorkeling, surfanje, razgledanje tura i još mnogo toga. Obilje plaža i toplo vreme čine Havaje odličnim mestom za posetu sa decom.

Hrana

Havaji su poznati po tome što imaju neke od najboljih kuhinja na svetu. Posetioci mogu uživati u svežoj morskoj hrani, palačinkama od taro korena, poi-u (skrobna havajska hrana napravljena od korena biljke taro), poke-u (sirova riba), saimin-u (supa sa rezancima) i mnogo toga!

Raznolikost

Havaji posetiocima nude toliko toga da može biti teško odlučiti šta biste želeli da radite tokom svog odmora. Većina posetilaca provede tri ili četiri dana na svakom od glavnih ostrva i pronađe mnogo više toga za videti i raditi. Havaji posetiocima pružaju uzbudljive aktivnosti poput istraživanja ostrva helikopterom, surfanja na svetski poznatim talasima, ronjenja sa ražama, posete luau-u i mnogo više.

Postoji mnogo dobrih razloga za posetu Havajima, uključujući lepotu, aktivnosti, atrakcije i ukusnu hranu! Havaji su idealno mesto za odmor za sve one koji žele da istraže okean, opuste se na plaži ili dožive nešto novo.

Ostavite komentar