5 poklona za ljubitelje stripova

Postoji mnogo divnih poklona koji će odgovarati ljubiteljima stripova u vašem životu, od čudnih i neobičnih do potpuno divnih.

Kupovina poklona može biti teška, posebno ako imate vrlo malo zajedničkih interesovanja sa osobom kojoj poklanjate.

Ako je to slučaj i za vas, nemojte paničiti. Evo liste odličnih predloga za poklone kako biste se manje mučili.

Retki, stari, dobro ocenjeni i očuvani stripovi

Stripovi koriste sistem ocenjivanja (skala od 1-10) kako bi ocenili kvalitet njihovog opšteg stanja. Rana izdanja stripova su uvek pravi biser za pravog obožavaoca, posebno ako se radi o prvom pojavljivanju određenih likova, ali nije uvek lako pronaći ih u dobrom stanju.

Srećom, možete koristiti online prodavnicu ocenjenih stripova da biste došli do nekih vrhunski kvalitetnih, retkih izdanja koja bi bila sjajan poklon za ljubitelja stripova.

Imaju širok izbor izdavača. To nije samo Marvel. Ako želite jedinstven i sofisticiran poklon, ovo je svakako opcija koju vredi razmotriti.

Enciklopedije stripova

Nema sumnje da su stranice stripova dom nekih od najkompleksnijih svetova mitologije ikada viđenih u fikciji.

Oni koji vole dobru pozadinsku priču stripova, koji uživaju u gubljenju u beskrajnom karakterističnom informacijama, gotovo sigurno će voleti enciklopediju.

I DC i Marvel imaju popularne i opsežne opšte enciklopedije za sve svoje likove, ali postoje i mnoge enciklopedije ili kolekcije posvećene pojedinačnim likovima ili galerijama negativaca, poput “Najveći neprijatelji Wolverina”, na primer.

Ovo može biti sjajan poklon za kafanski sto koji je malo drugačiji, a sigurno su značajni za nekoga ko želi da potroši malo novca.

Njihov strip

Možete razmisliti o tome da im napravite njihov strip u kojem su oni glavni lik. Ako ste posebno kreativni, možete i sami pokušati to da uradite.

Postoji niz različitih usluga dostupnih ako biste radije platili profesionalca da im napravi strip.

Bilo da je u pitanju naslovna strana koju mogu da urame ili ceo strip, to je lep gest koji ima puno značenja.

“Avengersi po Šekspiru”

Koliko god zvučalo čudno, Šekspirovo preobražavanje Avengersa od strane Iana Doeschera je nešto što treba videti.

To je odlična parodija koja će sigurno nasmejati fanove najmoćnijih junaka Marvela. Pojavljuje se u obliku scenarija, sa nekoliko ilustracija, hvatajući interesantan spoj stilova s pažnjom i talentom.

Ponovna izdanja klasičnih stripova

Neki od najvećih i najuticajnijih događaja u stripovima već su preneti na veliko platno, kao što je slučaj sa sagom “Infinity War”, a priče potiču iz samih stranica stripova, više-manje.

Postoji mnogo ponovnih izdanja koja komprimuju čitave serijale u jednom volumenu, poput DC-ove priče “Kriza na beskonačnim Zemljama” ili Marvel-ovog serijala “Kuća M”.

Ovo je dobar način da uhvatite neke od najvećih i najboljih trenutaka u jednom jednostavnom, ali prelepom izdanju, i to čini sjajan poklon.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.