Vodolija i vodolija: Šta se dešava kada se dve Vodolije zabavljaju

Vodolije su toliko jedinstvene da ih je teško uporediti sa drugim ljudima sa kojima ste izlazili. Ali ako ste ikada bili bliski sa vodolijom, verovatno znate da ih je teško razbiti.

Sa jedinstvenim pogledom na život, čini se da igrate samo po njihovim pravilima. Ali šta se dešava ako se dve vodolije zabavljaju?

Kompatibilnost vodolije sa vodolijom

Vodolije su poznate kao humanitarci, što znači da traže socijalnu pravdu svuda oko sebe; sve što rade je za veće dobro.

Horoskopski znak koji razmišlja napred, oni su jedinstveni i protive se statusu kvo, ali se i dalje smatraju prilično prijateljskim i gostoljubivim. Ne samo to, vodolije su takođe osetljive, ekscentrične, posvećene i zaštitnički nastrojene.

Vodolija i vodolija: ljubav i dugoročne veze

Neki kažu da dva ista horoskopska znaka u vezi neće imati dobru ljubavnu kompatibilnost; međutim, veza između dve vodolije nije osuđena na propast.

Da, postoje problemi koje čak ni dve osobe koje dele isti znak ne mogu da izbegnu, i dok dve vodolije koje se zabavljaju mogu izazvati male svađe, svaka od njih zna šta može da očekuje od druge.

Vodolija uvek traži nešto specifično u odnosima, bilo da je to prihvatanje ili sloboda, ili samo neko sa kim mogu biti čudni. Dobro ili loše, Vodolija zna kako da se nosi sa svime, bez obzira sa kim se zabavljaju.

Ponekad je lakše ako već znaju protiv čega se suočavaju: sa drugom Vodolijom.

Vodolija i vodolija: seksualna hemija

Pronalaženje zajedničkog jezika u spavaćoj sobi je lako za Vodoliju i Vodoliju. Oni mogu da ispune čudne fantazije ili potrebe bez brige o reakciji i oslobođeni su tabua.

Slučajna seksualna veza može biti najbolja situacija za dve Vodolije, jer ovaj horoskopski znak ima snažnu potrebu za slobodom i nezavisnošću, što može izazvati zabrinutost kada je u vezi. Takođe postoji tendencija da postoji nedostatak prave ranjivosti i intimnosti tokom seksa, gde odvojenost prevazilazi uzbuđenje.

Uprkos tome, njihova intenzivna privlačnost se manifestuje u spavaćoj sobi na različite načine, uključujući isprobavanje novih stvari, eksperimentisanje i izvođenje fantazija.

Vodolija i vodolija: Poverenje i komunikacija

Komunikacija se dešava na drugom nivou za dve Vodolije, jer njihova društvena priroda i sklonost da drže svoje emocije potisnute mogu izazvati poteškoće. Ali Vodolija je znak dubokog razmišljanja, tako da su dvoje zajedno skloniji da podele svoje misli jedni s drugima, ponekad bez da kažu ništa.

Pošto Vodolija ceni slobodu i nezavisnost, laž je u osnovi odsutna u njihovom odnosu. Međutim, mogu nastati problemi između dve osobe koje su mentalno jake i intelektualne.

Da bi to sprečili, obe Vodolije mogu postaviti lične granice.

Vodolija i vodolija: Zajedničke vrednosti i interesovanja

Vodolije su odlučne i ambiciozne, što znači da znaju šta žele. Ovo je neophodno za svaku vezu, posebno ako je romantična. I zbog toga, dve Vodolije imaju koristi od snaga jedne druge i guraju jedna drugu da uspeju.

Ovaj horoskopski znak ceni slobodu, prihvatanje i nezavisnost, a odnos sa ovim kvalitetima je onaj koji treba da bude uspešan. Potreba za samopouzdanjem znači da provođenje vremena nasamo nikada neće izazvati rascep u vezi; to je samo deo njihove ličnosti.

Potencijalni problemi za Vodoliju i vodoliju kao par

Kao što je pomenuto, Vodolija ima tendenciju da ne govori o svojim osećanjima, što može izazvati pogrešnu komunikaciju u vezi. Neslaganje ili čak svađa mogu dovesti do zastoja, u kojem se čini da oba partnera drže ljutnju.

Ako oba partnera mogu da se slože da se uzdrže od upotrebe taktike kamenog zida ili hladnog ramena, oni mogu da održe svoju komunikaciju snažnom i ostanu na istoj talasnoj dužini.

Ostavite komentar