Zašto se 4 horoskopska znaka mogu odljubiti i prekinuti svoje veze do kraja avgusta 2023.

Četiri horoskopska znaka će se ovog avgusta suočiti sa gubitkom ljubavi i okončati svoje veze, delimično zbog nekoliko astroloških tranzita. Ono što bi moglo da učini avgust lošim toliko da moramo okončati naše veze su situacije koje se pogoršavaju usled određenih astroloških tranzita.

Drugim rečima, ukoliko se ovog meseca udaljimo od ljubavi i na kraju prekinemo naše veze, to nije zato što su nas neki tranziti naterali na to; mi imamo znatno više slobodne volje od toga. Ono što će se dogoditi jeste da će tranziti pružiti poslednji mali podsticaj ka neizbežnom.

Ovog meseca je u pitanju period Lava, i iako Devica dolazi prema poslednjoj nedelji, osećaj je potpuno Lavovski, sve vreme. To znači velike temperamentne reakcije, glasne rasprave, ogromne svađe i puno “Ja sam u pravu!”. Kada je reč o ljubavi i romansi, veliki deo toga svodi se na to koliko smo spremni da se prilagodimo; ljubavne veze cvetaju na uslovima kompromisa. Kada ne kompromitujemo, jedna strana postaje dominantna, a druga je oslabljena. Zato je Leo donekle odgovoran za konačan gurnuti preko ivice. Avgust će gurnuti četiri horoskopska znaka do njihovih granica, i kada se ta granica dostigne, vreme je za zbogom.

Imamo puno Venere na nebu, ali kada Venera pravi kvadrat sa planetama poput Urana, suočavamo se sa problemima koji su trajno utemeljeni. Što se bliže približavamo periodu Device, sve više će postati očigledno ovim četiri horoskopska znaka da se stvari ne moraju samo promeniti; one moraju zauvek završiti. Žao mi je što to moram reći, ali četiri horoskopska znaka će izgubiti ljubav i okončati svoje veze u avgustu 2023. godine. Četiri pogođena horoskopska znaka su…

Četiri horoskopska znaka će izgubiti ljubav i okončati svoje veze u avgustu 2023. godine:

Blizanci

(21. maj – 20. jun)

Energija Lava izvlači sve ono u tebi što je nezadovoljno u tvojoj ljubavnoj vezi, i to nije samo ti ko se oseća nelagodno i nesrećno zbog toga kako su stvari ispale; to važi i za tvoju partnerku ili partnera. Avgust će te naterati da još jednom pokušaš da upališ plamen koji je nekada sjajno goreo, ali ti, Blizanac, znaš u svom srcu da više ne može tako svetlucati kao nekad.

Osećaš se loše zbog onoga što znaš da će se dogoditi, ali šta možeš učiniti? Nije kao da nisi pokušao/la, i iskreno, jedino što se zaista čini ‘OK’ jeste to što znaš da je tvoj partner/ka na istom tragu kao i ti, pa nije da će bilo ko od vas nanositi ‘bol’. Oboje shvatate da nije samo kraj, već da je veza već odavno završena. Sada samo treba da zakoračite na mesto gde to možete zvati ‘zvanično okončano’.

Devica

(23. avgust – 22. septembar)

Kada znaš, znaš, i u tvom slučaju znaš da se bliži kraj, to znaš. Tvoja veza već dugo vremena visi na ivici, i kako se sve više približavaš svom Sunčevom znaku Device, osećaš da takođe znaš zašto ne može da se nastavi. Energija Lava može da te napumpa i da se osećaš neprijateljski nastrojen i spreman da napadneš, ali to te neće naterati da je okončaš.

Ono što je uzrok okončanja za tebe je činjenica da više ne osećaš ništa prema osobi s kojom si u vezi, i sada kada je srceparajuća istina toga otvoreno, ne preostaje ti ništa drugo osim da je okončaš i oslobodiš vas oboje zajedničke patnje. Avgust završava dugu ljubavnu vezu, iako može biti tužno, to je neophodno.

Jarac

(22. decembar – 19. januar)

Zanimljivo je da će energija Lilit koja prožima mesec avgust dovesti do kraja tvoje veze, jer ova nebeska tela imaju tendenciju da te nateraju da se pitaš stvari kao što su: “Zašto sam u ovoj vezi?” Kada Venera napravi kvadrat sa Jupiterom 22. avgusta, ti ćeš doneti odluku, a kako Lav prelazi u Devicu, to će biti završena stvar.

Ovo ne može da se nastavi i neće se nastaviti. Delili ste divne trenutke sa svojim partnerom, ali ništa ne traje zauvek, i sada si spreman da to prihvatiš. Nije bilo lako, ali sa nedostatkom ljubavi, ne vidiš svrhu u pokušavanju. Tvoj partner možda još uvek drži za prošlost, ali za tebe nema ničega u prošlosti, pa to okončavaš sa teškim srcem prema njima. Vidiš istinu; iako surova, znaš da nema alternative. Morate to okončati.

Ribe

(19. februar – 20. mart)

Prvog dana počinje proces raskida sa tvojim partnerom, jer Puna Mesec u Lavu otvara toliko kosmičke energije da jedva možeš preživeti dan, a da ga odmah ne okončaš. Ne želiš da ovaj proces potraje predugo. Želiš da budeš ljubazan/na i obazriv prema osobi koja ti je verovala.

Potpuno nisi zainteresovan/na da im slomiš srce jer ih ZAISTA poštuješ. Jednostavno više nisi zaljubljen/a u njih, i osećaš da te svakodnevno sve manje i manje veže za njih. Ne želiš da čekaš taj dan kada ćeš se toliko udaljiti od njih da ćeš ih loše tretirati, tako da 1. avgusta 2023. godine pokrećeš proces okončanja veze. Tvoje srce može da puca, ali shvataš da bi bilo mnogo gore za tebe da ostaneš. Sve će biti u redu, Ribe.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.