21 stvar koje najatraktivnije žene rade na prvom sastanku (prema muškarcima)

Opšte je poznato da žene smatraju da je sastanak uspešan ako je momak bio dobro vaspitan, delovao zainteresovano dok smo razgovarali i ostavio utisak da želimo provesti više vremena zajedno, dok muškarci takođe smatraju sastanak uspešnim ako ispunjava mnoge od istih kriterijuma.

Da, muškarci i žene su različiti, ali ne toliko koliko obično mislimo.

Ali ne morate mi verovati. Muškarci na Reddit-u često razgovaraju o ovakvim temama, i kad neko poseti AskMen forum da sazna šta muškarci zaista misle o nečemu, ogroman broj momaka rado će detaljno objasniti sve što njihovi kolege “Redditors” žele da znaju.

U jednoj nedavnoj diskusiji, jedna žena je pitala: “Šta je najprivlačnija stvar koju žena može uraditi na prvom sastanku?”

Ostave telefon sa strane

“Imao sam prvi sastanak sinoć. Nijedno od nas nije gledalo telefone sve dok nismo pogledali oko sebe i shvatili da čiste restoran. Tri sata su brzo prošla bez prekida zbog telefona.”

Pokažu fizičku bliskost

“Najbolji način da pokažete jasno interesovanje je da budete malo ‘mačkasti’. Ako ste zainteresovani, dodirnite svog partnera. Prekidanje barijere dodira i pokretanje fizičkog kontakta, makar malo, povećava intimnost sastanka. Ako vam se dopada, to je zeleno svetlo da ste zainteresovani.”

Šalju značajne poglede

“Pogledajte još jednom pre nego što nestanete iz vida na kraju. Na primer, recimo da ulazite u taksi. Baš pre nego što zatvorite vrata, ponovo se uspravite, pogledajte preko vrata za još jedan pogled, zatim uđite i odvezite se.”

Preduzmu prvi korak

“Jednom sam se družio s devojkom i konačno smo stigli do tačke poljupca, ali sam to uradio prilično lagano jer sam još uvek bio nervozan. Pogledala me je i pitala: ‘Šta je to bilo?’ zatim mi uhvatila košulju, privukla me i poljubila dublje. Ulepšala mi je ceo mesec.”

Tačni su

“Budite tu na vreme.”

Imaju dobre manire

“Nekoliko puta sam doživeo da neko kasni, ali uvek sam dobio poruku s izvinjenjem. Ponekad je neizbežno ako ne živite/radite realtivno blizu, ali ako mi date do znanja i pristojno se izvinite, stvarno mi ne smeta.”

Pokazuju interesovanje

“Budite zainteresovani za ono što pričam. Poljubite me. Ja sam jednostavan čovek.”

Preuzmu inicijativu

“Na jednom od najboljih sastanaka koje sam imao, žena me je poljubila čim sam otvorio vrata i predstavili smo se, kako bi mi olakšala brigu o prvom poljupcu na kraju večeri. Svidelo mi se to.”

Kada saznate šta su te stvari, recite mu. Ako možete da ga usmerite da sazna šta vas uključuje, obećavam vam da će to raditi ako to vodi do fizičke bliskosti koja ga uvek čini voljenim.

I zaista, to je dobitna situacija za oboje.

Nadam se da sada kada znate male načine na koje muškarci žele da budu voljeni, preduzećete korake da se to ostvari.

Muškarci nisu komplikovani i mnogo lakše se osećaju voljeno nego žene (o tome možemo pričati neki drugi put), a mi žene možemo sve što zamislimo.

Ako se posvetimo tome šta naši muškarci trebaju da bi se osećali voljenim, možemo ih učiniti srećnim i održavati zdrav odnos.

Dakle, dozvolite mu da vas nasmeje, pokažite mu svoju nežnu stranu, ponekad mu zahvalite na onome što radi i recite mu šta vas uključuje, i vaš muškarac će osetiti ljubav koju toliko dugo želi da oseća!

Oni uspostavljaju kontakt očima

“Duboki kontakt očima i lep miris.”

Oni slušaju

“Pokažite stvaran interes tokom sastanka i posle njega. Ne kažem da trebate sve vreme sve slušati, samo pokažite stvaran interes za celokupan događaj, ili započnite razgovore, imajte mišljenje o tome gde ići (umoran sam od toga koliko ljudi ne kaže gde žele ići, ako te pitam, to je zato što me nije briga, prestani se pretvarati da je isto i s tobom).”

Spomenu drugi sastanak

“Nakon sastanka, ili na kraju, pokažite da želite to ponoviti. Nema ničeg sjajnijeg (barem za mene) nego žena koja je dovoljno samouverena da pokaže da joj se svidite i da želi da vas osvoji.”

Oni su odvažni

“Takođe sam imao drugu devojku koja me odvela u biblioteku fakulteta nakon našeg sastanka i izazvala me da je poljubim među policama. Ispunio sam izazov.”

Održavaju stvari opušteno

“Razgovarajte sa mnom kao da nismo na sastanku.”

Aktivno učestvuju

“Aktivno učestvuju u započinjanju i održavanju razgovora. To je dvostruki put.”

Oni se smeju

“Osmehnite se i smejte se našim glupim šalama.”

Oni su suptilno oštri

“Neka to bude zanimljiv mim. Ne forsiran, već suptilna aluzija negde u razgovoru koja je neprimetna neobučenom uhu.”

Vole igru rečima

“Beskompromisne igre reči na visokom nivou.”

Oni su ljudi

“Zapravo, samo budi normalno ljudsko biće sa čvrstim smislom za humor.”

Preuzimaju inicijativu

“Za mene je najprivlačnija stvar koju žena može učiniti u bilo koje vreme, uključujući i na prvom sastanku, preuzeti inicijativu. Voditi, biti odlučna, preuzeti inicijativu.”

Provere kako ste stigli kući

“Reci mi, ‘Javi mi kad stigneš kući bezbedno.’ To praktično garantuje drugi sastanak. Znam da je dobra devojka i da je vaspitana kako treba.”

Sledeći put kad se spremate za veliki i uzbudljiv prvi sastanak, imajte na umu da muškarci brinu jednako kao i vi, i u mnogim slučajevima su jednako zabrinuti kao i vi da ostave pozitivan prvi utisak!

Foto: Pexels

Ostavite komentar